• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hormonlar sıcaklar hep üstüste geldi canım ama bende ilkinde de bunda da bulantı yok annemdede yokmuş genetik mi acaba :KK70: canım sen ilkinde neden sezaryen oldun ?
oglanin kilosundan dolayi sezetyan oldum. birde kurban bayramina denk geliyordu. doktorum byramda ben burda yokum dedi. acilma da yoktu.

bana ilk keseye baktığımızda alttan muayene yapildi. doktorum biraz çenebazdır. bir seyi yapmadan önce maket üzerinde anlatır, ogün de maket üzerinde alttan muayenenin neden bir zarari olmadigini anlatti. anlattigina göre hicbir zarari yokmuş. sonra da muayene etti. koyu renkli lelelenme kırmızıya dönmedigi sürece sorun yok diyorlar. bende de pempe bir akinti olmustu gecen hafta.ama tekrar etmedi cok şükür. istirahat verdi ve cinsel birlikteligi yasakladi. vucudun ne istiyorsa onu yap dedi. uyumak mi istiyorsun uyu, yurumek istiyorsa yormadan kendini yüru, yatağa bağlanma dedi. ama benim heeeep uykum var :) bir de inadına kocami özledim :)
İnşallah mükafatını alırız. Çok zormuş gerçekten ya. Benim de lekelenmem olduğunda eşinle birlikte olman yasak dedi zaten biz dikkat ediyoruz. Öyle kolay olmuyo çocuk sonuçta. Bugün bi ara dedim aha dizlerimi kesiyorlar sakat kaldım. Allahım o nasıl bi ağrı nasıl bir uyuşma. Ağlamaya başladım eşim de Yok evde. İyice psikolojim bozuldu. Sabahtandır ağlıyorum. Annemi özledim ya. Kocam dibimde zaten. Annemi çok özledim

bende dogumdan sonra giderim annemle geri. eylulde gelirim acısını oyle çıkartırım.
Ben doğumu İstanbul'da annemlerin yanında yapmayı düşünüyorum. Burda kimse bana bakmaz. İyice kin güderim. Annem de gelemez. Gelse çok kalamaz. Giderim 3 ay kalırım.

6 hafta 2 günlükken alttan ultrasonla muayenede duyduk canım dünde 7 hafta 1 günlükken karından duyduk
Maşallah cnm darısı biz duyamayanlara inşallah

Aramıza pek çok arkadaş katılmış, hepiniz hoşgeldiniz. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah

Ben duydum canım çok şükür:dua:
maşallah canım sen ne zaman duydun karından mı

Günaydın kızlar
Ya mide bulantısı aslında gebelik için iyi birşey mi?
Benim midem hiç bulanmıyor
Aslında bende bel ve arada kasık ağrısından başka birşey yok
Doktorum da taaa 2 hafta sonra randevu verdi

Canım benim de bulanmıyor midem, başta bana da garip gelmişti doktorum bi sorun olmadığını hatta şanslı hamilelerden olduğumu söyledi.

Canim doktordan çıktık şimdi. 1000in üzerindeki değeri olcmemis makine dedi. Önemli değil dedi. Karından ultrasonla baktı. 5mm lik keseyi gördü : ) 32 günlük hamileymisim.❤

Hayırlı olsun canım, çok sevindim çok güzel bi hamilelik sürecinin başlangıcı olsun

bana doktor folik asitte içeren multivitamin verdi.
10 gündür kullanıyorum.
Dünde d vitaminimi düşük buldu, ona da başladım .

Folik asit kullanıyorum ben de ekstra d vitamini bana da verdi doktor ama kullanamadım bi türlü içim almıyo sanki, gerçi hiç denemedim

Kızlar topicten kimler bebişlerinin kalp atışlarını gördü veya duydu
Ben gördüm canım. Kanamam oldu . O yüzden alttan muayenede gördük geçen hafta perşembe günü. Benim hesabıma göre 6+3 olmalıydı ama cihaz 6+0 olarak gösterdi. Pazartesi günü de karindan gördük ama epey uğraştı doktor. Onda da 6+3 yazıyordu

selam kizlar..son adetim 14 nisan..
dun adetim gecikince test yaptim..ve evet iki cizgiyi gordum..
Allah hepimizin evlatlarini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin..
bu arada benim Allah nasip ederse 3. bebegim olacak..
heyecan stres deli deli dusunceler karmakarisigim..
normalde adetim hep duzensizdir..yine ihtimal vermemistim ama halsizlik uyi hali bazen araba tutmasi gbi mide bulantisi yasadim.psikolojiktir dedim fekat degilmis..hayirlisi:)

Hayirli olsunn

Back