2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ikili test zamanları geçmişte kaldı ama bugün konusu açıldığı için o zamanki düşüncelerim yine beni germeye başladı normalde ikili tesste free bhcg değeri herkesin 30 40 60 civarı çıkmış benim tam 145 çıkmıştı baya yüksek gelmişti 3 lü test yapmadım ama içim bi buruk kaldı
Kızlar neolur bu konuda bilgisi olan var mı ya da benim değerim gibi yüksek çıkan var mı kafaya takmıyım diyorum ama doğum yaklaştıkça için içimi yiyor bu saatten sonra doktora danışıp ya da netten okuyup kafama karıştırmak çok saçma ama elimde değil tek istediğim içimin biraz rahatlaması

Dr o zaman nasıl bir yorum yapmıştı ki canım? Olumsuz tek bir şey bile söylemediyse niye aklına getirip kendini üzüyorsun? Sayılı günlerimiz kaldı. Minik mucizen sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek inşallah. Kaldı ki ikili test, üçlü test hep olasılıklar veriyor. Bir olasılık için son zamanlarını zehir etme olur mu? Olumlu düşünelim

Haklısın ben de defalarca böyle söyledim kendime ama bir süre unutsam sonra yine bi şekilde aklıma geliyor bir açıklaması olmalı diyorum bu kadar yüksek olmasının ne kadar isterdim rahat bir hamilelik geçirmeyi doktor o zamn evt yüksek ama tek başına yorum yapmak olmaz demişti açıkçası zaten ben de çok sorgulamadım çünkü olumsuz birşey olsa bile farketmiycekti benim için ama maalesef aklıma gelip duruyor ara sıra dediğin gibi çok az zamn kaldı başka uğraş bulup bu tarz düşünceleri yok saymalıyım

Bende ozele gidiyorum canım ama nst den ücret almıyorlar

bende özele gidiyorum ve nst 25 lira

selaaaaaaam,
Bugün nst günü bide siz fiyatları yazınca sancım çoğaldı 110 tl bizim hastanede alt tarafı nst yami.

Özellerin hepsi alıyor ya saçma gerçi ama
Brn 45 lira veriyorum her hafta nst için

Hahahah haha

O zamannnnnnnnnnnn danssssss:)

Bi yandan makina çalışıyor diğer yandan hediyelik hazirliyorum:)

Hediyelik ne dagıtıyorsun canım ?
Benim de aynı canım, nst'den de tahlillerden de ücret almıyorlar, ben tüm özeller öyle sanıyordum

Birazdan doktora gidicem sezeryanmi normalmi belli olucak cok stresliyim dua edin insallah hersey yolundadir

Belli oldu mu ?

Diğer testleri neden yaptırmadın canım ?

Diğer testleri neden yaptırmadın canım ?

Aslında gerek görmedim doktor ikili test düşük risk istesen yaptırma demişti çünkü 3 lü de hata oranı daha yüksek oluyormuş kafam karışmasın diye hiç taptırmadım freebhcg gibi değişik değer gelirse bir de onu düşünmek istemedim

slm kızlar hepinize ..
bende nst den geldim şimdi benim oğlan durmadan tepikledi aleti normal gidiyo herşey sancım yok ..ama doktorum son üç muayeden beri bebeğime kilolu diyor ya 3250 olmuş hızlı gidiyor dedi...bir türlü anlayamadım kilo konusu heryerde başka rakamlar var haftasına göre neyseeeeeeee..
aslında bende bugün çatı muayenesi olucaktım ama olmadım korktum açıkcası...günlerdir düşünüyorum karar veremiyorum kendime güvenemiyorum dedim doktoruma...malum yaş 38 ilk bebek ve mucize bebek biliyosunuz 6 tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu normal doğum zor geçerde bebeğe bişey olur korkusunu yenemiyorum ...doktorum normal için ikna etmeye çalışıyor hala.. korkma sıkıntı çektiğini anlarsam hemen alırım sezeryana diyor ama beeeeeen ama beeeeeeen işte ..neyse bakıcaz 38 haftan olsun dedi bidaha konuşalım dedi ..hayırlısı artık :)

Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?

Listem;

Hazel

Burçak

Erva

Erna

Elis

Nisa

Mina

Rana

Nehir

Ayşegül

Buse

Ayşim

Alçin

Nira

Sena

Sumru

Öykü

Beril

Sema

Afra

Rengin

haha benimde listem de rengin ve rana var yani oyumu 2 sinden yana kullanıyorum :)

Nehir
Öykü
Rengin
Sumru
Bu benim listenden beğendiklerim. Adıyla yaşasın :)

Canım ben ne ikili yaptırdım ne üçlü yaptırdım. Bilsem ne değişecekti hic birşey. Müdahale edilebilecek rahatsızlar benim için önemli o da ultrasonda çıkıyor ki herşeyi mükemmel çıkıp süprizle karsilasanda var. ihtimaller uğruna stres yapmana değer mı artık geçmiş gitmiş sona gelmişsin. Gönlünü ferah tut nasıl olsa herşey olması gerektiği gibi oluyor :)

Kokulu taştan patık

Bide mavi kolonya :)
ay yesa senin gazına gelip kokulu taş yapma işine girmiştim hatırlıyor musun. hepi topu 21 mı 23 mu o kdr yapabildim canım çıktı kız. 2 renk dök kalıba sonra çıkar kalıbı boya dantel geç kutula kutuyu süsle ayyyyy hediyelikler yetmediğinde ayyy çok gelen oldu kalmadı diyecegim artık hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…