2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
canım gözünaydın. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin RABBİM. tansiyon falan nasıldı tansiyon yükselmedikçe ödem ve protein atımı önemli değil dedi bana doktorum

Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin. Dualarımızdasın. Bizi de haberdar et...

Çok teşekkürler Amin İnşAllah 32 haftalık biraz endişe ediyorum başka Doğum yapanlar olmuş kaçıncı haftada yaptılar yoksa benim bebeğim en küçüğümü
Kuzenim 31.hafta da yaptı arkadaşım 27 epey küvözde kaldılar ama bebekleri yaşıyor çok şükür iyi düşün cnm

Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Canım hatırlı olsun inşallah şaşırdım su an belli değildi herhalde öncesinde sezaryen yanlıs mı hatırlıyorum? Siz iyi olun da inş Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün canım haberleri almaya başlayınca insan hem seviniyor hem de heyecanlanıyor

Canım sen düzenli yürüyüs yapıyor musun? Her gün yapıyorsan yarım saat ya da 2 günde bir 1 saat? Bende uyuyamıyorum yürüyüs yapmazsam dikkat ettim ne zaman yürüyüs yapıyorum o akşam çok güzel uyuyorum ne wc ye kalkma var ne bir sey ne zaman yapmazsqm da yok wc ye kalk yok sağa sola dön bi denesen belki faydası olur.

canım benim bebemde iri ama biz karı koca iri olduğumuzdan herhalde

Bizde öyle ufak bir şey degiliz ama dayılarına çekecek demek ki

Hayırlı cumalar canım
Dünden beri benimki de eakiye göre az hareket ediyor ama hareketleri hala sert bu yüzden endişe etmiyorum
On hareket satıyor mısın ?

Haklısın canım yuruyus cok önemli bende her gun muhakkak yuruyuse cıkıyorum ama kızımla cıktıgım için seri olamıyorum
İki adım atıp durup kedileri sevıyoruz mesela:)
Bakıyorum gunluk ortalama 4000 adım atmış oluyorum çokta kötü değil aslında

Ben wc ye son günlerde 3 kere kalkmakaya başladım birde, eskiden ikiydi

Canım benim de bazen öyle oluyor, hareket ediyor ama çok aktif şekilde değil. Senin de öyledir sanırım. Hareketlerini saydın mı? Birşey yoktur muhtemelen ama yine de sen doktoruna danış istersen.

Maşallah canım yok ben normal ağrı ilan kasılma gibi olandan bahsettiğim kasılma ve bebek hareketleri beraber oluyor

Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım ne oldu bizlere ya herkes erkenden doğum yaptı çık geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallah

Eşime sabahları bir el at döneyim diyorum kaplumbağa gibi hissediyorum çok komik ya bu günleri özleyecez :)

Maşallah canım yok ben normal ağrı ilan kasılma gibi olandan bahsettiğim kasılma ve bebek hareketleri beraber oluyor

He o zaman başka bi nst girsen iyi olabilir dr unla bi görüş brnim bildigim kasılma ve bebek hareketleri aynı anda yaşnıp git gide artıyorsa bu dogum habercisi demek
Ama biliyorsun ki bazen yalancı kasılmalarda cıkabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…