2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bence Yen'i doğan Bebek külotlu çorap giydirilmez teni çok hassas olucak pamuklu penye giydirmek gerekir

Bebeği iri olan anneler ne yapıyorsunuz banada akıl verin benimki hem zayıf hem kısa
En çok ne yiyorsunuz mesela ?
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Günde 10 tane kabuklu ceviz
2 tane muz
Sabah kahvaltıdan önce 3 kaşık pekmez organik el yapımı
Gün içerisinde çeşitli meyveler
Fındık fıstık badem kuru incir yaban mersini
Hergün yumurta kaşar bal kaymak
İlaç olarak ta
Ocean marka balık yağı hapı
Decavit multivitamin
Magnezyum kalsiyum gün aşırı
Demir hapı eksik olduğu için mecburi

Bu besinlerin bebeği çok geliştirdiğini düşünüyorum

Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Hayirli evlat olsun. Allah anali babali buyutsun. Evinize bereket getirsin, saglikla muhabbetle, afiyetle buyutun, guzel gunlerini gorun insaallah.

Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Allah yardim etsin, kolayliklar versin. Guzelce, saglikla, sihhatle bebeginize kavusun insaallah. Simdiden mubarek olsun.

Evet çoğunlukla duyduklarım bunlar
Sizinlede gunlerımız hemen hemen aynı
Boyu kilosu kaç bebeginizin

Allah yardim etsin, kolayliklar versin. Guzelce, saglikla, sihhatle bebeginize kavusun insaallah. Simdiden mubarek olsun.
Çok teşekkürler Amin İnşAllah 32 haftalık biraz endişe ediyorum başka Doğum yapanlar olmuş kaçıncı haftada yaptılar yoksa benim bebeğim en küçüğümü

Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..

Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah

Kızlar bebek hareket ettikçe sancılarım artıyor normal mi acaba :/

Benim 1 hafta on gundur gun içinde hareketlerinin bazılarında canım acıyor agrı hissediyorum
Dr a dedim artıkhareketleri canımı yakıyor diye saglıklı guclu demek ki guzel dedi

Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın. Güzel haberlerle geleceksin inşallah hiç merak etme.

Merhaba canım, benim drun söylediklerini söyliyim ,benimki haftasına göre kilo olarak 2-3 hafta önden gidiyor, Dr a bu böyle devam edecek mi erken doğum olur mu dedik, hayır dedi kilo alımı ileriki haftalarda yavaşlar zaten, dedi. Son haftalara kadar da dönme ihtimali var merak etme, dönmese de önemli olan bebeğin ve senin sağlığın ,benimki de düne kadar tersti yeni döndü. Ama hala büyük hareketler yapıyor, son durum nasıl olacak ben de merak ediyorum.

Her gece her gece kurulu saat gibi geliyor ağrılar geceleri hiç uyuyamıyorum
Gunduzleri agrasif olmaya başladım
Bu hamilelik bana çok çektirdi rahat uyku uyumayı çok özledim yatakta hareket edemiyorum
Uyanıkken sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor
Yataktan kendimi yuvarlayarak kalkıyorum artık
Çok acınası bir durumdayım

Dualarımız seninle canım. Bebeğin seni özlemiş kavuşmak istemiş. Üzülme sakın, hayırlı vakti buymuş demek ki. Güzel haberlerini bekliyoruz.

yesa canım @deryali08 ve bebeğinin durumu nasıl?

@deryali08 canım Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın :)

İyiler canim. İnşallah zamanla daha ii olurlar. Hepimizin bebegini korusun Allahim...

Çok teşekkürler Amin İnşAllah 32 haftalık biraz endişe ediyorum başka Doğum yapanlar olmuş kaçıncı haftada yaptılar yoksa benim bebeğim en küçüğümü

Canım öncelikle hiç korkma. Bol dua et. Sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. Hayrosgiller de o civsrlarda doğum yaptı şimdi ikisi de hastaneden çıktı. Sen de hep güzel haber getireceksin bize inşallah. Çok iyi bakin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…