Allah hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin hic korkma onlar çok güçlüler annesi içini ferah tut inşallah :)Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Eşime sabahları bir el at döneyim diyorum kaplumbağa gibi hissediyorumçok komik ya bu günleri özleyecez :)
canım ben sabah öğlen akşam öğünlerinde normal yemeği mi yiyorum onun dışında ara öğünlerde kuru yemiş, meyve, süt, pekmez yiyorumBizde öyle ufak bir şey degiliz ama dayılarına çekecek demek ki
Hayırlı cumalar canım
Dünden beri benimki de eakiye göre az hareket ediyor ama hareketleri hala sert bu yüzden endişe etmiyorum
On hareket satıyor mısın ?
Canım dün nstye girdim enn fazla 70te sancı doktor magnezyum ve progesterona devam dedi 36 haftalık olunca birakacam ilaçları bakalım ne olacak bizimki de baya sabırsız ya :)He o zaman başka bi nst girsen iyi olabilir dr unla bi görüş brnim bildigim kasılma ve bebek hareketleri aynı anda yaşnıp git gide artıyorsa bu dogum habercisi demek
Ama biliyorsun ki bazen yalancı kasılmalarda cıkabiliyor
Aynen canım ilki rahat geçen herkese ikincisi çok zor diyor bende çok zorlandım ilkinde dediğim gibi oynaya oynaya doğuma girdim öylede çıktım annem daha dogurmadan kafayı yedi bu derdi yatman dinlenmen lazım derdi ama hiç bir ağrım sancim yoktuİlk gebeliğimi gülümseyerek hatırlıordum ama bunu öyle hatırlamayacagım gibi geliyor
Bende bazen ters dönmüş böcek gibi kaldım beni kaldırın çevirin diyorum :)
canım ben sabah öğlen akşam öğünlerinde normal yemeği mi yiyorum onun dışında ara öğünlerde kuru yemiş, meyve, süt, pekmez yiyorum
hep önde gitti bebeğim bu zamana kadar çok şükür
Aynen canım ilki rahat geçen herkese ikincisi çok zor diyor bende çok zorlandım ilkinde dediğim gibi oynaya oynaya doğuma girdim öylede çıktım annem daha dogurmadan kafayı yedi bu derdi yatman dinlenmen lazım derdi ama hiç bir ağrım sancim yoktubunda ay oy diye diye gecti
Yanlışlıkla işaretlenmiştir canım öyle demişti bir ara kızlar Allah nasip ederse üçüncü gebeligim üçüz olsun isterimarkadaşlar ankette ki üçüz bebelerin annesi nerelerde nasıl gidiyor acaba hamileliği?
canım benim canım şekerli birşeyler isteyince genellikle pekmez yiyorumAman maşallah önde gitsin hep
Bende son zamanlarda cok pekmez falan yemeye başladım inş salı günü gittigimde güzel sonuç alıcam
Herkesin cevabında bir pekmez var
Demek ki bu pekmez gercekten işe yarıyor
Canım dün nstye girdim enn fazla 70te sancı doktor magnezyum ve progesterona devam dedi 36 haftalık olunca birakacam ilaçları bakalım ne olacak bizimki de baya sabırsız ya :)
maşaallah sanaYanlışlıkla işaretlenmiştir canım öyle demişti bir ara kızlar Allah nasip ederse üçüncü gebeligim üçüz olsun isterimdaha bunu dogurmadan başka bebek fikri
canım benim canım şekerli birşeyler isteyince genellikle pekmez yiyorum
ben direk tüketemiyorum
bir yemek kaşığı kadar pekmezi suyla karıştırıp içiyorum
bebek iri olunca doktor vitamini bıraktırdı
sadece kan ve magnezyum içiyorum
evet canımKan ilacı mı ?
Bende ya kaşıklıyoeum pekmezi yada sütün icine koyuyorum
Ama bıktım pekmezden:)
Ben dünya kadar ilaç iciyorum ya hala tahlillerim düşük çıkıyor bebek zayıf nereye gidiyor bu ilaçlar anlamadım gitti :)
maşaallah sana
diyene bak tekrardan ne zaman hamile kalacağımı bile düşündüm
eşimde dün bebişi severken
sen gel oğlum kardeşinde gelecek hemen abi olacaksın diyor
benim hamileliğim rahattı ondan dolayı galiba
29 yaşındayım canımKardeş güzel bir sey sadece doğru zamanı seçmek önemli
İnşallah ikinci hamileğinde böyle kolay geçer. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 2. Hamileliği çok ileri yaşa atma
evet canım
kan içmiyorum kan ilacı
bak pekmezi sütle karıştırma çünkü bir faydası kalmıyor diyor bilim adamları
o yüzdende sıkıntı yaşıyor olabilirsin
29 yaşındayım canım
2. bebeğimi 2019 sonu gibi hamile kalmayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi
https://www.hastaliktedavi.net/pekmez-ve-sut-icilmeli-mi.html canım bak okuAa bilmiyorum ki kızıma da yopurdun üstüne döküp yediriyordum
Süt ürünü ile tüketmemek mi lazım
Ay inşallah o yüzden işe yaramamıştır artık direk kaşıklarım kusana kadar pekmez :)
Kan ilaçı icildigini bilmiyordum o yuzden sordum yahu tabi kan içmiyorsundur :)
aminnnAynıyız, Benimde biri 2015 biri 2017 olacak işte
Hayınlısı olsun saglıklı ve zahmetsiz geçer inş