2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar riskim olmadığı halde suyum boşaldı sabah sezeryane alıcaklar bebeğim ve benim için dua edin lütfen tam 32 haftalığız bişey olmaz inşAllah duanızı eksik etmeyin bizden
Allah hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin hic korkma onlar çok güçlüler annesi içini ferah tut inşallah :)

Bizde öyle ufak bir şey degiliz ama dayılarına çekecek demek ki

Hayırlı cumalar canım
Dünden beri benimki de eakiye göre az hareket ediyor ama hareketleri hala sert bu yüzden endişe etmiyorum
On hareket satıyor mısın ?
canım ben sabah öğlen akşam öğünlerinde normal yemeği mi yiyorum onun dışında ara öğünlerde kuru yemiş, meyve, süt, pekmez yiyorum
hep önde gitti bebeğim bu zamana kadar çok şükür

He o zaman başka bi nst girsen iyi olabilir dr unla bi görüş brnim bildigim kasılma ve bebek hareketleri aynı anda yaşnıp git gide artıyorsa bu dogum habercisi demek
Ama biliyorsun ki bazen yalancı kasılmalarda cıkabiliyor
Canım dün nstye girdim enn fazla 70te sancı doktor magnezyum ve progesterona devam dedi 36 haftalık olunca birakacam ilaçları bakalım ne olacak bizimki de baya sabırsız ya :)

İlk gebeliğimi gülümseyerek hatırlıordum ama bunu öyle hatırlamayacagım gibi geliyor

Bende bazen ters dönmüş böcek gibi kaldım beni kaldırın çevirin diyorum :)
Aynen canım ilki rahat geçen herkese ikincisi çok zor diyor bende çok zorlandım ilkinde dediğim gibi oynaya oynaya doğuma girdim öylede çıktım annem daha dogurmadan kafayı yedi bu derdi yatman dinlenmen lazım derdi ama hiç bir ağrım sancim yoktu :KK70: bunda ay oy diye diye gecti

canım ben sabah öğlen akşam öğünlerinde normal yemeği mi yiyorum onun dışında ara öğünlerde kuru yemiş, meyve, süt, pekmez yiyorum
hep önde gitti bebeğim bu zamana kadar çok şükür

Aman maşallah önde gitsin hep
Bende son zamanlarda cok pekmez falan yemeye başladım inş salı günü gittigimde güzel sonuç alıcam

Herkesin cevabında bir pekmez var
Demek ki bu pekmez gercekten işe yarıyor

Aynen canım ilki rahat geçen herkese ikincisi çok zor diyor bende çok zorlandım ilkinde dediğim gibi oynaya oynaya doğuma girdim öylede çıktım annem daha dogurmadan kafayı yedi bu derdi yatman dinlenmen lazım derdi ama hiç bir ağrım sancim yoktu :KK70: bunda ay oy diye diye gecti

İlk hamileliğim gibi olsa 3. Cocugu da yapardım ama bundan sonra asla düsünmüyorum

Senin yaş araları kaç olucak şimdi ?
Sezaryanmıydı ilki?

arkadaşlar ankette ki üçüz bebelerin annesi nerelerde nasıl gidiyor acaba hamileliği?
Yanlışlıkla işaretlenmiştir canım öyle demişti bir ara kızlar Allah nasip ederse üçüncü gebeligim üçüz olsun isterim :KK70: daha bunu dogurmadan başka bebek fikri :confused:

Aman maşallah önde gitsin hep
Bende son zamanlarda cok pekmez falan yemeye başladım inş salı günü gittigimde güzel sonuç alıcam

Herkesin cevabında bir pekmez var
Demek ki bu pekmez gercekten işe yarıyor
canım benim canım şekerli birşeyler isteyince genellikle pekmez yiyorum
ben direk tüketemiyorum
bir yemek kaşığı kadar pekmezi suyla karıştırıp içiyorum
bebek iri olunca doktor vitamini bıraktırdı
sadece kan ilacı ve magnezyum içiyorum

Canım dün nstye girdim enn fazla 70te sancı doktor magnezyum ve progesterona devam dedi 36 haftalık olunca birakacam ilaçları bakalım ne olacak bizimki de baya sabırsız ya :)

Aman sen yine herseyini hazırla fırsat buldukçada yat dinlen kendini çok yormamaya bak
bana 6. Anne sen olacaksın gibi geliyor :)

Yanlışlıkla işaretlenmiştir canım öyle demişti bir ara kızlar Allah nasip ederse üçüncü gebeligim üçüz olsun isterim :KK70: daha bunu dogurmadan başka bebek fikri :confused:
maşaallah sana:KK70:
diyene bak tekrardan ne zaman hamile kalacağımı bile düşündüm:p
eşimde dün bebişi severken
sen gel oğlum kardeşinde gelecek hemen abi olacaksın diyor:KK70::KK70:
benim hamileliğim rahattı ondan dolayı galiba:21:

canım benim canım şekerli birşeyler isteyince genellikle pekmez yiyorum
ben direk tüketemiyorum
bir yemek kaşığı kadar pekmezi suyla karıştırıp içiyorum
bebek iri olunca doktor vitamini bıraktırdı
sadece kan ve magnezyum içiyorum

Kan ilacı mı ?
Bende ya kaşıklıyoeum pekmezi yada sütün icine koyuyorum
Ama bıktım pekmezden:)

Ben dünya kadar ilaç iciyorum ya hala tahlillerim düşük çıkıyor bebek zayıf nereye gidiyor bu ilaçlar anlamadım gitti :)

Kan ilacı mı ?
Bende ya kaşıklıyoeum pekmezi yada sütün icine koyuyorum
Ama bıktım pekmezden:)

Ben dünya kadar ilaç iciyorum ya hala tahlillerim düşük çıkıyor bebek zayıf nereye gidiyor bu ilaçlar anlamadım gitti :)
evet canım
kan içmiyorum kan ilacı:KK70::KK70:
bak pekmezi sütle karıştırma çünkü bir faydası kalmıyor diyor bilim adamları
o yüzdende sıkıntı yaşıyor olabilirsin

maşaallah sana:KK70:
diyene bak tekrardan ne zaman hamile kalacağımı bile düşündüm:p
eşimde dün bebişi severken
sen gel oğlum kardeşinde gelecek hemen abi olacaksın diyor:KK70::KK70:
benim hamileliğim rahattı ondan dolayı galiba:21:

Kardeş güzel bir sey sadece doğru zamanı seçmek önemli
İnşallah ikinci hamileğinde böyle kolay geçer. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 2. Hamileliği çok ileri yaşa atma

evet canım
kan içmiyorum kan ilacı:KK70::KK70:
bak pekmezi sütle karıştırma çünkü bir faydası kalmıyor diyor bilim adamları
o yüzdende sıkıntı yaşıyor olabilirsin

Aa bilmiyorum ki kızıma da yopurdun üstüne döküp yediriyordum
Süt ürünü ile tüketmemek mi lazım

Ay inşallah o yüzden işe yaramamıştır artık direk kaşıklarım kusana kadar pekmez :)

Kan ilaçı icildigini bilmiyordum o yuzden sordum yahu tabi kan içmiyorsundur :)

X