2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allah yardımcın olsun canım astımın varsa daha zor senin için hayat
Soğanı söylemiyorum bile sen tecrübeli anne olarak zaten denemişsindir :)

Denedim Hatta abarttım soğan suyunu burnuma sıktım ama hiç etkisi olmadı
Koku almıyorum ve yediğimşn tadını da almıyorum em iyisi benzin döküp yakmak galiba

Denedim Hatta abarttım soğan suyunu burnuma sıktım ama hiç etkisi olmadı
Koku almıyorum ve yediğimşn tadını da almıyorum em iyisi benzin döküp yakmak galiba

Burun çevresine nane yağı denedin mi? Benim ilk aylarda migrenim çok tutuyordu, Nurse Harvey's head stick diye bir şey kullanıyordum, içinde nane yağı, lavanta yağı ve mentol var, burnumu da açıyordu.

Burun çevresine nane yağı denedin mi? Benim ilk aylarda migrenim çok tutuyordu, Nurse Harvey's head stick diye bir şey kullanıyordum, içinde nane yağı, lavanta yağı ve mentol var, burnumu da açıyordu.

yok öyle bir şey denemedim ama viks kadar yoğun ise oda astımı tetikleyebilir

Pazartesi gideceğim ama çok uzun zamandır böyle olunca sıkıldım artık.
Aktardan alıp bi denerim olmadı

Canim gozunuz aydin birer birer aliyoruz dogum haberlerinizi ,masallah umarim sende bebekte iyisinizdir ....
3. bebekte geldi desene gozun aydin canim insallah ikinizde iyisinizdir :)
Hayirli evlat olsun insallah. Gozunuz aydin
Kızlar şaka maka 4 bebeğimiz oldu yaaaaa

3 erkek 1 kız :)

Hepsine maşallah diliyorum :)

yanne Allah sağlık sıhhat versin bebeğine ve sana..
Oyyy , hayırlı olmus olsun gözün aydın.
Rabbim analı babalı büyütsün.
hadi yaa gözünüz aydın ,
rabbim senide bebeginide korusun inşallah
inşallah sağlıkla sevdiklerinle büyütürsün bebisini
buarada sanada geçmiş olsun...
Cok tesekkurler kızlar darısı bekleyen sizlerin basına.. Bebegim kuvezde bu gece emniyet icin cok vahim degil solunum sıkıntısı... Bakalım rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin... Yavrularımıza guzel saglıklı ömur biçsin...

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun. Kuvöze girmedi herhalde bebeğin çok şükür
yanne dogum haberi alinca cok mutlu oluyorum.canim gozun aydin.hayirli bi evlat olsun insallah.rabbimden ikinizide saglik diliyorum.
Super canim tebrik ederim. Insallah bebek te sen de iyisinizdir

Onu herkes kacirdi buraya yazilmadi galiba.
Canımm gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün İkinizde iyisinizdir inşallah
Gözünaydınn sağlıkla büyüt inşallah darısı başımıza:)
Gecmis olsun canim Allah anali babali buyutsun
Doğum yapan arkadaslarım adına cok mutlu oldum gözleri aydın saglıkla büyütmek nasip olsun insallah
yanne Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşalla h :)

bir arkadaşımız daha doğurmuş sanırım isim etiketlemesin de bulamadım sağlıkla büyütür inşallah
Dogum yapmis annler saglikla buyutun meleklerinizi ♡
Bebeklerimiz teker teker geliyor. Rabbim hayırlı eylesin.
Darısı bizim başımıza..
Hepinize teşekkürler kızlar. Darısı başınıza... Rabbim hepinize rahat bir dogum nasip etsin... Saglıkla bebekleriniz kucağınıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…