2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
aslla cnm doktora gittin sanırım
Baktımı muaneye ettimi
Bende arada geliyor yine kahverengi
Sende durum nasıl
Yüreğim ağzımda

aslla cnm doktora gittin sanırım
Baktımı muaneye ettimi
Bende arada geliyor yine kahverengi
Sende durum nasıl
Yüreğim ağzımda
evet cnm dun gece gittigim nobetci dr. İle sorun yasadiktan sonra sabah baska bi hastaneye gitmeye karar verdik. Bu arada gece yune kahvereng akintum gelmis.. Dr. Muayene etti kesede sorun yok dedi. Etrafindada kan yada kan pohtisida yok. Ama yinede bu tarz sikayetler tehlikeli dedi. Onlem almaliyiz dedi. Kanda progestana baktirdi ama hemen cikmayacakmis sonuclar yrin aksami bulurmus. 1 gun 1 gundur dedi. Fitil olarak progeatana baslatti.. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri..

Banada aynı şeyleri söledi
Peki düşük tehlikesi olabilir falan dedimi
Aklım çıkıyo ya
Çok korkuyorum

Benim sat 16 temmuz ilişki tarihim 23 ve 27 si büyük ihtimal 27 sinde hamile kaldım.

Sıkıntı yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun inşll hepsi kuruntudur Rabim hepimizin Hakkı'nda hayırlısını versin sağlığıyla nasip etsin bebeklerimizi

Bursa'da yaşayan arkadaşlar benimde doktor tavsiyesine ihtiyacım var ilk doğumumu dorukta yaptım doktorum iyiydi ama personel çok ilgisizdi

Pekmez bal neden yeniyoruz onu anlamadim

Banada aynı şeyleri söledi
Peki düşük tehlikesi olabilir falan dedimi
Aklım çıkıyo ya
Çok korkuyorum
Bu hamilelligimde 1 haftadir kahve akinti var ahhat arada kirmizi da oljyirdu. Progestana basladik ama.doktor yerlesmedir dedi. Ben cok korkmadim cunku onceki hamileligimde aylarca kahve akintim olmustu. Kiminde olabiliyor. Onemli olan rengidir. Kirmizi pembe tehlike. Kahve ise tehlike yok yerlesme oluyor.

Anladım canım zormuş yaşadıkların. Banada suni sancı teklif ettiler ama kabul etmedim yaşamak istemedim onu kendiliğinden sancımda yoktu sezeryan oldum direk. Bende biraz araştırınca korktum açıkçası riskleride var çünkü hakkımızda hayırlısı olsun :)

Kızlar merhaba benim gögüslerim çok hassaslaşmıştı ancak dünden beri şişlik ve hassasiyet azaldı henüz doktorada gitmedim kendi hesabıma göre 6. Haftadayım aranızda böyle olan var mı aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Kızlar bişey rica edecem sizden Beta hcg hesabımı Yapabilirmisiniz hemşire 2 kat artmasada en az 1,5 kat artması Lazım dedi ortalamamı hesaplarmısınız.ayın 7si:75 9 U:158 12 si: 572 16 sı : 1196

Ben dün doktora gittim
Kesede bir sıkıntı yok
Ama yinede çok tedirginin
tegirgin olman ve stresin direk vücuduna yansır canım hep güzel şeyler düşün ltfen

doktor tabiki daha iyi bilir ben kahverengi lekeyi bazı arkadaşlarmda duymuştum çok şükür hiçbi problem olmadı inş sorunsuz yavrularımıza kavuşuruz

Kızlar sizde hastanede bi kaç tüp kan verdinizmi acaba idrarla birlikte
8 tüp kan aldılar hiç sorma ya bayılcam sandım :)

Hiç birimizde nedenini sormadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…