- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
nedenini bildiğimden sormadım be canım 1 tüp akan grubu 1 tüp biyokimya 1 tüp koagulasyon 1 tüp eliza 1 tüp rubella 1 tüp hemogram 1 tüp hormon 1 tüp hcg :)Hiç birimizde nedenini sormadık
Vay be çok sağol canımnedenini bildiğimden sormadım be canım 1 tüp akan grubu 1 tüp biyokimya 1 tüp koagulasyon 1 tüp eliza 1 tüp rubella 1 tüp hemogram 1 tüp hormon 1 tüp hcg :)
normal bu durum ne yazıkkı biraz sabretmen gerekecek yine birşeyler yiyebiliyorsan iyi tabikiKusmam ve bulantim baya bi arttı kızlar. Biseyler yedikten hemen sonra bulanıyor. Ve cok afedersiniz cikarttiktan sonra geri düzeliyor. Siz dede böyle olan varmı
Sen nasılsın canım nasıl gidiyornormal bu durum ne
normal bu durum ne yazıkkı biraz sabretmen gerekecek yine birşeyler yiyebiliyorsan iyi tabiki
benim 4+6 da bulantı için erken sanırım ilk gebelikte ya 6 da ya 7 de başladı ve doğana kadar devam etti :) şimdilik iyi gibiyim menopozlular gibi ter atıyorum ya sizlerde varmı böyle bişi :)hamile kalmasam acabaa menopozamı girdim diye düşünüyordumSen nasılsın canım nasıl gidiyor
BENDEDE aynı durum kusmuyorum ama bulanatılar fena halde arttı dahada artmaz umrarım :/Ve surekli de ağlamak istiyorum
hah bu var bende bak yeni değil 3 haftadır her bi ota .oka aağlıyorum ev hanımı olsan çekilirde çalışınca hiçte hoş olmuyo wallaVe surekli de ağlamak istiyorum
çalışınca işyerinde ağlaynca hele erkekler anlamıyor patron neden aglıyorsun hastamısın sanki diyor ama hormonlardan haberi yok tabihah bu var bende bak yeni değil 3 haftadır her bi ota .oka aağlıyorum ev hanımı olsan çekilirde çalışınca hiçte hoş olmuyo walla
İnanır misin bir ada bendede öyleydi eşime hamile değilim kesin menapoza giriyorum ben bu yaşta demiştim. Aşırı sıcak evet ama normalde asla bu kadar terlemezdim .benim 4+6 da bulantı için erken sanırım ilk gebelikte ya 6 da ya 7 de başladı ve doğana kadar devam etti :) şimdilik iyi gibiyim menopozlular gibi ter atıyorum ya sizlerde varmı böyle bişi :)hamile kalmasam acabaa menopozamı girdim diye düşünüyordum
Oo senin calistigin için daha zordur tahmin edebiliyorum. Aynen öyle içimden sürekli ağlamak geliyor ağla ağla rahatliyorum ama iyi oluyorhah bu var bende bak yeni değil 3 haftadır her bi ota .oka aağlıyorum ev hanımı olsan çekilirde çalışınca hiçte hoş olmuyo walla
Benim tam tersi agzim bos durunca acayi bulaniyor.surrkli biseyler yemek zorundayim.Kusmam ve bulantim baya bi arttı kızlar. Biseyler yedikten hemen sonra bulanıyor. Ve cok afedersiniz cikarttiktan sonra geri düzeliyor. Siz dede böyle olan varmı
Aaaa aynrn bende pat diye ter basiyor acayip biseybenim 4+6 da bulantı için erken sanırım ilk gebelikte ya 6 da ya 7 de başladı ve doğana kadar devam etti :) şimdilik iyi gibiyim menopozlular gibi ter atıyorum ya sizlerde varmı böyle bişi :)hamile kalmasam acabaa menopozamı girdim diye düşünüyordum
birde teknik serviste çalışyorum etrafım erkek dolu anla işte :) tam şenlik pc önüne gömülüyorum haber okuyorum ağlıyorum video bakıyorum ağlıyorum biri bişi diyo onada ağlıyorumçalışınca işyerinde ağlaynca hele erkekler anlamıyor patron neden aglıyorsun hastamısın sanki diyor ama hormonlardan haberi yok tabi
şükür tek değilmişim iş yerimde habire kafa bulur oldular :) tabi kimse hamile olduğumuda bilmiyo sadece eşim ve ablam . eşime dün söyledim ablamda eczacı sabahları aldığım bi ilaç var onu sormak için mecbur söyledim :)Aaaa aynrn bende pat diye ter basiyor acayip bisey
Banada aynı şeyleri söledi
Peki düşük tehlikesi olabilir falan dedimi
Aklım çıkıyo ya
Çok korkuyorum
Allah gönlümüze göre versin canimBenim sat 16 temmuz ilişki tarihim 23 ve 27 si büyük ihtimal 27 sinde hamile kaldım.