Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Sancı olunca ne oluyor ki? Acıdan dolayı mı diyorsunuz yoksa doğum başlayabilir diye mi? Biraz fazla tecrübesizim de 🙈
bizim seninle durumumuz birebir aynıymış canım tam 35te doktora gittim 36da gelip NST girmen gerekiyor dedi ama 36-37de doktor noel iznindeymiş. Ben 38de gideceğim yani 2 hafta NST girmemiş oluyorum. Tam 30 Aralık’ta gideceğim doktor gir demesine rağmen girmedim içim huzursuz ama 5 gün kaldı inşallah hiç kötü bir şey olmaz 🫣

Bu arada su an 37. haftamdayım 36. hafta kontrolü için başka doktora gittim ama NST yoktu yani yine bebeği iki hafta kontrolsüz bırakmadım. Ama ultrasonda görünmeyip NST’de görünecek sancı vs vardıysa Allah kerim artık 🙉

bizim seninle durumumuz birebir aynıymış canım tam 35te doktora gittim 36da gelip NST girmen gerekiyor dedi ama 36-37de doktor noel iznindeymiş. Ben 38de gideceğim yani 2 hafta NST girmemiş oluyorum. Tam 30 Aralık’ta gideceğim doktor gir demesine rağmen girmedim içim huzursuz ama 5 gün kaldı inşallah hiç kötü bir şey olmaz 🫣
Ben konuştum bugün doktorumla sorun yok haftaya gelsen de olur suyun gelırse gel hemen dedı 😅 inşallah. Allah yardımcımız olur inşallah ❤️

Kızlar kontrol vardı bugün, bebek 1 haftada sadece 50 gr almış ve tansiyonum 13 10/ 15 10 çıktı. Karaciğer değerinde de yükseklik vardı şuan yatıştayım. 24saat idrara bakılcak, sabah kan değeri bakılcak. tansiyon takibi olacak. Dua edin 35+5im bebiş de küçük :KK43:
Canim hiç korkma kontrol altındaysan. Dün 36+4 olmama rağmen 34+4 hafta ile uyumlu ve 18/12 tansiyonla sezaryene girdim şükür bgn evimdeyim. Darısı başına insallah 🙏
İyi olmanıza çok sevindim canım. Bi gün mü kaldın hastanede
Evet cnm 1 gün kaldım.

Ay ben oğlumda bi gece kalıp imza atıp çıkmıştım yine öyle istiyorum bi sıkıntı olmazsa inşallah🥲 hastane ortamını hiç sevmiyorum ev daha iyi geliyo bana. Rabbim kalmak zorunda bırakmasın 💜
Bende sevmiyorum.bende oğlumda bı gece kalıp çıkmıştım.ama şimdi kızım yoğun bakimdaydi ve hergun ona süt götürüyordum.ilk geceden sonra eve çıkmak istedik çünkü oğlumda durmuyordu sürekli beni arıyordu ama hastane 48saat dolması gerek gece 11de doluyor ozaman cikisinizi yapabilirsiniz dediler.ee gece 11de nasıl cikcaz.ertesi güne kaldık mecbur.
hastane ortamını kim sever ki?

Selam kızlar ben bugün doğum yaptım. Dün doktor kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını ve düzenli sancılarım çıktı. 36+4 doğum gerçekleşti. Benim bebem 2700 kilo 47 cm doğdu. Çok şükür emme refleksi çok gelistigi için kuveze felan gerek duyulmadi. Sezeryandan sonra 40 dk sonra sütüm az da olsa gelmeye başladı. Direk emzirmeye başladım. Yarın bir aksilik olmaz ise taburcuyuz.
Gözün aydın canım tebrik ederim 🌸
Kızlar ben de bgn taburcu oldum evimizdeyiz şükürler olsun. Dün genel anestezi sezaryen sonrası biraz zor geçmişti ama bu sabah birsey kalmadı çok şükür. Yani zor bir doğum bile olsa bir gün sürüyor. Zaten anneliğin verdiği sorumlulukla kendini görmüyorsun bile. Allahım herkese sağlıklı hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Sonu çok güzel 🌸🐣
Maşallah canım benim çok sevindim adına ❣️
Kızlar kontrol vardı bugün, bebek 1 haftada sadece 50 gr almış ve tansiyonum 13 10/ 15 10 çıktı. Karaciğer değerinde de yükseklik vardı şuan yatıştayım. 24saat idrara bakılcak, sabah kan değeri bakılcak. tansiyon takibi olacak. Dua edin 35+5im bebiş de küçük :KK43:
Hayırlısı olsun kuzum korkma inşallah herşey güzel olacak 🙏
35+1 bugün okula giderken hazırlanıyordum.bebis karnımın bı noktasına toplandi elimi koydum resmen kalp atışını hissettim 🥹 göbüşü denk geldi sanırım gözlerim doldu hiç kipirdamadim o an bitmesin istedim🥹 şimdi de hıçkırık tuttu benim minnoş kızımı ah gece gündüz hıçkırıyor😅
Yaaa yerim onuuu🥰 maşallah canım benim ❣️
Bende şeyi merak ediyorum şu sıra çoğuzaman karnımda nefes alıp verme gibi ritimler gözlemliyorum hissediyorum yaşayan var mı başka? Sanki içerde hava alıyomuş gibi bi hissiyat veriyo bana.
Arkadaşlar ben ocak anneliginden ayrılıyorum yarın gece yatış yapıyorum bebeğim 37. hafta da olması gerekirken 36.da kaldı bu yüzden almamız gerek artık dedi. Allahın izniyle cuma günü bebeğime kavuşmuş olacağım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🌸
Kızlar cuma günü sabahtan yatışımız var suni sancı denenecek akşama kadar gelmezse sezaryen olucaz bize dua edin sağ salim kavuşalım oğlumuza 🌼
Canım sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🌸

2.5 bardak ayranımı içtim, tuvalete gittim tuvaletten tam kalkarken birden sancı girdi, nerdeyse çığlık atacaktım. Deli midir nedir bu çocuk ben elimde telefon feneriyle gece yarısı yavrum kalsiyuma doysun diye ayran içiyorum o bana neler ediyor. Şimdi de hıçkırıyor ben uyumayayım diye türlü oyunlar peşinde. 🤦🏼‍♀️

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun kurtuldunuz darısı bize inşallah sağlıkla🙏🏽🧿
size bir sorum olacak. Bel ve boyun fıtıgı olup normal yada sezeryan doğum yapan var mı? Benim fıtıklarım vardı. Bu hafta 36.haftada doktoruma sordum. Beyin cerrahiye bi görün sıkıntılı mı baksın ona göre sezaryen planlarız haftaya demişti. Bugün gittim ama adam beni azarladı resmen. Buna o karar veremezmiş hiçbir beyin cerrahı karar veremezmiş normalde de sıkıntı olabilirmiş sezeryanda da iğne oraya denk gelebilirmiş bunu nerden bilecekmiş son mr ım da 10 yıl önce falan olduğu için göremezmiş falan filan. Kendi doktoruma dedim böyle böyle diyor diye. O da sinirlendi hamilelikte mr çekip bakıp sıkıntılı mı karar verebilir dedi başka doktora git dedi. Napıcam bilmiyorum normal istiyorum ama ya sıkıntı olursa..

Az önce gebelikte yenmemesi gereken bi kaç şey çekti canım yedim 🙈 şimdi rhaat rahat uyurum herhalde 😂
Oh afiyet olsun 😂 valla bende yiyorum bazen o tarz şeyler 🙈
Ben de uykusuzluktan ölüyorum gözlerim yaniyor ama ne yapsam uyuyamiyorum. Ve inanilmaz açim suan, mutfağa gitmeye üşeniyorum sadece
Ya valla ben öyle üşendiğim durumlarda eşimi uyandırıyorum bu çocuk aç diye 😂 o bir şeyler getiriyor bana 😅
Bende en azından ayran mı içsem diye düşünüyordum 🤣
Bende armut yedim valla bir tane. Resmen çocuk acıkıyor ve dürtüyor anne kalk diye 😂😂
Beni de uyku tutmuyor yatağa girsem bi sağa bi sola dönmekten sinirlenip yine kalkicam diye salonda oyalaniyorum 🙈 e tabi boş boş oturulmuyor nefsine hakim olup yemeden durabilen var mi ki ya 😅
Ya ben yatakta telefonla takılıyorum ama saat 4 te falan anca uyuyorum 🤷🏼‍♀️ E o kadar saat yatınca acıkıyorum da 😂 meyveyle falan geçiştirmeye çalışıyorum en azından
Ben tuvalete gitmekten uyuyamıyorum 🥲
Ya ben geceleri ekstra susuyorum , ve sürekli su içtiğim için sürekli tuvalete gidiyorum 😂 resmen kısır döngü var 😂
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun kurtuldunuz darısı bize inşallah sağlıkla🙏🏽🧿
size bir sorum olacak. Bel ve boyun fıtıgı olup normal yada sezeryan doğum yapan var mı? Benim fıtıklarım vardı. Bu hafta 36.haftada doktoruma sordum. Beyin cerrahiye bi görün sıkıntılı mı baksın ona göre sezaryen planlarız haftaya demişti. Bugün gittim ama adam beni azarladı resmen. Buna o karar veremezmiş hiçbir beyin cerrahı karar veremezmiş normalde de sıkıntı olabilirmiş sezeryanda da iğne oraya denk gelebilirmiş bunu nerden bilecekmiş son mr ım da 10 yıl önce falan olduğu için göremezmiş falan filan. Kendi doktoruma dedim böyle böyle diyor diye. O da sinirlendi hamilelikte mr çekip bakıp sıkıntılı mı karar verebilir dedi başka doktora git dedi. Napıcam bilmiyorum normal istiyorum ama ya sıkıntı olursa..
Ay gerçekten ne kadar gıcık insanlara denk gelmişsin. Evet belinde fıtık olup sezaryan yapanlar var gurupta. Galiba tinygirl tinygirl ve P purplilac da fıtık vardı diye hatırlıyorum. Görürlerse yardımcı olurlar belki 🌸

X