Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Yanlışlıkla işaretlenmiştir canım öyle demişti bir ara kızlar Allah nasip ederse üçüncü gebeligim üçüz olsun isterimdaha bunu dogurmadan başka bebek fikri
maşaallah sana
diyene bak tekrardan ne zaman hamile kalacağımı bile düşündüm
eşimde dün bebişi severken
sen gel oğlum kardeşinde gelecek hemen abi olacaksın diyor
benim hamileliğim rahattı ondan dolayı galiba
Aa bilmiyorum ki kızıma da yopurdun üstüne döküp yediriyordum
Süt ürünü ile tüketmemek mi lazım
Ay inşallah o yüzden işe yaramamıştır artık direk kaşıklarım kusana kadar pekmez :)
Kan ilaçı icildigini bilmiyordum o yuzden sordum yahu tabi kan içmiyorsundur :)
Sezeryandan cikmis olmalisin, inşaallah ikiniz de iyisinizdir.
Ahahaha koptum ya
Bende acaba 2. Gelir mi diye düşünüyorum...
Uzun bir süre gelmez , diyorum.
Bu hamileligimı ilk olduğundan dolayı farklı bir telaşla farklı bir halde geceririm, diyordum ama sinir stres fln fln beni çok yıpratti.
Güzelim hamileligimden hiç tad alamadım son aylara kadar.
Bir daha hamile iken çalışmayı düşünmüyorum.
Yada calisacaksam da adam akilli bi işte çalışırım.
Yoksa evde yatcam 9 ay boyunca 1. De yasayamadigimi 2. De yaşarım , diyorumm. Da bakalimm.
Ahahahah , ne güzel simdiden güzel düşünceler ^_^
İnşaallah ikinize de Rabbim hayirlisi ile gonlunuze gore evlatlar verir.
Hahaha, vampir e donusuyormusuz ilacı alırken fln
Demir ilaci değil mi bu kan ilaci dediğimiz?
Sonucta demir depomuzu kullanıyor bebislerimizz.
Ben uzun zamandır kullanmıyorum ya. :/
İçesim gelmio o ilaçları. .
4 yaş olacak canım bizde düşünmüyorduk ama bizimki kardeş diye diye rezillik çıkardı bir tane olsun dedik şimdi de her gün dua ediyor çabuk gelsin diye belki de onun yüzünden erken doğum riskim varİlk hamileliğim gibi olsa 3. Cocugu da yapardım ama bundan sonra asla düsünmüyorum
Senin yaş araları kaç olucak şimdi ?
Sezaryanmıydı ilki?
Bana göre de ikinci ben olurum dedim ama bu gidişle son olacam galibaAman sen yine herseyini hazırla fırsat buldukçada yat dinlen kendini çok yormamaya bak
bana 6. Anne sen olacaksın gibi geliyor :)
Erkeklerin umrunda mı ya hazırlamış kardeşi bile hayırlısı olsun canım ama kardeş candır tek çocuk fikrine karşıyım :)maşaallah sana
diyene bak tekrardan ne zaman hamile kalacağımı bile düşündüm
eşimde dün bebişi severken
sen gel oğlum kardeşinde gelecek hemen abi olacaksın diyor
benim hamileliğim rahattı ondan dolayı galiba
Hazır hissettigin zaman ikincide gelir üçüncüde biz balık hafızalıyız unuturuz bütün acıları yine yapar ay oy derizSezeryandan cikmis olmalisin, inşaallah ikiniz de iyisinizdir.
Ahahaha koptum ya
Bende acaba 2. Gelir mi diye düşünüyorum...
Uzun bir süre gelmez , diyorum.
Bu hamileligimı ilk olduğundan dolayı farklı bir telaşla farklı bir halde geceririm, diyordum ama sinir stres fln fln beni çok yıpratti.
Güzelim hamileligimden hiç tad alamadım son aylara kadar.
Bir daha hamile iken çalışmayı düşünmüyorum.
Yada calisacaksam da adam akilli bi işte çalışırım.
Yoksa evde yatcam 9 ay boyunca 1. De yasayamadigimi 2. De yaşarım , diyorumm. Da bakalimm.
Ahahahah , ne güzel simdiden güzel düşünceler ^_^
İnşaallah ikinize de Rabbim hayirlisi ile gonlunuze gore evlatlar verir.
Hahaha, vampir e donusuyormusuz ilacı alırken fln
Demir ilaci değil mi bu kan ilaci dediğimiz?
Sonucta demir depomuzu kullanıyor bebislerimizz.
Ben uzun zamandır kullanmıyorum ya. :/
İçesim gelmio o ilaçları. .
Deryanin zaten plasentada sikintilar vardi biraz. Haftalik takibe gidio doktora. Suyu azalmis plasenta bebegi beslemeyi birakmis. Surekli enfesiyonu oldugundan anlamamia suyunun gittigini. Muayeneye gitti yatirdilar. Ertesi gun dogum.yapti. 33+5te dogurdu sanirim. Epidural sezaryenle. Derya ertesi gun cikti. Kursad ata kuvozde. Ama solunum sıkıntisi falan yok cok sukur.Aaaaa derya niye dogum yapti erken mi oldu canim dogumu gozu aydin olsun........iyiler mi .....
4 yaş olacak canım bizde düşünmüyorduk ama bizimki kardeş diye diye rezillik çıkardı bir tane olsun dedik şimdi de her gün dua ediyor çabuk gelsin diye belki de onun yüzünden erken doğum riskim varçocuk duası tutar mı tutar
Yok canım normal oldu
Iki sezaryen arasinda minimum ne kadar olmali peki kizlar sizin drblarinza sorma firsatiniz oldu mu hic?
Anladigim kadariyla cogunuz cok beklemeden bir diger hamileligi planlamaya gecmissiniz
Hah ben tekte kaldim o zaman, yas 38 :))Kendisi kardeş istediyse cok sanslısın bence.
Ben kızım 17 aylıkken hamile kaldım
İlk doğumum sezaryendi
Erken bir zamanmış
Başta dr umun da dedigi gibi henüz iç yaralar iyileşmeden hamile kaldıgım için çok ağrılı geçiyor
Ve şimdi kızım içinde üzülüyorum en azından bir sene daha onunla daha vermli ilgilenseydim de öyle bebek gelseydi diyorum
Ben bu zamana kadar tv bile izletmemiştim iki haftadır elinde telefonla video izliyor çünkü ilgilenemiyorum yetişemiyorum yoruluyorum yatıp dinlenmem gerekiyor mecburen oyalamak icin telefon veryorum yada tv acıyorum.
Doktorların da dedigi sezaryen sonrası ikinci bebek icin en az iki yıl geçmesiymiş
Benim tavsiyem de en az üç yıl :)
Pekmezin faydasi oluyor mu gerçekten iki hafta yedim 500 gr aldi bebisim bu iki hafta yemedim 180 gr almis acaba etkisi oluyor mu o kadar cabukAman maşallah önde gitsin hep
Bende son zamanlarda cok pekmez falan yemeye başladım inş salı günü gittigimde güzel sonuç alıcam
Herkesin cevabında bir pekmez var
Demek ki bu pekmez gercekten işe yarıyor
Haftalar ilerledikce kilo alim yavasliyor canim. Pekmezin de etkisi vardir ama o kadar degilPekmezin faydasi oluyor mu gerçekten iki hafta yedim 500 gr aldi bebisim bu iki hafta yemedim 180 gr almis acaba etkisi oluyor mu o kadar cabuk
Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Canım idrar testi için zaman, tokluk vs fark etmiyor :)Kızlar, idrar yolunda enfeksiyon olup olmadığına baktırmak için test yaptırayım diyorum ama akşam iş çıkışı gitsem olur mu? Yani tok karnına olur mu?
İdrar yolu için aç tok farketmiyor yakın zamnda ben de geçirdim inşlhh senin sonucunKızlar, idrar yolunda enfeksiyon olup olmadığına baktırmak için test yaptırayım diyorum ama akşam iş çıkışı gitsem olur mu? Yani tok karnına olur mu?
Kızlar, idrar yolunda enfeksiyon olup olmadığına baktırmak için test yaptırayım diyorum ama akşam iş çıkışı gitsem olur mu? Yani tok karnına olur mu?
Hah ben tekte kaldim o zaman, yas 38 :))
Sezaryenden sonra cabuk iyilesirsin umarim ve yaninda da bi yakinin olursa sen daha cok kizinla yaninda ki kiside daha cok bebisin bakimiyla ilgilenir acisini cikarirsin bu zamanlarin canim.
Yaslari yakin olacak ve arkadas gibi olacaklar ileride, o yonden bakip mutlu ol
Pekmezin faydasi oluyor mu gerçekten iki hafta yedim 500 gr aldi bebisim bu iki hafta yemedim 180 gr almis acaba etkisi oluyor mu o kadar cabuk