4den yukari gebelik diye biliyorum.ama henuz cok yeni.ama test yapsan cikar bence.iki gunde iki katina cikiyor cunki.benim adetim 3gun gecikmeyle 264cikmisdi ilk bebisde.ultrasona ama ihaftalikken girmisdim ilk hem bebisi hem kaalp atisini komple goreyim diye.nasil sabrettiysem o kadar :)
guzel haberleri verirsin insallah sonucunu aldikdan sonra..benim olmazsa sorun etmicem ama insan hayal kirikligi yasiyor iste..ilk denemem bide
Bak mesela benim de ilk başta düzensiz artı sonra düzeldi ..
İlk test 29 2gün sonra 41 3gün sonra 149 4gün sonra 771Çıktı birdaha da baktirmadik. Bu hafta kese göründü 2 hafta sonra kalp için çağırdı.
evet tam 8 haftada girdim ultrasona :) insaallah bu seferde yuzum guler.hepimizin :)Wowww bu nasıl sabir hemde ilk gebelikteben ilk gebeligimde hafta da iki kere git gel kendimi harap etmiştim. İnşallah bu gebeligimde sadece tadını cikaracam. Stres sıkıntı yok:) ama kalp atisina 2 hafta var nasıl geçecek diye bir yandan düşünmüyor değilim
evet tam 8 haftada girdim ultrasona :) insaallah bu seferde yuzum guler.hepimizin :)
Darısı basımızaKızlar allaha şükür dün hamile olduğumu öğrendim adetime 2-3 gün kala. Şanslı kesimdenim sanırım düşündüğümüz ilk ay oldu. Tabi henüz çok yeni doktora da gitmedim. İdrar ve iki kan testi yaptım da anca emin oldum. Dün 77, bugün 136 çıktı beta hcg. Bekleyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin allah
Bide aslında şeyi dusunuorm acaba adet günüm gecsin öyle mi gdeyim dr die dusunuorm sonuçta daha adetim e 8 gün var yaBide başka bi rahatsizliktan dolayı hcg de geri öyle çıkmaz di mi :))
Tatlim gozun aydin rabbim hic beklememis seni bizede dua et insallah bizde bu ay hamile kalalim canim rabbim saglik hamilelik nasip etsinKızlar allaha şükür dün hamile olduğumu öğrendim adetime 2-3 gün kala. Şanslı kesimdenim sanırım düşündüğümüz ilk ay oldu. Tabi henüz çok yeni doktora da gitmedim. İdrar ve iki kan testi yaptım da anca emin oldum. Dün 77, bugün 136 çıktı beta hcg. Bekleyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin allah
Çok teşekkürler amin. Hepinize dua edeceğim. Allah en hayırlı zamanı seçsin bebekleriniz içinTatlim gozun aydin rabbim hic beklememis seni bizede dua et insallah bizde bu ay hamile kalalim canim rabbim saglik hamilelik nasip etsin
Kesinlikle günün geçtikten sonra git:)
Ay ben salı günü gelsin diye dayanamiorm 8 gün nasıl beklicem:)
[/QUOTE
Off çabuk gelsin ama ya
Merhaba arkadaşlar. Yeni Gelenler hoşgeldiniz. Bebişleriniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah