2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Tahmin edebiliyorum ya bende bi öyle bi böyleyim:) allahım hayırlısını versinn

Çok Sağ ol Canım tecrübelerin için:)

Bundan görmüştüm sanırım e bebekte ama ufak gibi geldi bana

Canım pardon da eşin niye bu duruma bir dur demiyor?! Okurken nabzım yükseldi, ne münasebet bebek olduktan sonra gidemezsin diye seni bahane ederek onca yol çektiriyorlar?
500 km diyorsun ya son aylarda hem de eşin nasıl izin verir?

Daha ne gelsin canım :) herşeyi yazmışsın bu bile çok yardımcı oldu.. sağol tesekur ederim. Inşallah aldıklarını da sağlıklı günlerde günle güle kullanırsınız

Hepimiz inşallah saglikla huzurla kullaniriz kendine uygun güzel bi liste yap o zaman cok kolay oluyo kafan karismaz neye bakacagina neyi alacagina daha rahat karar verirsin

Canım eşim arada kalıyor geçen hafta sonu oda hiç gitmek istemedi kv surat yaptı diye ben iyiyim gidebiliriz diye ben dedim eşime ama bir kere yğz verince astar ı da isteniyor bu hafta sonu yine aynı sey eşime ben gelemem dersem sorun cıkarmaz ama kv ye deli oluyorum ya sinirden ağlıcam

Yuh artık ya cidden okurken sinirlendim kbakma. Eşinin ailesi sana yardıma ona buna diye kendilerine gezdirtip bi de sizin üstünüze yıkmıslar bu ne düşüncesizlik ayrıca senin yerinde olsam ben gelemem siz gidin derdim agrım var derdim bi sey yapardım yani sen iyi gitmişsin. Ya eşin nasıl onay verdi bu duruma canım ya walla bana deseler bildiğin kavga cıkardı onlara söylemesem eşimle olurdu yani

Canım eşim beni uzmek istemiyor geçen hafta onun üstüne geliyorlar diye bişey demedim evdeki durumunda farkında eşim sürekli gelip cok yoruyorsun diyor ama hiç üstüne alınmıyor kv.de bide diyor gelin kendi durmuyor iş yapıyor diye sofrayı bırakıp içeri geçiyor ne olmasını bekliyorlar acaba bulaşıklar yürüyüp makinaya girecek heralde

Hiç sinir olma canım son haftalardayız kendini ve bebeğini seni düşünmeyen insanlar için üzme. Şunu unutma Allah korusun kötü bir durumda en çok sen ve eşin üzülürsünüz geri kalanlar vah vah der geçer. Kusura bakmayın gelemem de geç canım. Ya da onlar hizmet bekliyorsa mecalim yok de geç yine. Allah yardımcın olsun inşallah moralini de bozma lütfen İnan değmez.

Bide dr dinlenmen lazım diye çalışabir raporumu bozdu iNe cıktım zorunlu çalışınca bu kadar yorulmuyodum en azından sinir olmuyodum keşke izne cıkmasaydım

Saolasın canım aynen dediğin gibi normalde sabırlıyımdır ama artık sabrım da kalmadı okadar doldum ki patlamak üzereyim: (

İyi akşamlar kızlar evdeki internet sorunumuz sebebiyle uzun zamandır yoktum telefonumdaa maalesef yok o yüzden çok geri kaldım... Doğum yapanlar kontrolleri sıklaşanlar muhabbetler uzamış gitmiş
Ben en son 33 haftalıkken gittim 20 gün sonra tekrar gelirsin dedi ve bu arada hala ben hiç nst ye girmedim haftaya pazartesi sokar belki ne çatı ne başka öylecene oturuyorum evde

Hoş geldin canım :)
Beş bebeğimiz oldu, 6. için meraktayız :)
Ben de hiç girmedim nstye. Doktorum şikayetin yoksa girme henüz erken, bebek strese girmesin dedi peki dedim :)

Tüm erken doğum yapan arkadaşlarım duamdasınız .. Rabbim sağlıkla meleklerinize kavuştursun..

keşke anlayışlı olsalar sen çok haklısın canım benim rabbim gönlüne gore versin inşallah..
allahim güle güle kullanmayı nasip etsin arabanızı kazasız belasız inşallah...
bebeginide sağlıkla kucağına nasip olsun

Amin canım Allah herkese cok daha güzellerini almayı nasip etsin İnşAllah: ) birileriyle konusmaya çok ihtiyacım vardı çok saolun kızlar kendi ailemede anlatamıyorum annem duysa kesin kavga çıkartır diye

inşallah kontrolün iyi geçer güzel haberler le gelirsin önemli olan sağlıkla kucağına nasip olsun

Aynen canım inşallah uslu ve sağlıklı olurlar..

Anladım canım sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…