ben hayatta gitmezdim o yolu. Kaynanama da iş yaptırırdım ki normalde de yaptırıyorum. Evliliğin ilk zamanları diyemiyodum tabi ama artık güzelce yaptırıyorum şu yemeği yapar mısın şuraya süpürge tutar mısın falan diye. Hem hamilesin hem hizmet ediyosun. Seni düşündüklerinden değil bence baya keyif yapıyolarİyi akşamlar kızlar kv ve kp 2 haftadır bizdeler doğum yaklaşınca yalnız bırakmamak için ama gelin görün ki çoğu zaman yine ben hizmet ediyorum kendi işimi de kendim yapıyorum , geçen hafta sonu kp memleketlerine gitti hem onu almak için hem de hasta ziyaretine gittik 500 km git gel mesafe ve bu ay yeni araba aldık ilk masrafları cok olduğu için 1000 tl acık vardı oldu 1500 tl .kayınvalide tutturdu geçen babanın akrabalarına gittik bu hafta sonu da benimkilere gidilecek oda git gel 500 km hiç bir masrafa karışmıyorlar sıkıştık diyoruz anlamıyor sürekli ısrar ediyor hem maddi hem manevi hiç düşünmüyor ya bu kız o yolu gidip gelecek diye sinir olmakta haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum
kp arabası var istese gidebilir ama benzin parası için kendi araçları ile gitmiyorlar bahane olarak da beni öne sürüyorlar bebek olunca bir daha gidemem diye ama zaten gideceğimiz kişiler düğünüme bile gelmediler tanımıyorum ben mi cok abartıyorum
Hadi gözümüz aydın o zaman :)Hoş geldin canım :)
Beş bebeğimiz oldu, 6. için meraktayız :)
Ben de hiç girmedim nstye. Doktorum şikayetin yoksa girme henüz erken, bebek strese girmesin dedi peki dedim :)
Yok canım kendi rahatları için geldiler zatenben hayatta gitmezdim o yolu. Kaynanama da iş yaptırırdım ki normalde de yaptırıyorum. Evliliğin ilk zamanları diyemiyodum tabi ama artık güzelce yaptırıyorum şu yemeği yapar mısın şuraya süpürge tutar mısın falan diye. Hem hamilesin hem hizmet ediyosun. Seni düşündüklerinden değil bence baya keyif yapıyolar
Kızlar hepinize iyi akşamlar ... hastane odası için süsleme yapan organizasyon şirketleri var ya onlardan hiç fiyat alan oldu mu ? Ortalama fiyatlar ne kadar oluyor bilgisi olan var mı ?
çok kızıyorum böyle olunca. Sende kadınsın hamilenin halinden anlaman lazım ama işte bazen kaynanalık damarı mı tutuyo acabaYok canım kendi rahatları için geldiler zaten
Ben dayanamazdım söylenirdim herkes farklı işte iyi sen idare edebiliyorsun. Ama kendini yorma bence gün içerdisinde yat dinlen onlarla oturmak zorunda değilsin sonuçtaBide dr dinlenmen lazım diye çalışabir raporumu bozdu iNe cıktım zorunlu çalışınca bu kadar yorulmuyodum en azından sinir olmuyodum keşke izne cıkmasaydım
Bencede lafta hep beni düşünür ama gerçek cok daha farklıçok kızıyorum böyle olunca. Sende kadınsın hamilenin halinden anlaman lazım ama işte bazen kaynanalık damarı mı tutuyo acaba
Yok genelde odamda geçiriyom zaten uzanıcam diyorumBen dayanamazdım söylenirdim herkes farklı işte iyi sen idare edebiliyorsun. Ama kendini yorma bence gün içerdisinde yat dinlen onlarla oturmak zorunda değilsin sonuçta
Cok sevindim canım sana da bebeğine de MaşAllah: ))Biz dun eve ciktik suan koynusumda yatiyoruz masallah durumumuz iyi cok sukur pazartesi kontrollerimiz var
Yeni bebislerimiz olduysa hayirli olsun rabbim herkese ve herkese saglik versin
Msjlara bakamiyorum kusura bakmayin.
Gözünüz aydın.Biz dun eve ciktik suan koynusumda yatiyoruz masallah durumumuz iyi cok sukur pazartesi kontrollerimiz var
İyi akşamlar kızlar kv ve kp 2 haftadır bizdeler doğum yaklaşınca yalnız bırakmamak için ama gelin görün ki çoğu zaman yine ben hizmet ediyorum kendi işimi de kendim yapıyorum , geçen hafta sonu kp memleketlerine gitti hem onu almak için hem de hasta ziyaretine gittik 500 km git gel mesafe ve bu ay yeni araba aldık ilk masrafları cok olduğu için 1000 tl acık vardı oldu 1500 tl .kayınvalide tutturdu geçen babanın akrabalarına gittik bu hafta sonu da benimkilere gidilecek oda git gel 500 km hiç bir masrafa karışmıyorlar sıkıştık diyoruz anlamıyor sürekli ısrar ediyor hem maddi hem manevi hiç düşünmüyor ya bu kız o yolu gidip gelecek diye sinir olmakta haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum
kp arabası var istese gidebilir ama benzin parası için kendi araçları ile gitmiyorlar bahane olarak da beni öne sürüyorlar bebek olunca bir daha gidemem diye ama zaten gideceğimiz kişiler düğünüme bile gelmediler tanımıyorum ben mi cok abartıyorum
Amin canım Allah herkese cok daha güzellerini almayı nasip etsin İnşAllah: ) birileriyle konusmaya çok ihtiyacım vardı çok saolun kızlar kendi ailemede anlatamıyorum annem duysa kesin kavga çıkartır diye
Maşallah umarım bi daha hiç ayrılmazsınız Allah analı babalı büyütmek nasip etsinBiz dun eve ciktik suan koynusumda yatiyoruz masallah durumumuz iyi cok sukur pazartesi kontrollerimiz var
Teşekkür ederim cnm500 ve 750 civari
Teşekkür ederim o kadar şey için mi 300 şaşırmışlar sanırımbos masa ve anne bebek yatagi susleme istedim 300 dedi biriyle gorustum sadcee bidahada sormadim kendim yapiyorum :))
Maşallah. Darısı başımızaBiz dun eve ciktik suan koynusumda yatiyoruz masallah durumumuz iyi cok sukur pazartesi kontrollerimiz var
Teşekkür ederim o kadar şey için mi 300 şaşırmışlar sanırım