Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Doğurmaya geldim ben😞 dün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum🙏
Aaa geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza inşşlah . Burda sizleri bekliyor en büyük duamızı hasta olan kardeşlerimize yapıyoruz.

Doğurmaya geldim ben😞 dün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum🙏
Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine canım içini ferah tut. İyi haberlerini bekliyoruz 💕 dualarım senin ve bebişin için 🤲🏻

Ahhh sabırsız bir kuş daha sağlıkla gelsin,bizi haberdar et canım

Ay ben tahmin ettim. Özelden de yazdım ses çıkmadı en son iki gün önce girmişsin. Hadi sağlıcakla çıkın bize de haber ver merak ediyoruz 🙏🙏🙏

Kızlar bugün ben de gittim doktora. 32 hafta bitti. 2080 gr 45 cm. Her şey yolunda şükür. Sadece ameliyathane korkum pik. Doktor o en kolayı diyor 😩bebeği gör sarıl sonra hafif uyuturuz seni diyor. Bir de 3 cmlik bir miyom var o alınacak. Bu arada dün benim de sancım vardı. Tırstım da rahim ağzı hala sıkı dedi. Bir ay daha sabret diyor dedim bu elimde mi? Kendine yorarsan kasılma fazla olabilir dedi ve devam ederse bebeği erken almak zorunda kalırız dedi. Yani son ay dikkat etmek lazımmış. Size de bilgi. Bugün dışarıdaydım zaten çok yürüdüm arada karnım sertleşiyordu. Fark ettim. Size Acıbadem fiyatlarını da atayım. Ocaktan sonra artacakmış😬

IMG_4231.jpeg

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ❤️ hayırlısıyla gel bekliyoruz minik kuşunla 🌼

Ay iyi yapmışsın ben haftaya Salı gidicem doktora çalışabilir almak için verirse 1 ay daha devam etmeyi düşünüyorum doğum sonrasına ne kadar aktarabilirsem k kadar iyi
Ben iyiyim çok şükür merak ettim uzun zaman gelmeyince ben raporluyum zaten 32 de de ayrıldım izne rapor isim de bitti

Kızlar ben hala bebek arabasıni almadim bir türlü karar veremedim. Çok para vermek istemiyorum cunku cok kullanmam gibi geliyor nereye gitsem esim goturuyor zaten. Hafif bisey olsun istiyorum. E bebekte baktık bir kaç model içime sinmedi beğenmedim. Başka mağazalara bakayım kendim gözümle görüp alayım diyorum. Arkadaşımda parava mi ne bir marka var onu kullanıyor memnunum dedi ama bilmiyorum siz hangi modelleri aldınız.
Ben elele flight kabin tipi aldım hem hafif hem bavul gibi çekçeki var hemde katlanınca küçük oluyor pusetle birlikte fiyatda uygundu

Ay iyi yapmışsın ben haftaya Salı gidicem doktora çalışabilir almak için verirse 1 ay daha devam etmeyi düşünüyorum doğum sonrasına ne kadar aktarabilirsem k kadar iyi
Ben calisabilseydim 5 hafta aktarirdim çok da işime gelirdi ama mecburen zaten hep raporluydum

Ben calisabilseydim 5 hafta aktarirdim çok da işime gelirdi ama mecburen zaten hep raporluydum
Bende bu yıl yani hamileliğim boyunca 70 gün rapor 15 günde yıllık izin almışım allahtan iş yeri sıkıntı çıkarmıyor ama çalışabilirden sonra rapor alınca doğum iznine ayırıyorlarmış o yüzden 1 ay bile dişimi sıksam çok iyi

Omg 🤦🏻‍♀️
Sarılık ve yoğunbakım ücretleri dahil değildir diyor bide! Sgk yenidoğan 28 gün için ücret almamaları lazım aslında ama talep ediyorlarmış çok şikayete denk geldim. Bebek kuveze girdi mesela sarılık oldu Allah korusun 🤷🏻‍♀️
Ya evet ben de ona takıldım ,zaten fiyatlar astronomik , yoğun bakıma ucret biçmek neyin nesi ilginc , doktorum burayla anlasmasa şu fiyatlarla asla yercih etmeyecegim/edemeyecegim bir hastane

X