- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
Ben de cok sevindim L Lilyumm_ cum gece gozume uyku girmemisti valla :)
Benim bebisin de ayri odasi var. Bu besigi bir 6 aylikken fln kendi odasina almayi dusunuyorum o yuzden buyuyen tiplerden almadim hem kendi odamizda hem de onun odasinda kullanalim diye. Evlenmeden oncesinde kendi yatak odamda kelebek mobilyanin bir genc odasini kullaniyordum. Iki kapili gardrop ve sifonyeri var hatta calisma masasi koltugu vs(tabi calisma masasini fln demonte edip kaldirdim). Yeni almayip bunlari bebek icin degerlendirmeye karar verdim. Artik kendi odasina gecince yavas yavas haliydi avizeydi perdeydi eksiklikleri tamamlarim.
Yani aslinda tamamen kendi ihtiyacina gore design ediyorsun keyifli bir surec.
Hepimiz bu yazdiklarimizi alana kadar kac kez karar degistirdik bi bilsen
Kızlar hepinize iyi akşamlar ... hastane odası için süsleme yapan organizasyon şirketleri var ya onlardan hiç fiyat alan oldu mu ? Ortalama fiyatlar ne kadar oluyor bilgisi olan var mı ?
Ben de yazayım
Park yatak kraft calipso Elite
Bebek arabası chicco lite way plus 2 duo
Şampuan uni baby
Bez prima premium care
Islak pamuk yenidoğan uni baby
Süt sagma avent
Biberon dr browns geniş ağız cam
Emzik avent
Pişik kremi Nivea ve sudakrem
Arkadaşım tiny love verdi :)
Eki Görüntüle 2077092
Canım bunun renkleri de var kırmızı bnmki bu anne yanı yatak. Portatif bi yere giderken yanında götürebiliyorsun ben annem sehir dısında diye böyle bir sey aldım. Prego lotus yazarsan tüm özellikleri de yazıyor.
İyi akşamlar kızlar kv ve kp 2 haftadır bizdeler doğum yaklaşınca yalnız bırakmamak için ama gelin görün ki çoğu zaman yine ben hizmet ediyorum kendi işimi de kendim yapıyorum , geçen hafta sonu kp memleketlerine gitti hem onu almak için hem de hasta ziyaretine gittik 500 km git gel mesafe ve bu ay yeni araba aldık ilk masrafları cok olduğu için 1000 tl acık vardı oldu 1500 tl .kayınvalide tutturdu geçen babanın akrabalarına gittik bu hafta sonu da benimkilere gidilecek oda git gel 500 km hiç bir masrafa karışmıyorlar sıkıştık diyoruz anlamıyor sürekli ısrar ediyor hem maddi hem manevi hiç düşünmüyor ya bu kız o yolu gidip gelecek diye sinir olmakta haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum
kp arabası var istese gidebilir ama benzin parası için kendi araçları ile gitmiyorlar bahane olarak da beni öne sürüyorlar bebek olunca bir daha gidemem diye ama zaten gideceğimiz kişiler düğünüme bile gelmediler tanımıyorum ben mi cok abartıyorum
Daha ne gelsin canım :) herşeyi yazmışsın bu bile çok yardımcı oldu.. sağol tesekur ederim. Inşallah aldıklarını da sağlıklı günlerde günle güle kullanırsınız
Canım eşim arada kalıyor geçen hafta sonu oda hiç gitmek istemedi kv surat yaptı diye ben iyiyim gidebiliriz diye ben dedim eşime ama bir kere yğz verince astar ı da isteniyor bu hafta sonu yine aynı sey eşime ben gelemem dersem sorun cıkarmaz ama kv ye deli oluyorum ya sinirden ağlıcamCanım pardon da eşin niye bu duruma bir dur demiyor?! Okurken nabzım yükseldi, ne münasebet bebek olduktan sonra gidemezsin diye seni bahane ederek onca yol çektiriyorlar?
500 km diyorsun ya son aylarda hem de eşin nasıl izin verir?
Yuh artık ya cidden okurken sinirlendim kbakma. Eşinin ailesi sana yardıma ona buna diye kendilerine gezdirtip bi de sizin üstünüze yıkmıslar bu ne düşüncesizlik ayrıca senin yerinde olsam ben gelemem siz gidin derdim agrım var derdim bi sey yapardım yani sen iyi gitmişsin. Ya eşin nasıl onay verdi bu duruma canım ya walla bana deseler bildiğin kavga cıkardı onlara söylemesem eşimle olurdu yaniİyi akşamlar kızlar kv ve kp 2 haftadır bizdeler doğum yaklaşınca yalnız bırakmamak için ama gelin görün ki çoğu zaman yine ben hizmet ediyorum kendi işimi de kendim yapıyorum , geçen hafta sonu kp memleketlerine gitti hem onu almak için hem de hasta ziyaretine gittik 500 km git gel mesafe ve bu ay yeni araba aldık ilk masrafları cok olduğu için 1000 tl acık vardı oldu 1500 tl .kayınvalide tutturdu geçen babanın akrabalarına gittik bu hafta sonu da benimkilere gidilecek oda git gel 500 km hiç bir masrafa karışmıyorlar sıkıştık diyoruz anlamıyor sürekli ısrar ediyor hem maddi hem manevi hiç düşünmüyor ya bu kız o yolu gidip gelecek diye sinir olmakta haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum
kp arabası var istese gidebilir ama benzin parası için kendi araçları ile gitmiyorlar bahane olarak da beni öne sürüyorlar bebek olunca bir daha gidemem diye ama zaten gideceğimiz kişiler düğünüme bile gelmediler tanımıyorum ben mi cok abartıyorum
Canım eşim beni uzmek istemiyor geçen hafta onun üstüne geliyorlar diye bişey demedim evdeki durumunda farkında eşim sürekli gelip cok yoruyorsun diyor ama hiç üstüne alınmıyor kv.de bide diyor gelin kendi durmuyor iş yapıyor diye sofrayı bırakıp içeri geçiyor ne olmasını bekliyorlar acaba bulaşıklar yürüyüp makinaya girecek heraldeYuh artık ya cidden okurken sinirlendim kbakma. Eşinin ailesi sana yardıma ona buna diye kendilerine gezdirtip bi de sizin üstünüze yıkmıslar bu ne düşüncesizlik ayrıca senin yerinde olsam ben gelemem siz gidin derdim agrım var derdim bi sey yapardım yani sen iyi gitmişsin. Ya eşin nasıl onay verdi bu duruma canım ya walla bana deseler bildiğin kavga cıkardı onlara söylemesem eşimle olurdu yani
Hiç sinir olma canım son haftalardayız kendini ve bebeğini seni düşünmeyen insanlar için üzme. Şunu unutma Allah korusun kötü bir durumda en çok sen ve eşin üzülürsünüz geri kalanlar vah vah der geçer. Kusura bakmayın gelemem de geç canım. Ya da onlar hizmet bekliyorsa mecalim yok de geç yine. Allah yardımcın olsun inşallah moralini de bozma lütfen İnan değmez.Canım eşim arada kalıyor geçen hafta sonu oda hiç gitmek istemedi kv surat yaptı diye ben iyiyim gidebiliriz diye ben dedim eşime ama bir kere yğz verince astar ı da isteniyor bu hafta sonu yine aynı sey eşime ben gelemem dersem sorun cıkarmaz ama kv ye deli oluyorum ya sinirden ağlıcam
Bide dr dinlenmen lazım diye çalışabir raporumu bozdu iNe cıktım zorunlu çalışınca bu kadar yorulmuyodum en azından sinir olmuyodum keşke izne cıkmasaydımYuh artık ya cidden okurken sinirlendim kbakma. Eşinin ailesi sana yardıma ona buna diye kendilerine gezdirtip bi de sizin üstünüze yıkmıslar bu ne düşüncesizlik ayrıca senin yerinde olsam ben gelemem siz gidin derdim agrım var derdim bi sey yapardım yani sen iyi gitmişsin. Ya eşin nasıl onay verdi bu duruma canım ya walla bana deseler bildiğin kavga cıkardı onlara söylemesem eşimle olurdu yani
Saolasın canım aynen dediğin gibi normalde sabırlıyımdır ama artık sabrım da kalmadı okadar doldum ki patlamak üzereyim: (Hiç sinir olma canım son haftalardayız kendini ve bebeğini seni düşünmeyen insanlar için üzme. Şunu unutma Allah korusun kötü bir durumda en çok sen ve eşin üzülürsünüz geri kalanlar vah vah der geçer. Kusura bakmayın gelemem de geç canım. Ya da onlar hizmet bekliyorsa mecalim yok de geç yine. Allah yardımcın olsun inşallah moralini de bozma lütfen İnan değmez.
Hoş geldin canım :)İyi akşamlar kızlar evdeki internet sorunumuz sebebiyle uzun zamandır yoktum telefonumdaa maalesef yok o yüzden çok geri kaldım... Doğum yapanlar kontrolleri sıklaşanlar muhabbetler uzamış gitmiş
Ben en son 33 haftalıkken gittim 20 gün sonra tekrar gelirsin dedi ve bu arada hala ben hiç nst ye girmedimhaftaya pazartesi sokar belki ne çatı ne başka öylecene oturuyorum evde
Tüm erken doğum yapan arkadaşlarım duamdasınız .. Rabbim sağlıkla meleklerinize kavuştursun..Kızlar herkese merhaba bana yazıp dua edenlere çok teşekkür ederim Meleğim 1850 kg 43.5 cm doğdu malesef küvezde sizin dualarınıza ihtiyacı var sütüm henüz gelmedi ama sağma yapıyorum emziremiyorum küvezde olduğu için inşAllah biran önce toparlanır da evimize götürürüm meleğimizi.
keşke anlayışlı olsalar sen çok haklısın canım benim rabbim gönlüne gore versin inşallah..İyi akşamlar kızlar kv ve kp 2 haftadır bizdeler doğum yaklaşınca yalnız bırakmamak için ama gelin görün ki çoğu zaman yine ben hizmet ediyorum kendi işimi de kendim yapıyorum , geçen hafta sonu kp memleketlerine gitti hem onu almak için hem de hasta ziyaretine gittik 500 km git gel mesafe ve bu ay yeni araba aldık ilk masrafları cok olduğu için 1000 tl acık vardı oldu 1500 tl .kayınvalide tutturdu geçen babanın akrabalarına gittik bu hafta sonu da benimkilere gidilecek oda git gel 500 km hiç bir masrafa karışmıyorlar sıkıştık diyoruz anlamıyor sürekli ısrar ediyor hem maddi hem manevi hiç düşünmüyor ya bu kız o yolu gidip gelecek diye sinir olmakta haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum
Amin canım Allah herkese cok daha güzellerini almayı nasip etsin İnşAllah: ) birileriyle konusmaya çok ihtiyacım vardı çok saolun kızlar kendi ailemede anlatamıyorum annem duysa kesin kavga çıkartır diyekeşke anlayışlı olsalar sen çok haklısın canım benim rabbim gönlüne gore versin inşallah..
allahim güle güle kullanmayı nasip etsin arabanızı kazasız belasız inşallah...
bebeginide sağlıkla kucağına nasip olsun
inşallah kontrolün iyi geçer güzel haberler le gelirsin önemli olan sağlıkla kucağına nasip olsunİyi akşamlar kızlar evdeki internet sorunumuz sebebiyle uzun zamandır yoktum telefonumdaa maalesef yok o yüzden çok geri kaldım... Doğum yapanlar kontrolleri sıklaşanlar muhabbetler uzamış gitmiş
Ben en son 33 haftalıkken gittim 20 gün sonra tekrar gelirsin dedi ve bu arada hala ben hiç nst ye girmedimhaftaya pazartesi sokar belki ne çatı ne başka öylecene oturuyorum evde
Aynen canım inşallah uslu ve sağlıklı olurlar..Ilk canim benim de, zaten 33 de evlendim, az biraz gezme evlilik otursun is guc derken e bir de hemen olmadi 38 de biraz gec te olsa kucagima alicam Allahin izniyle.
Bi tane kardesi insallah olur olmazsa da bizim icin cok dert degil bi kere o duyguyu tadalim saglikli hayirli olsun yeter. Insallah bebislerimiz uslu akilli bebekler olurlar da en azindan ikinciye cesaret edebiliriz
Anladım canım sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi...Bizim yaklasik 2.5 sene 1 asilama ve 2 tup bebek tedavisine ragmen olmayip mijdeki haberi normal yoldan aldik. Beklenen bir bebek oldugu ve yasim da 38 oldugu icin dr um risk almak istemiyor ben de ona guveniyorum. Saglik ocaginda ki aile hekimi de bu bebekler kiymetli bebek katehosrisinde oluyor mutlaka sezaryen oneriyoruz dedi. O yuzden normali eledim direkt canim