2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Herşey kader kısmet ve tabi önemli olan bebeğe sağlıklı kavuşman gerisi hiç önemli değil.
Yaşadıklarını hatırlattım asıl sen hakkını helal et.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar,
bu sabah eşime sarılınca kızım basti babasina tekmeyi eee artık uyandık elifim acıkmış..
mide rahatsizligimdan dolayı bu hafta kilo almadim inşallah bebegim almıştır..
bende kahvaltı hazırlayacağım daha, inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi..

Aminnn.

Cesur anne Allah evlatlarını bagislasin ins

Kizlar günaydın dün biraz toz alayım dedim dolabın altını sildim ondan mı bilmem gece 1de bir bel ağrısı aynı adet olduğum zamanki gibi bu saat oldu ağrı hala aynı. ovduk sıcak koyduk 1 gram geçmedi. klasik bel ağrısı mı başka birşey mi bilemedim bunun içind e doktora gidilir mı. bekleyip karın bölgeme sancı yayilirsa mı gideyim sizce napsam bilemedim yrn doktor randevum var bu araa

Canim benim solumuza yatmak bizim kan dolasimimiz için çoğunlukla ufakli
Herşey kader kısmet ve tabi önemli olan bebeğe sağlıklı kavuşman gerisi hiç önemli değil.
Yaşadıklarını hatırlattım asıl sen hakkını helal et.
Önemli değil canim

Sacmaliktan baska bisey degil ben hamileligimin basindan beri fit fit geziyorum 31. Haftadan sonra kimildamiyorum hic bi yere 500 km yol ne ya .... kizdim kpne kv ne gercekten

Neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum bende kahvaltıdan kalktık yine etek silkip kalktı rahatsızmıs kalbi daralıyormus bugün gidilmedi ya onun tribidir 38 e kadar annemi çağırmayı düşünmüyordum ama söylicem gelsin yoksa bu hep böyle devam edecek

Canım benim hiç üzülme önlem için tutuyorlar dır bebeğini en kısa sürede çıkacaksınız İnşAlllah: )

Canım Rabbim çektiğin acıların ödülünü Eşinle vermiş bak ne güzel bu haftalara gelmişsiniz beneğini de alıp evlatların ve çok sevdiğin eşinle çok mutlu bir hauat sürersiniz İnşAllah: )

Sacmaliktan baska bisey degil ben hamileligimin basindan beri fit fit geziyorum 31. Haftadan sonra kimildamiyorum hic bi yere 500 km yol ne ya .... kizdim kpne kv ne gercekten
Bide herkese beni ne kadar sevdiğini anlatıyor anlatsam birine bu yaptıklarına ihtimal bile vermez

Oncelikle senin yuzunu biraz yumusak buldum. O yuzden bunlari sana yapabiliolar bence. Ben annemle kv ile ayni sehirdeyim. Ama evde hep yalnizim. Yalniz kalmanda ne sakinca varmis da kopa kopa gelmisler? Ben yerinde olsam.yataktan cikmam.agrim var die. Ne demek hizmet ettirmek. Ne demek uzun.yola goturmek. Kendileri.gitsin nereye istiolarsa. Acik acik soyle ben kendimi tasiyamiorum.artk bana yardimci.olmayacaksan ben evde yalniz da kalirim.die. cagir anneni gelsin en azindan kafan rahat olur. Esinin de anne babasina net bi tavir koymamasi cok.sasirtici. benm.kv ev tasidi gecen hafta. Eltimde bende 8 aylik hamileyiz kv siz dogurmadan tasiyalim.yoksa yardim edemezsiniz bebekle dedi. Esime soledm bole dio annen die. Konusmus bidaha imasi bile yapilmadi. Senin yaninda bisi demek.zorunda diil ama tenhada annesine bi dur demeli

ah canım benim dolapdan olmuştur bende is yapamiyorum tutulup kaliyorum ağrıda cabasi
zaaten randevun yarın mis idare et bakalim ..
agrinda hiç gecme olmazsa gidersin gün içinde

Takmamaya çalış dinlen cnm annenin gelme durumu varsa 1 dk durma ara.. benimki hemen gelemez dişimi sıkıyorum. bebeğini ve kendini düşün. Bazıları bencil olabiliyor yada çoğu kendi doğum hamilelik süreçlerini unutuyorlar yıllar geçince yada çok rahat atlatmış oluyorlar seni anlamıyorlar..

canım benim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebisini.. rabbim senide bebeginide korusun inşallah ... eşinle ve cocuklarinla musmutlu olun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…