2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
kizlar okudum ki bazi arkadaşların lekelenmeleri olmuş rabbim yardimciniz olsun insallah. uzanin agir kaldirmayin dikkat edin kendinize bosverin işleri insallah saglikla aliriz hepimiz bebeklerimizi.
benimde sizlere sorum var 4+6 dayim bugun dun doktora gittik keseyi gorduk ama doktor hic kan falan almadi. okudugum kadariyla bazilarinizdan almis. bana sadece 15 gun sonra gel kalp atisina bakalim dedi.sizce ne zaman gitmeliyim tekrar ben doktora 15 gun kan testleri icin falan geç mi

Evet canım ilk gibi heyecanlıyım yine :) Sana tek tavsiyem gercekten güvendiğin ve seni anlayan bir doktorla ilerle doktor gercekten cok önemli
Doktor arayışım devam ediyor canım ben de aynı fikirdeyim güven vermesi şart doktorun.peki sence bayan doktor mu erkek doktor mu olmalı tercih hemşire bir arkadaşım mutlaka erkek tercih et dedi de

Canm benim dr tel kapalı yarın görüşürüm heralde artık hcg 1500 den büyük ifadesi çıkmış sonucum sanırım belirli bir değerden sonra bu şekilde çıkıyormuş acildeki kız öyle söyledi adet sancısı şeklindeki ağrılarım devam ediyor doktor yatacaksın dedi güneşe çıkma dedi beklemekten başka yapacak bir şeyim yok sanırım İnşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın hayırlı haberlerini bekliyoruz

Benimde 1 haftadir devam eden kahverengi lekem az once kırmızıya donustu beni de bikorku kapladi..... bugin cok ayakta durdum diye bence
Sabah bende doktora gidecegim artik. Ins herkesin kanamasi varda kirmizi tehlike iste

Benimde 1 haftadir devam eden kahverengi lekem az once kırmızıya donustu beni de bikorku kapladi..... bugin cok ayakta durdum diye bence
Sabah bende doktora gidecegim artik. Ins herkesin kanamasi varda kirmizi tehlike iste
Evet çok ayakta durup kendimizi yormak iyi değilmiş Ben de anladım onu

Benim bugünde kahve lekem var kızlar
Galiba bebeğim beni bırakıyor
Ağlamaktan şiştim
Çok kötüyüm
kotu dusunme cnm. Benim de hala devam ediyor. Ultrasonda kesede bozulma yoksa sorun yok. İyi dusun ki iyi olsun

sabahi bekleme istersen cnm. Belki igne falan yaparlar.. Sende demisssin kirmizi olmasi kotu diye.

Simdi yuruyusten geldim. Bugun makarna yedigim icin cok pismanim halbuki saat 4e kadar hersey ne kadar da dengeliydi. Gayet saglikli ekmeksiz bir kahvalti ardindan aksam yogurtla gunu tamamlicaktim of sizde egzersiz durumlari nasil kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…