- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bundan 16 yıl önce çok istedim normal doğurmak halada istiyorum ama doğuştan Rahim bağlarım hatta tüm asici ve tutucu bağlarimda gevşeklik tespit edildi kızım 35 haftasini tamamiyle hastanede yatarak tamamladı normal doğumla rahimi kaybedip bir daha anne olma ihtimalim kalmıyordu oğlumu 3 sene sonra 34 haftalık doğum yaptım oglum ölü bebekti 8.dk da şok verilerek ressute edildi 1 ay yoğun bakımda kaldı ve oğlumun doğumundan 5 ay sonra rahim dışa çıkınca acil zorunlu rahim toparlama amelyati oldum 2012 yılında çok zalim bir kocam vardı çocuklarımın babası çocuklarıma zulüm yapınca ayrıldım. 2017 yılında hiç evlenmeyi düşünmezken dünya harikası eşimle tanıştım çok zor olacağını çok ama şiddetli ağrılara katlanmak zorunda kalacağımı hatta ve hatta hayatı tehlikemin olacağını birden fazla kadın dogumcu söylemesine rağmen eşim için bu riski aldım 34 .haftayı bitirdim korkunç ağrılarla ama olsun eşim için değer o bunu fazlası ile hak ediyor bakalım hayırlısı çok uzun ve biraz özel oldu kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin .yani normal doğum şansım doğuştan yokmuş.
Aminnn.günaydın kızlar hayırlı sabahlar,
bu sabah eşime sarılınca kızım basti babasina tekmeyi eee artık uyandık elifim acıkmış..
mide rahatsizligimdan dolayı bu hafta kilo almadim inşallah bebegim almıştır..
bende kahvaltı hazırlayacağım daha, inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi..
Bende bundan 16 yıl önce çok istedim normal doğurmak halada istiyorum ama doğuştan Rahim bağlarım hatta tüm asici ve tutucu bağlarimda gevşeklik tespit edildi kızım 35 haftasini tamamiyle hastanede yatarak tamamladı normal doğumla rahimi kaybedip bir daha anne olma ihtimalim kalmıyordu oğlumu 3 sene sonra 34 haftalık doğum yaptım oglum ölü bebekti 8.dk da şok verilerek ressute edildi 1 ay yoğun bakımda kaldı ve oğlumun doğumundan 5 ay sonra rahim dışa çıkınca acil zorunlu rahim toparlama amelyati oldum 2012 yılında çok zalim bir kocam vardı çocuklarımın babası çocuklarıma zulüm yapınca ayrıldım. 2017 yılında hiç evlenmeyi düşünmezken dünya harikası eşimle tanıştım çok zor olacağını çok ama şiddetli ağrılara katlanmak zorunda kalacağımı hatta ve hatta hayatı tehlikemin olacağını birden fazla kadın dogumcu söylemesine rağmen eşim için bu riski aldım 34 .haftayı bitirdim korkunç ağrılarla ama olsun eşim için değer o bunu fazlası ile hak ediyor bakalım hayırlısı çok uzun ve biraz özel oldu kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin .yani normal doğum şansım doğuştan yokmuş.
Canim benim solumuza yatmak bizim kan dolasimimiz için çoğunlukla ufakliGünaydın herkese. Doktor kontrolüne gittiğimde bana soluna yat sırtüstü kesinlikle yatma demişti. Bende kendimi geceleri sürekli ya sırtüstü ya da sağa yatmış buluyorum. Sırtüstü yatacağına saga yat daha iyi dedi doktorum. Gece sürekli bebeğe kan gitmiyor uyan sola yat diye diye uyanıyorum bu yüzden de hiç kaliteli uyuyamıyorum
Önemli değil canimHerşey kader kısmet ve tabi önemli olan bebeğe sağlıklı kavuşman gerisi hiç önemli değil.
Yaşadıklarını hatırlattım asıl sen hakkını helal et.
Sağol canim Allah razı olsunCesur anne Allah evlatlarını bagislasin ins
Sacmaliktan baska bisey degil ben hamileligimin basindan beri fit fit geziyorum 31. Haftadan sonra kimildamiyorum hic bi yere 500 km yol ne ya .... kizdim kpne kv ne gercektenİyi akşamlar kızlar kv ve kp 2 haftadır bizdeler doğum yaklaşınca yalnız bırakmamak için ama gelin görün ki çoğu zaman yine ben hizmet ediyorum kendi işimi de kendim yapıyorum , geçen hafta sonu kp memleketlerine gitti hem onu almak için hem de hasta ziyaretine gittik 500 km git gel mesafe ve bu ay yeni araba aldık ilk masrafları cok olduğu için 1000 tl acık vardı oldu 1500 tl .kayınvalide tutturdu geçen babanın akrabalarına gittik bu hafta sonu da benimkilere gidilecek oda git gel 500 km hiç bir masrafa karışmıyorlar sıkıştık diyoruz anlamıyor sürekli ısrar ediyor hem maddi hem manevi hiç düşünmüyor ya bu kız o yolu gidip gelecek diye sinir olmakta haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum
kp arabası var istese gidebilir ama benzin parası için kendi araçları ile gitmiyorlar bahane olarak da beni öne sürüyorlar bebek olunca bir daha gidemem diye ama zaten gideceğimiz kişiler düğünüme bile gelmediler tanımıyorum ben mi cok abartıyorum
Neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum bende kahvaltıdan kalktık yine etek silkip kalktı rahatsızmıs kalbi daralıyormus bugün gidilmedi ya onun tribidir 38 e kadar annemi çağırmayı düşünmüyordum ama söylicem gelsin yoksa bu hep böyle devam edecekSancilarinizin agrilarinizin olduğunu belirtin.
Misal iş yaparken birden ağrı girmiş gibi yapıp odanıza geçin.
Bu ne ya.
Yeminle okurken sinir küpü oldum.
Bu ne düşüncesizlik.
Ayyy yeminle bi şekilde patlardim ben.
Nereye kadar susacm?
Eşiniz bise demiyor mu ya...?
Anne agrilari oluyor, sen yardım et fln fln..?
Hem durumunuzun olmadığını bile bile bu nedir gezmelere gitmek?
500 km yol ne demek yaa.
Allah aşkına , neyin kafasını yaşıyorlar!
Canım benim hiç üzülme önlem için tutuyorlar dır bebeğini en kısa sürede çıkacaksınız İnşAlllah: )Öncelikle @pamukprenses60 canım allah yardımcın olsun saglıkla bebegimi kucagına almak nasıp olsun
Kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim sizlerin dogumu zamanında sorunsuz rahat olsun. Benimki cok vakitsiz oldu idrar protein vardı ayrıca tansiyonum yükseldi sezeryan ile aldılar bebegimi. Basta bi sıkıntı yoktu ama solunum sıkıntısı nedeniyle kuveze aldılar ılk gun toparladı solunum sıkıntısını ama damardan beslendi sekeri dusuyordu bu nedenle sütümde gelmedi besleyemedim bebekte simdi sarılık basladı ve benim daha yeni yeni sütğm gelmeye basladı. Bebegimi hastanede bıraktık eve geldik icimiz buruk.
Ben eh iste Sezeryan yerım bıraz biraz gerılıp agrıyor toparkancam ıns.
Su süt konusunda sezeryan olcak arkadaslar tavsiyem hastaneye yatmadan baslamak lazım özellikle kayısı dut hosafı icmeye birde humana nın rezene ve still_tee cayları var onları ıctım anca sütüm gelmeye basladı.
@Kimmik @Biricik_rose @chiLL @Teacher10 E Esseyel @serenkar @Peramm @MeLoDi @Saaraa @MelekDiliyorum
Canım Rabbim çektiğin acıların ödülünü Eşinle vermiş bak ne güzel bu haftalara gelmişsiniz beneğini de alıp evlatların ve çok sevdiğin eşinle çok mutlu bir hauat sürersiniz İnşAllah: )Bende bundan 16 yıl önce çok istedim normal doğurmak halada istiyorum ama doğuştan Rahim bağlarım hatta tüm asici ve tutucu bağlarimda gevşeklik tespit edildi kızım 35 haftasini tamamiyle hastanede yatarak tamamladı normal doğumla rahimi kaybedip bir daha anne olma ihtimalim kalmıyordu oğlumu 3 sene sonra 34 haftalık doğum yaptım oglum ölü bebekti 8.dk da şok verilerek ressute edildi 1 ay yoğun bakımda kaldı ve oğlumun doğumundan 5 ay sonra rahim dışa çıkınca acil zorunlu rahim toparlama amelyati oldum 2012 yılında çok zalim bir kocam vardı çocuklarımın babası çocuklarıma zulüm yapınca ayrıldım. 2017 yılında hiç evlenmeyi düşünmezken dünya harikası eşimle tanıştım çok zor olacağını çok ama şiddetli ağrılara katlanmak zorunda kalacağımı hatta ve hatta hayatı tehlikemin olacağını birden fazla kadın dogumcu söylemesine rağmen eşim için bu riski aldım 34 .haftayı bitirdim korkunç ağrılarla ama olsun eşim için değer o bunu fazlası ile hak ediyor bakalım hayırlısı çok uzun ve biraz özel oldu kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin .yani normal doğum şansım doğuştan yokmuş.
Bide herkese beni ne kadar sevdiğini anlatıyor anlatsam birine bu yaptıklarına ihtimal bile vermezSacmaliktan baska bisey degil ben hamileligimin basindan beri fit fit geziyorum 31. Haftadan sonra kimildamiyorum hic bi yere 500 km yol ne ya .... kizdim kpne kv ne gercekten
Oncelikle senin yuzunu biraz yumusak buldum. O yuzden bunlari sana yapabiliolar bence. Ben annemle kv ile ayni sehirdeyim. Ama evde hep yalnizim. Yalniz kalmanda ne sakinca varmis da kopa kopa gelmisler? Ben yerinde olsam.yataktan cikmam.agrim var die. Ne demek hizmet ettirmek. Ne demek uzun.yola goturmek. Kendileri.gitsin nereye istiolarsa. Acik acik soyle ben kendimi tasiyamiorum.artk bana yardimci.olmayacaksan ben evde yalniz da kalirim.die. cagir anneni gelsin en azindan kafan rahat olur. Esinin de anne babasina net bi tavir koymamasi cok.sasirtici. benm.kv ev tasidi gecen hafta. Eltimde bende 8 aylik hamileyiz kv siz dogurmadan tasiyalim.yoksa yardim edemezsiniz bebekle dedi. Esime soledm bole dio annen die. Konusmus bidaha imasi bile yapilmadi. Senin yaninda bisi demek.zorunda diil ama tenhada annesine bi dur demeliİyi akşamlar kızlar kv ve kp 2 haftadır bizdeler doğum yaklaşınca yalnız bırakmamak için ama gelin görün ki çoğu zaman yine ben hizmet ediyorum kendi işimi de kendim yapıyorum , geçen hafta sonu kp memleketlerine gitti hem onu almak için hem de hasta ziyaretine gittik 500 km git gel mesafe ve bu ay yeni araba aldık ilk masrafları cok olduğu için 1000 tl acık vardı oldu 1500 tl .kayınvalide tutturdu geçen babanın akrabalarına gittik bu hafta sonu da benimkilere gidilecek oda git gel 500 km hiç bir masrafa karışmıyorlar sıkıştık diyoruz anlamıyor sürekli ısrar ediyor hem maddi hem manevi hiç düşünmüyor ya bu kız o yolu gidip gelecek diye sinir olmakta haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum
kp arabası var istese gidebilir ama benzin parası için kendi araçları ile gitmiyorlar bahane olarak da beni öne sürüyorlar bebek olunca bir daha gidemem diye ama zaten gideceğimiz kişiler düğünüme bile gelmediler tanımıyorum ben mi cok abartıyorum
ah canım benim dolapdan olmuştur bende is yapamiyorum tutulup kaliyorum ağrıda cabasiKizlar günaydın dün biraz toz alayım dedim dolabın altını sildim ondan mı bilmem gece 1de bir bel ağrısı aynı adet olduğum zamanki gibi bu saat oldu ağrı hala aynı. ovduk sıcak koyduk 1 gram geçmedi. klasik bel ağrısı mı başka birşey mi bilemedim bunun içind e doktora gidilir mı. bekleyip karın bölgeme sancı yayilirsa mı gideyim sizce napsam bilemedim yrn doktor randevum var bu araa
Takmamaya çalış dinlen cnm annenin gelme durumu varsa 1 dk durma ara.. benimki hemen gelemez dişimi sıkıyorum. bebeğini ve kendini düşün. Bazıları bencil olabiliyor yada çoğu kendi doğum hamilelik süreçlerini unutuyorlar yıllar geçince yada çok rahat atlatmış oluyorlar seni anlamıyorlar..Neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum bende kahvaltıdan kalktık yine etek silkip kalktı rahatsızmıs kalbi daralıyormus bugün gidilmedi ya onun tribidir 38 e kadar annemi çağırmayı düşünmüyordum ama söylicem gelsin yoksa bu hep böyle devam edecek
canım benim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebisini.. rabbim senide bebeginide korusun inşallah ... eşinle ve cocuklarinla musmutlu olun inşallah...Bende bundan 16 yıl önce çok istedim normal doğurmak halada istiyorum ama doğuştan Rahim bağlarım hatta tüm asici ve tutucu bağlarimda gevşeklik tespit edildi kızım 35 haftasini tamamiyle hastanede yatarak tamamladı normal doğumla rahimi kaybedip bir daha anne olma ihtimalim kalmıyordu oğlumu 3 sene sonra 34 haftalık doğum yaptım oglum ölü bebekti 8.dk da şok verilerek ressute edildi 1 ay yoğun bakımda kaldı ve oğlumun doğumundan 5 ay sonra rahim dışa çıkınca acil zorunlu rahim toparlama amelyati oldum 2012 yılında çok zalim bir kocam vardı çocuklarımın babası çocuklarıma zulüm yapınca ayrıldım. 2017 yılında hiç evlenmeyi düşünmezken dünya harikası eşimle tanıştım çok zor olacağını çok ama şiddetli ağrılara katlanmak zorunda kalacağımı hatta ve hatta hayatı tehlikemin olacağını birden fazla kadın dogumcu söylemesine rağmen eşim için bu riski aldım 34 .haftayı bitirdim korkunç ağrılarla ama olsun eşim için değer o bunu fazlası ile hak ediyor bakalım hayırlısı çok uzun ve biraz özel oldu kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin .yani normal doğum şansım doğuştan yokmuş.