Hayırlı haberler inşallahBende doktora geldim yine
Görmeden rahat edemicem
Bugünde geldi hep leke
iyi yapmişsin canim için rahatlasinBende doktora geldim yine
Görmeden rahat edemicem
Bugünde geldi hep leke
dua et canim bnm rabbim yardimcin olsun.doktora tekrar ne zaman gideceksinKızlar ya çok stresliyim
Canim simdi tup bebekle hamileyim zaten:)
Bu yasadigim kimyasal gebelik gecen seneydi. Dadli sorunca sureci anlattim
Doktor arayışım devam ediyor canım ben de aynı fikirdeyim güven vermesi şart doktorun.peki sence bayan doktor mu erkek doktor mu olmalı tercih hemşire bir arkadaşım mutlaka erkek tercih et dedi deEvet canım ilk gibi heyecanlıyım yine :) Sana tek tavsiyem gercekten güvendiğin ve seni anlayan bir doktorla ilerle doktor gercekten cok önemli
Canım yarın sabah testi tekrarlayacam sonuca göre bakacaz.normalde Çarşamba idi kese için gitme randevumuz.ama pek ümitli Değilimdua et canim bnm rabbim yardimcin olsun.doktora tekrar ne zaman gideceksin
Canm benim dr tel kapalı yarın görüşürüm heralde artık hcg 1500 den büyük ifadesi çıkmış sonucum sanırım belirli bir değerden sonra bu şekilde çıkıyormuş acildeki kız öyle söyledi adet sancısı şeklindeki ağrılarım devam ediyor doktor yatacaksın dedi güneşe çıkma dedi beklemekten başka yapacak bir şeyim yok sanırım İnşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet çok ayakta durup kendimizi yormak iyi değilmiş Ben de anladım onuBenimde 1 haftadir devam eden kahverengi lekem az once kırmızıya donustu beni de bikorku kapladi..... bugin cok ayakta durdum diye bence
Sabah bende doktora gidecegim artik. Ins herkesin kanamasi varda kirmizi tehlike iste
Ilk defa boyle.sacma bir test sonucu görüyorumEki Görüntüle 2034619 İşte böyle verdiler sonucu net bi değer yok 1600 de 1500 den büyük 5000 de...
Bence sonuc 1500demek istemisEki Görüntüle 2034619 İşte böyle verdiler sonucu net bi değer yok 1600 de 1500 den büyük 5000 de...
kotu dusunme cnm. Benim de hala devam ediyor. Ultrasonda kesede bozulma yoksa sorun yok. İyi dusun ki iyi olsunBenim bugünde kahve lekem var kızlar
Galiba bebeğim beni bırakıyor
Ağlamaktan şiştim
Çok kötüyüm
sabahi bekleme istersen cnm. Belki igne falan yaparlar.. Sende demisssin kirmizi olmasi kotu diye.Benimde 1 haftadir devam eden kahverengi lekem az once kırmızıya donustu beni de bikorku kapladi..... bugin cok ayakta durdum diye bence
Sabah bende doktora gidecegim artik. Ins herkesin kanamasi varda kirmizi tehlike iste
Bence 1500 den büyük Demiş .1500 olsa dahi normal bence pazartesi 832 iseEki Görüntüle 2034619 İşte böyle verdiler sonucu net bi değer yok 1600 de 1500 den büyük 5000 de...