Grubun 3.annesi ve bebeği de geldi geçmiş olsun canım durumunuz nasıl şimdi: )Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Ezan vakti dua kabulüne denk gelsin inşallahGünaydın
güzel haberler aldığımız günler daha da yaklaşıyor. Sağlıkla sıhhatle büyüsünler doğsunlar inşallah doğumlar sıraya bakmıyor
Rabbim sağ sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım: )Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Ezan vakti dua kabulüne denk gelsin inşallah
Günaydın hayırlı cumalar kızlar doğum haberleri bir bir geliyor MaşAllah Allah tüm bebek be annelerinin yardımcısı olsun: ) şimdiden 5.kim olacak merak etmeye başladım: )
Dualarimiz seninle canim insallah cok guzel haberlerle geleceksin. Hic sikma canini bebeklerimiz cok kuvvetliler insallah canimKızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Maşallah canım Allah analı babalı büyütün nasılsınızKızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Canım Günaydın dualarımız seninle bişey olmaz Allah ın izniyle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Dualarımız seninle canım. Bebeğin seni özlemiş kavuşmak istemiş. Üzülme sakın, hayırlı vakti buymuş demek ki. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayırlısı olsun canım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnşallah sorunsuz alırsın bebeğini kucağına
İyiler canim. İnşallah zamanla daha ii olurlar. Hepimizin bebegini korusun Allahim...
Canım öncelikle hiç korkma. Bol dua et. Sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. Hayrosgiller de o civsrlarda doğum yaptı şimdi ikisi de hastaneden çıktı. Sen de hep güzel haber getireceksin bize inşallah. Çok iyi bakin kendinize
Rabbim sağ sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım: )
amin canım.
P pamukprenses60 dualarımız seninle sende Doğunda bizlere bol bol dua et.
Sonrasında da habee verebilirsen seviniriz iyi olduğunuzu duymak bile yeterli
Dualarimiz seninle canim insallah cok guzel haberlerle geleceksin. Hic sikma canini bebeklerimiz cok kuvvetliler insallah canim
Hepinizden Allah binkere razı olsun birazdan alınıcam sezeryana en kısa zamanda haber vericem kızlar biraz korkuyorum dua edin bize Lütfen...Maşallah canım Allah analı babalı büyütün nasılsınız
Canım Günaydın dualarımız seninle bişey olmaz Allah ın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz
Canım sıralama söyle
1. Hayrosgiller
2. TurkuazM
3. Deryalı
4. Yanne
5. Prenses
6 hayırlısı :)
Sağlıkla hayırla kurtulun ikiniz de canım. Dua Et bol bol. Rabbim yardımcınız olsunHepinizden Allah binkere razı olsun birazdan alınıcam sezeryana en kısa zamanda haber vericem kızlar biraz korkuyorum dua edin bize Lütfen...
Canımm benimmm rabbim seninle olsun meleğini sana bağışlıcak korkma dualarım seninleeKızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Hepinizden Allah binkere razı olsun birazdan alınıcam sezeryana en kısa zamanda haber vericem kızlar biraz korkuyorum dua edin bize Lütfen...
canım benim bebemde iri ama biz karı koca iri olduğumuzdan herhaldeBebeği iri olan anneler ne yapıyorsunuz banada akıl verin benimki hem zayıf hem kısa
En çok ne yiyorsunuz mesela ?
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz