- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 45
Canim cok sevindim inan. Sen nasilsin agrilarin biraz azaldi miBiz dun eve ciktik suan koynusumda yatiyoruz masallah durumumuz iyi cok sukur pazartesi kontrollerimiz var
Yeni bebislerimiz olduysa hayirli olsun rabbim herkese ve herkese saglik versin
Msjlara bakamiyorum kusura bakmayin.
Hepimiz inşallah saglikla huzurla kullaniriz kendine uygun güzel bi liste yap o zaman cok kolay oluyo kafan karismaz neye bakacagina neyi alacagina daha rahat karar verirsin
1500Seninki kaç kilo?
Dun yani cumartesi aksami esimle yuruyuse ciktik. 2 saat kadar yurudum. Kesintisiz degil tabii ki aralarda dinlenerek. Eve geldigimde kendimi kanepeye attigim gibi kala kaldim. Kanepeden kalkmaya yeltendigimde yururken kasıklarım nasil agriyor, dedim ben yatiyorum. Erkenden uyumusum, simdi tuvalet icin kalktim iyiyim cok sukur ki. Ama bir an sandim ki galiba bu gece dogum yapacagim. Aslinda her gun olmasa da 2 gunde bir gunduzleri kendi kendime yuruyus yapiyorum ama en fazla 1 saat suruyor ve genelde aheste aheste magazalari filan gezdigim icin zorlanmiyorum. Bu seferki biraz fazla oldu sanirim. Esim de bugun cok yoruldugumu gorunce artik bundan sonra hareket mareket yok, Ocak ayina kadar kimildamak yok diyip durmaya basladi. Son anda 2017 bebegi olacak diye korkuyor. Herkesin derdi ayri. Doktorlar yuruyus yapin dogum kolay olsun diyor, esim oturdugun yerden kalkma 2018 bebegi olsun diyor. Allah akil fikir versin hepimize. Saglik sihhat afiyet versin, guzel dogumlar nasip etsin.
Iyi geceler hanımlar ben hiç ama hiç uyuyamiyorum günlerdir hatta haftalardır toplasanız bir kaç saatlik uykularla idare ediyorum sizleri takip ediyorum doğum yapan annelerimize heyecanlanıp dualar ediyorum kendim çok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum korkuyorum erken gelmezse minik Elifim 8 Ocakta sezeryan günümüz ama bana coooook uzun geliyor uykusuz gecelere doktorum doğum sonrasına hazırlık diyor ne diyeyim sağlıkla doğsun miniklerimizde uykusuz kalalım ben minik Elifimi çok özledim....
Bir anda 2 saat yüklendiğin için seni zorlamıştır.
Günde yarım saat kadar yürüsen yada yorulduğun anda bıraksan daha iyi olur.
sana diyorum ama bende hiç yürüyüş yapmıyorum. Her gün çıkacağım desem de sonuç hep aynı işte.
Doğumun ne zaman geleceği hiç belli olmaz.
evde yatsan da çok yürüsen de vakti zamanı mutlaka var
İyi geceler.. ben yine uyuyamıyorum..
Öncelikle P pamukprenses60 canım allah yardımcın olsun saglıkla bebegimi kucagına almak nasıp olsun
Kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim sizlerin dogumu zamanında sorunsuz rahat olsun. Benimki cok vakitsiz oldu idrar protein vardı ayrıca tansiyonum yükseldi sezeryan ile aldılar bebegimi. Basta bi sıkıntı yoktu ama solunum sıkıntısı nedeniyle kuveze aldılar ılk gun toparladı solunum sıkıntısını ama damardan beslendi sekeri dusuyordu bu nedenle sütümde gelmedi besleyemedim bebekte simdi sarılık basladı ve benim daha yeni yeni sütğm gelmeye basladı. Bebegimi hastanede bıraktık eve geldik icimiz buruk.
Ben eh iste Sezeryan yerım bıraz biraz gerılıp agrıyor toparkancam ıns.
Su süt konusunda sezeryan olcak arkadaslar tavsiyem hastaneye yatmadan baslamak lazım özellikle kayısı dut hosafı icmeye birde humana nın rezene ve still_tee cayları var onları ıctım anca sütüm gelmeye basladı.
K KimmikBiricik_rose chiLL T Teacher10 E Esseyel @serenkar Peramm MeLoDi S Saaraa M MelekDiliyorum
Cok tesekkurler vallahi soktayız esımle dogum ani oldu ustune begımız yogum bakımda sınırlı gorduk bırde cıktık eve geldık acayip bı duygu kargaşası ıcıne gırdık. Neysekı gelıyor sutum bak sen soylsyınce aklıma geldı evet dr vitaminlerle devam et demıstı baslıyom.sagol canımCanım tekrar gecmiş olsun
Bebegini bırakıp eve gelmek ne demek çok iyi bilirim
Bebegin çıkana kadar dinlen
Sütünün hemen gelmemesi normal hiç sorun etme bol su iç
Hurma ye kalsiyumdan eksik bırakma kendini . Hamilelikteki vitaminlerini kullanmaya devam et. Sütünün kalitesi daha da artar.
Cok tesekkurler vallahi soktayız esımle dogum ani oldu ustune begımız yogum bakımda sınırlı gorduk bırde cıktık eve geldık acayip bı duygu kargaşası ıcıne gırdık. Neysekı gelıyor sutum bak sen soylsyınce aklıma geldı evet dr vitaminlerle devam et demıstı baslıyom.sagol canım
Amin canım İnşAllah tez vakitteGözünaydın bebeğim ins saglıkla evine götürceksin emzirceksin bebeğini çok şükür iyisiniz dualrım sizinle..
Amin canım inşAllah tez vakitte sağlıklaTüm erken doğum yapan arkadaşlarım duamdasınız .. Rabbim sağlıkla meleklerinize kavuştursun..
Allah razı olsun Amin canım İnşallah sanada geçmiş olsun gözün aydın İnşAllah tez vakitte sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaÖncelikle P pamukprenses60 canım allah yardımcın olsun saglıkla bebegimi kucagına almak nasıp olsun
Kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim sizlerin dogumu zamanında sorunsuz rahat olsun. Benimki cok vakitsiz oldu idrar protein vardı ayrıca tansiyonum yükseldi sezeryan ile aldılar bebegimi. Basta bi sıkıntı yoktu ama solunum sıkıntısı nedeniyle kuveze aldılar ılk gun toparladı solunum sıkıntısını ama damardan beslendi sekeri dusuyordu bu nedenle sütümde gelmedi besleyemedim bebekte simdi sarılık basladı ve benim daha yeni yeni sütğm gelmeye basladı. Bebegimi hastanede bıraktık eve geldik icimiz buruk.
Ben eh iste Sezeryan yerım bıraz biraz gerılıp agrıyor toparkancam ıns.
Su süt konusunda sezeryan olcak arkadaslar tavsiyem hastaneye yatmadan baslamak lazım özellikle kayısı dut hosafı icmeye birde humana nın rezene ve still_tee cayları var onları ıctım anca sütüm gelmeye basladı.
K KimmikBiricik_rose chiLL T Teacher10 E Esseyel @serenkar Peramm MeLoDi S Saaraa M MelekDiliyorum
Bende bundan 16 yıl önce çok istedim normal doğurmak halada istiyorum ama doğuştan Rahim bağlarım hatta tüm asici ve tutucu bağlarimda gevşeklik tespit edildi kızım 35 haftasini tamamiyle hastanede yatarak tamamladı normal doğumla rahimi kaybedip bir daha anne olma ihtimalim kalmıyordu oğlumu 3 sene sonra 34 haftalık doğum yaptım oglum ölü bebekti 8.dk da şok verilerek ressute edildi 1 ay yoğun bakımda kaldı ve oğlumun doğumundan 5 ay sonra rahim dışa çıkınca acil zorunlu rahim toparlama amelyati oldum 2012 yılında çok zalim bir kocam vardı çocuklarımın babası çocuklarıma zulüm yapınca ayrıldım. 2017 yılında hiç evlenmeyi düşünmezken dünya harikası eşimle tanıştım çok zor olacağını çok ama şiddetli ağrılara katlanmak zorunda kalacağımı hatta ve hatta hayatı tehlikemin olacağını birden fazla kadın dogumcu söylemesine rağmen eşim için bu riski aldım 34 .haftayı bitirdim korkunç ağrılarla ama olsun eşim için değer o bunu fazlası ile hak ediyor bakalım hayırlısı çok uzun ve biraz özel oldu kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin .yani normal doğum şansım doğuştan yokmuş.Bir anda 2 saat yüklendiğin için seni zorlamıştır.
Günde yarım saat kadar yürüsen yada yorulduğun anda bıraksan daha iyi olur.
sana diyorum ama bende hiç yürüyüş yapmıyorum. Her gün çıkacağım desem de sonuç hep aynı işte.
Doğumun ne zaman geleceği hiç belli olmaz.
evde yatsan da çok yürüsen de vakti zamanı mutlaka var
sağlıkla gelsin kollarına inşallah
siz ebesiniz sanırım öyle okumuştum neden normal Doğum tercih etmediniz ebeler çocuklukla aksi yönde normal normal diye inat ederler de merak ettim işin içindesiniz her gün bir Doğumla.