2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kusmam ve bulantim baya bi arttı kızlar. Biseyler yedikten hemen sonra bulanıyor. Ve cok afedersiniz cikarttiktan sonra geri düzeliyor. Siz dede böyle olan varmı

normal bu durum ne
Kusmam ve bulantim baya bi arttı kızlar. Biseyler yedikten hemen sonra bulanıyor. Ve cok afedersiniz cikarttiktan sonra geri düzeliyor. Siz dede böyle olan varmı
normal bu durum ne yazıkkı biraz sabretmen gerekecek yine birşeyler yiyebiliyorsan iyi tabiki

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
benim 4+6 da bulantı için erken sanırım ilk gebelikte ya 6 da ya 7 de başladı ve doğana kadar devam etti :) şimdilik iyi gibiyim menopozlular gibi ter atıyorum ya sizlerde varmı böyle bişi :)hamile kalmasam acabaa menopozamı girdim diye düşünüyordum

İnanır misin bir ada bendede öyleydi eşime hamile değilim kesin menapoza giriyorum ben bu yaşta demiştim. Aşırı sıcak evet ama normalde asla bu kadar terlemezdim .

Aaaa aynrn bende pat diye ter basiyor acayip bisey

Rabbime ne kadar sukretsek az kızlar. Hamdolsun hepimize bir evlat nasip etti sağlıkla kucagimiza alırız umarım. Suna bakarmisiniz kimimizin midesi bulanıyor kimimizin hiç bulanmiyor durduk yere ağlıyoruz guluyoruz . Kadın olmak anne olmak mükemmel birşey ama zor da .. Rabbime binlerce kez şükürler olsun insAllah

çalışınca işyerinde ağlaynca hele erkekler anlamıyor patron neden aglıyorsun hastamısın sanki diyor ama hormonlardan haberi yok tabi
birde teknik serviste çalışyorum etrafım erkek dolu anla işte :) tam şenlik pc önüne gömülüyorum haber okuyorum ağlıyorum video bakıyorum ağlıyorum biri bişi diyo onada ağlıyorum

Aaaa aynrn bende pat diye ter basiyor acayip bisey
şükür tek değilmişim iş yerimde habire kafa bulur oldular :) tabi kimse hamile olduğumuda bilmiyo sadece eşim ve ablam . eşime dün söyledim ablamda eczacı sabahları aldığım bi ilaç var onu sormak için mecbur söyledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…