Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm. Bi avuc tup vardi elmde saymadim. Sirf kan grubuna bile tek tup veriyolar zaten..Kızlar sizde hastanede bi kaç tüp kan verdinizmi acaba idrarla birlikte
Geçmiş olsun canım sabah yapacam
evet cnm dun gece gittigim nobetci dr. İle sorun yasadiktan sonra sabah baska bi hastaneye gitmeye karar verdik. Bu arada gece yune kahvereng akintum gelmis.. Dr. Muayene etti kesede sorun yok dedi. Etrafindada kan yada kan pohtisida yok. Ama yinede bu tarz sikayetler tehlikeli dedi. Onlem almaliyiz dedi. Kanda progestana baktirdi ama hemen cikmayacakmis sonuclar yrin aksami bulurmus. 1 gun 1 gundur dedi. Fitil olarak progeatana baslatti.. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri..aslla cnm doktora gittin sanırım
Baktımı muaneye ettimi
Bende arada geliyor yine kahverengi
Sende durum nasıl
Yüreğim ağzımda
Tamam canım haberdar etGeçmiş olsun canım sabah yapacam
Banada aynı şeyleri söledievet cnm dun gece gittigim nobetci dr. İle sorun yasadiktan sonra sabah baska bi hastaneye gitmeye karar verdik. Bu arada gece yune kahvereng akintum gelmis.. Dr. Muayene etti kesede sorun yok dedi. Etrafindada kan yada kan pohtisida yok. Ama yinede bu tarz sikayetler tehlikeli dedi. Onlem almaliyiz dedi. Kanda progestana baktirdi ama hemen cikmayacakmis sonuclar yrin aksami bulurmus. 1 gun 1 gundur dedi. Fitil olarak progeatana baslatti.. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri..
Ok canım moralim bozuk keşke yaptırmasaydınız dedi Dr kızdı bana .Tamam canım haberdar et
Benim sat 16 temmuz ilişki tarihim 23 ve 27 si büyük ihtimal 27 sinde hamile kaldım.Allah gönlüne göre versin cümlemizin benimde 2. Hamilelik ilki erkek.hic bulandım olmadı diyebilirim ilkinde bunda başlardan beri hafif hafif var gösterge degil ama bakalim senin ilişki ne zamanlar oldu canim dikkat ettin mi
Pekmez bal neden yeniyoruz onu anlamadimyerlesme kanamasi daha erken olur dedi dr. Bu arada sabah baska bi dr gittim. Her turlu kanama hamilelikte risktir dedi. Onlem alinmali. Progestana baslatti. Ve kandan progestan miktarina miktarina bakalim. Ona gore takviye miktarini ayarlayalim dedi. Ayrica yiyecekler ile ozellikle et sut sebze yogurt agirlikli beslen. Pekmez bal hic yeme. Tam bugday ekmegine gec.Gunde 12 15 bardak suyu sakin ihmal etme dedi. Ev isi sakin yapma 15 gun kadar dinlen mumkun oldugunca yat.
Evet canım sabah verdim sonucları 3 twn sonra alacağım ilk hamileliğimde hiç kan vermemiştim anlamadım bende bu kadar cok neden aldılarKızlar sizde hastanede bi kaç tüp kan verdinizmi acaba idrarla birlikte
Bu hamilelligimde 1 haftadir kahve akinti var ahhat arada kirmizi da oljyirdu. Progestana basladik ama.doktor yerlesmedir dedi. Ben cok korkmadim cunku onceki hamileligimde aylarca kahve akintim olmustu. Kiminde olabiliyor. Onemli olan rengidir. Kirmizi pembe tehlike. Kahve ise tehlike yok yerlesme oluyor.Banada aynı şeyleri söledi
Peki düşük tehlikesi olabilir falan dedimi
Aklım çıkıyo ya
Çok korkuyorum
Anladım canım zormuş yaşadıkların. Banada suni sancı teklif ettiler ama kabul etmedim yaşamak istemedim onu kendiliğinden sancımda yoktu sezeryan oldum direk. Bende biraz araştırınca korktum açıkçası riskleride var çünkü hakkımızda hayırlısı olsun :)ilkinde kontrollerim devletteydi yalnız 4 yıl önce hastanemde yenidoğan yoğun bakım olmadığından sancım gece gelirse diye riske atamadm son 4 kontrolü özele gittim ve bin pişmanım 13 saat verilen şiddetli sancı sonrası sezeryana alındım yavrum pancar gibi kızarmıştı yoksa ben normal doğum isteyen biriydim. şimdi nede olsa sezeryan olcak kendi hastanemde olayım dedim daha rahat olacağıma eminim :) SSVD var bu konuda başarılı doktorlarda var yalnız o yaşadığm 13 saatten sonra cesaretim çok kırıldı yoksa anne ve bebek içinde normal doğum en sağlıklısıda napalım kısmetimde yokmuş
Aynen ben bal yiyorum sabahlarıPekmez bal neden yeniyoruz onu anlamadim
tegirgin olman ve stresin direk vücuduna yansır canım hep güzel şeyler düşün ltfenBen dün doktora gittim
Kesede bir sıkıntı yok
Ama yinede çok tedirginin
doktor tabiki daha iyi bilir ben kahverengi lekeyi bazı arkadaşlarmda duymuştum çok şükür hiçbi problem olmadı inş sorunsuz yavrularımıza kavuşuruzyerlesme kanamasi daha erken olur dedi dr. Bu arada sabah baska bi dr gittim. Her turlu kanama hamilelikte risktir dedi. Onlem alinmali. Progestana baslatti. Ve kandan progestan miktarina miktarina bakalim. Ona gore takviye miktarini ayarlayalim dedi. Ayrica yiyecekler ile ozellikle et sut sebze yogurt agirlikli beslen. Pekmez bal hic yeme. Tam bugday ekmegine gec.Gunde 12 15 bardak suyu sakin ihmal etme dedi. Ev isi sakin yapma 15 gun kadar dinlen mumkun oldugunca yat.
8 tüp kan aldılar hiç sorma ya bayılcam sandım :)Kızlar sizde hastanede bi kaç tüp kan verdinizmi acaba idrarla birlikte
Hiç birimizde nedenini sormadıktegirgin olman ve stresin direk vücuduna yansır canım hep güzel şeyler düşün ltfen
doktor tabiki daha iyi bilir ben kahverengi lekeyi bazı arkadaşlarmda duymuştum çok şükür hiçbi problem olmadı inş sorunsuz yavrularımıza kavuşuruz
8 tüp kan aldılar hiç sorma ya bayılcam sandım :)