• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Henuz bi doktorum yok malesef hamile oldugumu idrar testinde ogrenince saglik ocagina kan testi yaptirmaya gittim oda tahmini 4 haftalik hamilesin dedi hastaneye iki hafta sonra git kontrol ol dedi 1 hafta oldu daha hastaneye hic gtmedim daha haftaya gtmeyi dusunuyordum
Ayni benim gibi olmussun bende idrarda yaptim pozitif saglik icaginda pozitif 2hafta sonraya randevu aldim (onumuzdeki pazartesine) ama ona ulasamadan bu hafta agrim ve kanamam oldu agrim kisa surdu bir gun ama kanama ara ara oluo hala acile gittim dun kese gozukmedi ama rahim duvarin incelmis saglikli bir gebelik olabilir dedi (daha once 3disgebelik gecirdim) cuma yine gel dedi yarin yine gitcem

Ins

Insallah canim Rabbim cocuklarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah acilde nabtilar simdi gidemem ki esim ewde degil ve gece calisiyo yeni gtti ise yarin gideyim en iyisi internette ilk aylarda bole kanama lekelenme olunca doktor alttan bakiyo yaziyo nerden kaynaklandigini ogrenmek icin kanamanin ama alttan muayinede de gebelige zarar gelir diye korkuyorum size yaptilar mi
Bana alttan bakti yok zarari cok olsaydi bakmazlardi demekki cok zararli degil ztn 1dk bakio cekio

Aynen ya biz bıktık temizlik yapmaktan :KK70: keşke bende misafir olsam orda ohh
Ay valla misafir olmaktan şikayetçi değilim. Beceriksiz gözüyle baktıklarını düşündüğüm için şikayetçiyim. Onlara sorsan Diyarbakır'da onlardan temiz onlardan becerikli kimse Yok. Ben yıllarca ailemin pazar alışverişine çıkardım burda aldığım domatese laf ediyolar.

Bana alttan bakti yok zarari cok olsaydi bakmazlardi demekki cok zararli degil ztn 1dk bakio cekio
Bilmiyorumda arkadasima da kanamasi var diye alttan bakmislardi kanamasi iyice artti oda baska bi hastaneye gitmisti ordakiler niye alttan baktilarsa demisler bilmiyorum da cok riskli bisey olmadigi surece yasak diye duymustum ama emin degilim Rabbim hayrlisini versin hakkimizda insallah bisey olmaz canim sagliklidir insallah evlatlarimiz

ya boşver güzelim dert ettiğin şeye bak. kendi evinin prensesi ol. kendi evini temizle kendi evinde yap yemeğini kendine iş arama alıştırma boşver
Ya zaten böylesi daha güzel ama inşallah ilerde bizim gelin eve gelip yan gelip yatıyodu demezler

Ya zaten böylesi daha güzel ama inşallah ilerde bizim gelin eve gelip yan gelip yatıyodu demezler
sende yaşadıklarını anlatırsın. bir iş yaptırdılarda yapmadın mı ki :-) sıkma canını sıkma biraz boşvermiş ol bak erken yaşlanırsın :cool:

Ayni benim gibi olmussun bende idrarda yaptim pozitif saglik icaginda pozitif 2hafta sonraya randevu aldim (onumuzdeki pazartesine) ama ona ulasamadan bu hafta agrim ve kanamam oldu agrim kisa surdu bir gun ama kanama ara ara oluo hala acile gittim dun kese gozukmedi ama rahim duvarin incelmis saglikli bir gebelik olabilir dedi (daha once 3disgebelik gecirdim) cuma yine gel dedi yarin yine gitcem
Insallah sagliklidir ve yarin keseyi gorursun insallah Rabbim yardimcimiz olsun

Bilmiyorumda arkadasima da kanamasi var diye alttan bakmislardi kanamasi iyice artti oda baska bi hastaneye gitmisti ordakiler niye alttan baktilarsa demisler bilmiyorum da cok riskli bisey olmadigi surece yasak diye duymustum ama emin degilim Rabbim hayrlisini versin hakkimizda insallah bisey olmaz canim sagliklidir insallah evlatlarimiz
Canim bende kanamam var diye alttan baktilar kanamam azaldi :KK70:

Insallah sagliklidir ve yarin keseyi gorursun insallah Rabbim yardimcimiz olsun
Amin canim.insallah sende sade kahverengi kanamayla kalsaydin okadar evhanlanma derdim bekle gecer yat derdim ama agriyla birlikte kanama olunca acile gitmeni oneririm yani yine kafaya takma birsey yoktur insallah

sende yaşadıklarını anlatırsın. bir iş yaptırdılarda yapmadın mı ki :-) sıkma canını sıkma biraz boşvermiş ol bak erken yaşlanırsın :cool:
9 ayda çöktüm zaten. Annem istanbuldan gelmişti. Farketti hemen. Sen mutsuzsun yüzünde eski gülmelerin Yok diye. Amaaaan. Eşimi ikna etsem de gitsek buralardan. 9 ayda canıma okudular.

Amin canim.insallah sende sade kahverengi kanamayla kalsaydin okadar evhanlanma derdim bekle gecer yat derdim ama agriyla birlikte kanama olunca acile gitmeni oneririm yani yine kafaya takma birsey yoktur insallah
Insallah canim sagol Allah razi olsun

Hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. Sağlıklı olsunlar da. Ben çok fenayım ya. Kolumu kaldıramıyorum güya temizlik yapacaktım. Öyle bi ağırlık çöktü ki üstüme bir haftadır hiç oturmamışım. Ramazan gelmeden evi temizlemem lazım.
Tmm cnm cok Sağol
bana ilk keseye baktığımızda alttan muayene yapildi. doktorum biraz çenebazdır. bir seyi yapmadan önce maket üzerinde anlatır, ogün de maket üzerinde alttan muayenenin neden bir zarari olmadigini anlatti. anlattigina göre hicbir zarari yokmuş. sonra da muayene etti. koyu renkli lelelenme kırmızıya dönmedigi sürece sorun yok diyorlar. bende de pempe bir akinti olmustu gecen hafta.ama tekrar etmedi cok şükür. istirahat verdi ve cinsel birlikteligi yasakladi. vucudun ne istiyorsa onu yap dedi. uyumak mi istiyorsun uyu, yurumek istiyorsa yormadan kendini yüru, yatağa bağlanma dedi. ama benim heeeep uykum var :) bir de inadına kocami özledim :)

Back