Kızlar ikili test zamanları geçmişte kaldı ama bugün konusu açıldığı için o zamanki düşüncelerim yine beni germeye başladı normalde ikili tesste free bhcg değeri herkesin 30 40 60 civarı çıkmış benim tam 145 çıkmıştı baya yüksek gelmişti 3 lü test yapmadım ama içim bi buruk kaldı
Kızlar neolur bu konuda bilgisi olan var mı ya da benim değerim gibi yüksek çıkan var mı kafaya takmıyım diyorum ama doğum yaklaştıkça için içimi yiyor bu saatten sonra doktora danışıp ya da netten okuyup kafama karıştırmak çok saçma ama elimde değil tek istediğim içimin biraz rahatlaması
Dr o zaman nasıl bir yorum yapmıştı ki canım? Olumsuz tek bir şey bile söylemediyse niye aklına getirip kendini üzüyorsun? Sayılı günlerimiz kaldı. Minik mucizen sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek inşallah. Kaldı ki ikili test, üçlü test hep olasılıklar veriyor. Bir olasılık için son zamanlarını zehir etme olur mu? Olumlu düşünelim
Bende ozele gidiyorum canım ama nst den ücret almıyorlar
bende özele gidiyorum ve nst 25 lira
selaaaaaaam,
Bugün nst günü bide siz fiyatları yazınca sancım çoğaldı 110 tl bizim hastanede alt tarafı nst yami.
Hahahah haha
O zamannnnnnnnnnnn danssssss:)
Bi yandan makina çalışıyor diğer yandan hediyelik hazirliyorum:)
Benim de aynı canım, nst'den de tahlillerden de ücret almıyorlar, ben tüm özeller öyle sanıyordum
Birazdan doktora gidicem sezeryanmi normalmi belli olucak cok stresliyim dua edin insallah hersey yolundadir
Haklısın ben de defalarca böyle söyledim kendime ama bir süre unutsam sonra yine bi şekilde aklıma geliyor bir açıklaması olmalı diyorum bu kadar yüksek olmasının ne kadar isterdim rahat bir hamilelik geçirmeyi doktor o zamn evt yüksek ama tek başına yorum yapmak olmaz demişti açıkçası zaten ben de çok sorgulamadım çünkü olumsuz birşey olsa bile farketmiycekti benim için ama maalesef aklıma gelip duruyor ara sıra dediğin gibi çok az zamn kaldı başka uğraş bulup bu tarz düşünceleri yok saymalıyım
Özellerin hepsi alıyor ya saçma gerçi ama
Brn 45 lira veriyorum her hafta nst için
Hediyelik ne dagıtıyorsun canım ?
Belli oldu mu ?
Diğer testleri neden yaptırmadın canım ?
Özellerin hepsi alıyor ya saçma gerçi ama
Brn 45 lira veriyorum her hafta nst için
Hediyelik ne dagıtıyorsun canım ?
Belli oldu mu ?
Muayene saatine yetisemedim gidemedim malesef yarina kaldiHediyeliklerin eksiklerini halledicem ama bi acidan iyi oldu :))
Ayyy sen böyle söleyince bile içim bi tuhaf oldu rabbim sağlıkla aldrısın kucaklarımızaa benim kız biraz yaramaz bakalım kısmet habgısı olucakhemen hemen aynı günlerimiz
bakalım ilk kim kavuşacak bebesine
oyy 110 muselaaaaaaam,
Bugün nst günü bide siz fiyatları yazınca sancım çoğaldı 110 tl bizim hastanede alt tarafı nst yami.
haha benimde listem de rengin ve rana var yani oyumu 2 sinden yana kullanıyorum :)Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?
Listem;
Hazel
Burçak
Erva
Erna
Elis
Nisa
Mina
Rana
Nehir
Ayşegül
Buse
Ayşim
Alçin
Nira
Sena
Sumru
Öykü
Beril
Sema
Afra
Rengin
Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?
Listem;
Hazel
Burçak
Erva
Erna
Elis
Nisa
Mina
Rana
Nehir
Ayşegül
Buse
Ayşim
Alçin
Nira
Sena
Sumru
Öykü
Beril
Sema
Afra
Rengin
hic stres yapma canım Allah hayırlısını nasip etsin o ya da bu önemli değil. Sağlıklı olun inşallahBirazdan doktora gidicem sezeryanmi normalmi belli olucak cok stresliyim dua edin insallah hersey yolundadir
Canım ben ne ikili yaptırdım ne üçlü yaptırdım. Bilsem ne değişecekti hic birşey. Müdahale edilebilecek rahatsızlar benim için önemli o da ultrasonda çıkıyor ki herşeyi mükemmel çıkıp süprizle karsilasanda var. ihtimaller uğruna stres yapmana değer mı artık geçmiş gitmiş sona gelmişsin. Gönlünü ferah tut nasıl olsa herşey olması gerektiği gibi oluyor :)Kızlar ikili test zamanları geçmişte kaldı ama bugün konusu açıldığı için o zamanki düşüncelerim yine beni germeye başladı normalde ikili tesste free bhcg değeri herkesin 30 40 60 civarı çıkmış benim tam 145 çıkmıştı baya yüksek gelmişti 3 lü test yapmadım ama içim bi buruk kaldı
Kızlar neolur bu konuda bilgisi olan var mı ya da benim değerim gibi yüksek çıkan var mı kafaya takmıyım diyorum ama doğum yaklaştıkça için içimi yiyor bu saatten sonra doktora danışıp ya da netten okuyup kafama karıştırmak çok saçma ama elimde değil tek istediğim içimin biraz rahatlaması
Ayyy sen böyle söleyince bile içim bi tuhaf oldu rabbim sağlıkla aldrısın kucaklarımızaa benim kız biraz yaramaz bakalım kısmet habgısı olucak
ay yesa senin gazına gelip kokulu taş yapma işine girmiştim hatırlıyor musun. hepi topu 21 mı 23 mu o kdr yapabildim canım çıktı kız. 2 renk dök kalıba sonra çıkar kalıbı boya dantel geç kutula kutuyu süsle ayyyyyKokulu taştan patık
Bide mavi kolonya :)