2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayırlı pazarlar teyzoşlar
Cuma günü miniği gördük
2.500 kg olmuş
Her zaman 2 hafta felan önde giderdi
Bu sefer yalnızca 4 gün önce gidiyordu
Doktoruma sordum hani olumsuz birsey mi var diye
Oda artık bu haftalarda biraz karmaşık olabilir dedi
Yani gelişimi hızlı Devam da edebilir yavaşlayada bilir dedi
Bilemedim kafam karişti
Arkadaşlar bende 34 haftalık oldum ama halen gezip tozuyorum :)
Dün çarşıdaydim saatlerce
Zaten halen tempolu bir şekilde de çalışıyorum
Eger bu bebeği pirt diyw doguramazsam ikinci bebisimde Full yatacagim:)

maşallah sübhanallah ,
allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ah canım benim dolapdan olmuştur bende is yapamiyorum tutulup kaliyorum ağrıda cabasi
zaaten randevun yarın mis idare et bakalim ..
agrinda hiç gecme olmazsa gidersin gün içinde
Yani hic halim olmaz normalde toz mız almaya. dün akşam bir is yapasım geldi sorma bir enerji bir enerji makina makina çamaşır yıkadım ütüler vardı usenmedim ütü yaptim birde gittim toz aldım derken aaa çok iyiyim ben hala :) sonra gece 1 de belim koptu sanki hala daha çok kötü

Bencede lafta hep beni düşünür ama gerçek cok daha farklı
Canım benim doktor uzun yolculuğu yasaklayalı iki hafta oldu
Sen nasıl gidiyorsun onca yolu
Bir yerlerinin ağrıdıgıni bahane et yat
Bu ne yaa
Ben eşime dedim valla ben erkenden hiç kimseyi istemiyorum
Bide onların heyecanını çekemem diye valla :)
Sürekli şancın var mı
Dogmadi mi diye sorarlar kesin

Dogum icin gelen enerjiyi harciyo olmayasin?

Allah razı olsun canim Rabbim cümlesinin ailesini sağlık huzur mutluluk süslesin inşallah

Benim eşimde beni zorla yürütüyor dışarı çıkarıyor zorla dışarı çıkarmasa koşu bandında. Yürü yürü başımın etini yiyo kolay doğum oluyor diye.

Benim eşimde beni zorla yürütüyor dışarı çıkarıyor zorla dışarı çıkarmasa koşu bandında. Yürü yürü başımın etini yiyo kolay doğum oluyor diye.
Hahah erkeğin bileni de zor. benim eşimde aynı her akşam hadi yürüyelim kolay doğurursun diyor Ama sık disini 2018 de doğsun çocuk demeyi de biliyor

Canım eşimde söylüyor ama anlamıyor sürekli hastayım diyor evet benim yüzğm cok yumusak birr gün patlayacam o zaman kimsenin kimsenin yüzğne bakmaya yüzü kalmayacak

Annem doğumu bekliyor canım bebekle kalmak istiyorum diyor: )

Valla olabilir mi yani şuan doğum yapacak olsam belim öyle kötü ki ıkın desen ıkınamam ortadan yarılacak sanki.

Dogum icin bi enerji gelirmis kadinlar o enerjiyle dogumdan once su isi de halledeyim der tuketirmis. O yuzden o enerjiyi tuketmeyin die yazar her yerde
Canım eşimde söylüyor ama anlamıyor sürekli hastayım diyor evet benim yüzğm cok yumusak birr gün patlayacam o zaman kimsenin kimsenin yüzğne bakmaya yüzü kalmayacak
Hastaysa gitsin evinde yatsin. Dogumdan once gelip kalmak nedir. Ben yalniz kalabilirim.nasil demezsin.

Yok canım aksine bir kere bile sormadı sancın var mı diye her aksam kendi hasta yatıyor

Hahah erkeğin bileni de zor. benim eşimde aynı her akşam hadi yürüyelim kolay doğurursun diyor Ama sık disini 2018 de doğsun çocuk demeyi de biliyor
Aynen o da benim kadar düşünüyor doğumu sağolsun. Ama benim kocam 2017 de doğsun istiyor. :)

Kasvetli bir İstanbul'dan selam güzellikler :)
Dün havayı güzel bulup, kardeşimi de yakalayıp, eşimi de ikna edince fotoğraf çekimi yaptık. Biliyorsunuz zor bir hamilelik sürecim oldu riske atmamak adına abartmadan güzel kareler yakaladık çocuklar gibi şenim hava da mekan da şahaneydi :)

Bu arada geriden gelip atak yaptık resmen bebeğimin bütün kıyafetleri yıkandı, ütünlendi ve nizami bir şekilde yerleştirildi annem ve kardeşim tarafından. Gidip gelip dolabı çekmeceyi açıp bakıyorum :)

Bu hafta beşik de gelirse tamamdır bu iş. Hastane valizi kaldı bir tek onun da eşyaları hazır, yerleştirilecek sadece yani keyfimiz yerinde çok şükür

Foto cekimi yapcaktm bende vanım ama hava yüzünden gafil avlandm sen nerden cekildn kapalı mekanmı anadolu yakasındayız ikimizde bana da fikir verrirmisşn hafta içinde bemim de yapmam gerek cekimi

Foto cekimi yapcaktm bende vanım ama hava yüzünden gafil avlandm sen nerden cekildn kapalı mekanmı anadolu yakasındayız ikimizde bana da fikir verrirmisşn hafta içinde bemim de yapmam gerek cekimi
Canım benimki dediğim gibi ani gelişti. Dün havayı güzel bulunca makine de olunca çıktık :)
Ataşehir Nezahat Gökyiğit Botanik Parkında çektik canım. Ben ilk defa gittim ama şahane yapmış adamlar. Haftaiçi hava güzel görünüyor orayı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :)
İlk defa gideceksen navigasyona göre gitmeyin canım yanlış kapıya yönlendiriyor çünkü oradan giriş yok. Ataşehir merkezdeki kapısından alıyorlar, giriş ücreti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…