2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar az önce doktorumla konuştum batmalar normaldir ama adet sancısı gibi ağrılar normal değil bu rahmin kasıldığını belli eder dedi birazdan gidip tekrar kan vericem yeniden hcg istedi moralim bozuk...

Birde benim 9. Gün gece lekelenme olmuştu oda normal değil dedi yerleşme kanaması diye bişey yok dedi

Kızlar bişey rica edecem sizden Beta hcg hesabımı Yapabilirmisiniz hemşire 2 kat artmasada en az 1,5 kat artması Lazım dedi ortalamamı hesaplarmısınız.ayın 7si:75 9 U:158 12 si: 572 16 sı : 1196
Cnm.. senin son deger bence en en az 2000lerde olmaliydi. Hemsireyi bilemiyorum ama. Normalde 2 kat artmali derler.ama herkesinki de iki kattan fazla.artar genelde.... insallah kimyasal degildir. Tup bebek miydi

Cnm.. senin son deger bence en en az 2000lerde olmaliydi. Hemsireyi bilemiyorum ama. Normalde 2 kat artmali derler.ama herkesinki de iki kattan fazla.artar genelde.... insallah kimyasal degildir. Tup bebek miydi
Evet canım tüp.tüp Dr Um ikiz kaybı olabilir dedi birini kaybedince Beta hcg düşebilir ama geride yükselir dedi .ama ben ümitlenmedim açıkcası yarın ki test belirleyecek her şeyi

Banada aynı şeyleri söledi
Peki düşük tehlikesi olabilir falan dedimi
Aklım çıkıyo ya
Çok korkuyorum
cok ciddi olarak degil .. Ama her turlu renkli kanama aklimiza dusugu getirir onlem almamiz gerekir dedi.

Pekmez bal neden yeniyoruz onu anlamadim
en organik diye satilanlar bile organik degil dedi. Vucuda fazladan seni beslemeyecek olan sekerin sana ve bebegine hic bi faydasi yok. Aksine asiri tuketim bebekte seker hastaligini bile tetikler dedi. Bu arada bende gebelik sekeri cikmisti diger hamileligimde. Ama bunu tum hamilelere boyle oneriyorum dedi. Haftada 1 tatli kasigi tuketebilirsin dedi

Aynen ben bal yiyorum sabahları

Kan verdi sonuç bekliyorum
Bu süreç beni çok yıprattı
Bu 5. Kan verişim
Doktorun konuşmaları beni çok endişelendirdi
biliyorum ki her şey kısmet yaşayacağı gün varsa bişey olmaz ama bu belirsizlik yok mu

Canım yerleşme kanaması diye bir şey yok demesi benim o doktora güvenimi sarsardı açıkçası çünkü var olan bir şeye yok diyor
Aynen internette birsürü bilgi var yerleşme kanaması yla ilgili ayrıca bir sürü kanama yaşayıp doğuran var. Doktorlar bazen duygusuz olabiliyor sanırım. Dua etmekten başka çarem yok

Evet canım tüp.tüp Dr Um ikiz kaybı olabilir dedi birini kaybedince Beta hcg düşebilir ama geride yükselir dedi .ama ben ümitlenmedim açıkcası yarın ki test belirleyecek her şeyi
İnşallah doktorun dediği gibidir ve hamileliğin devam ediyordr Allah yardımcın olsun

Benim bugünde kahve lekem var kızlar
Galiba bebeğim beni bırakıyor
Ağlamaktan şiştim
Çok kötüyüm

Kızlar sonucum 1500 den büyük şeklinde çıkmış niye böyle çıktı anlamadım acilde verdiğim içinmi en son pazartesi 832 idi nasıl yorumlayacağımı şaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…