- 24 Mayıs 2017
- 7.477
- 14.640
- 33
P pamukprenses60 canim hayirla.kucagina aljrsin insallah. Guzel haberler beklioruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gözünaydın. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin RABBİM. tansiyon falan nasıldı tansiyon yükselmedikçe ödem ve protein atımı önemli değil dedi bana doktorumKızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin. Dualarımızdasın. Bizi de haberdar et...Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Kuzenim 31.hafta da yaptı arkadaşım 27 epey küvözde kaldılar ama bebekleri yaşıyor çok şükür iyi düşün cnmÇok teşekkürler Amin İnşAllah 32 haftalık biraz endişe ediyorum başka Doğum yapanlar olmuş kaçıncı haftada yaptılar yoksa benim bebeğim en küçüğümü
yok öyle bir şey denemedim ama viks kadar yoğun ise oda astımı tetikleyebilir
Canım hatırlı olsun inşallah şaşırdım su an belli değildi herhalde öncesinde sezaryen yanlıs mı hatırlıyorum? Siz iyi olun da inş Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün canım haberleri almaya başlayınca insan hem seviniyor hem de heyecanlanıyorKızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Aaaaa derya niye dogum yapti erken mi oldu canim dogumu gozu aydin olsun........iyiler mi .....3. Bebek dun geldi @deryali08 dun dogum yapti
Kizkar 4 üde sezeryan degil mi ?1. Hayrosgiller kiz
2. TurkuazM erkek
3. Deryalı erkek
4. Yanne erkek
:)
Canım sen düzenli yürüyüs yapıyor musun? Her gün yapıyorsan yarım saat ya da 2 günde bir 1 saat? Bende uyuyamıyorum yürüyüs yapmazsam dikkat ettim ne zaman yürüyüs yapıyorum o akşam çok güzel uyuyorum ne wc ye kalkma var ne bir sey ne zaman yapmazsqm da yok wc ye kalk yok sağa sola dön bi denesen belki faydası olur.Her gece her gece kurulu saat gibi geliyor ağrılar geceleri hiç uyuyamıyorum
Gunduzleri agrasif olmaya başladım
Bu hamilelik bana çok çektirdi rahat uyku uyumayı çok özledim yatakta hareket edemiyorum
Uyanıkken sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor
Yataktan kendimi yuvarlayarak kalkıyorum artık
Çok acınası bir durumdayım
canım benim bebemde iri ama biz karı koca iri olduğumuzdan herhalde
Hayırlı huzurlu bol bereketli cumalar olsun inşallah dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun darısı geride kalanlara arkadaşlar üç gündür benim bebeğim cok hareketsiz kımıldıyor ama öyle tekmeler atmıyor acaba yerimi daraldı
Canım sen düzenli yürüyüs yapıyor musun? Her gün yapıyorsan yarım saat ya da 2 günde bir 1 saat? Bende uyuyamıyorum yürüyüs yapmazsam dikkat ettim ne zaman yürüyüs yapıyorum o akşam çok güzel uyuyorum ne wc ye kalkma var ne bir sey ne zaman yapmazsqm da yok wc ye kalk yok sağa sola dön bi denesen belki faydası olur.
Hayırlı huzurlu bol bereketli cumalar olsun inşallah dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın olsun darısı geride kalanlara arkadaşlar üç gündür benim bebeğim cok hareketsiz kımıldıyor ama öyle tekmeler atmıyor acaba yerimi daraldı
Kizkar 4 üde sezeryan degil mi ?
Maşallah canım yok ben normal ağrı ilan kasılma gibi olandan bahsettiğim kasılma ve bebek hareketleri beraber oluyorHayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah
Benim 1 hafta on gundur gun içinde hareketlerinin bazılarında canım acıyor agrı hissediyorum
Dr a dedim artıkhareketleri canımı yakıyor diye saglıklı guclu demek ki guzel dedi
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım ne oldu bizlere ya herkes erkenden doğum yaptı çık geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallahKızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Eşime sabahları bir el at döneyim diyorum kaplumbağa gibi hissediyorum çok komik ya bu günleri özleyecez :)Her gece her gece kurulu saat gibi geliyor ağrılar geceleri hiç uyuyamıyorum
Gunduzleri agrasif olmaya başladım
Bu hamilelik bana çok çektirdi rahat uyku uyumayı çok özledim yatakta hareket edemiyorum
Uyanıkken sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor
Yataktan kendimi yuvarlayarak kalkıyorum artık
Çok acınası bir durumdayım
Maşallah canım yok ben normal ağrı ilan kasılma gibi olandan bahsettiğim kasılma ve bebek hareketleri beraber oluyor