2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
bulantım şükür daha başlamadı ama öyle halsizimki işten çıkıp eve gidiyorum sadece uzanıp pineklemek istiyorum :) yoksa 3 haftadır yürüyüşe başlıcam ah ahhhhh

ilkinde kontrollerim devletteydi yalnız 4 yıl önce hastanemde yenidoğan yoğun bakım olmadığından sancım gece gelirse diye riske atamadm son 4 kontrolü özele gittim ve bin pişmanım 13 saat verilen şiddetli sancı sonrası sezeryana alındım yavrum pancar gibi kızarmıştı yoksa ben normal doğum isteyen biriydim. şimdi nede olsa sezeryan olcak kendi hastanemde olayım dedim daha rahat olacağıma eminim :) SSVD var bu konuda başarılı doktorlarda var yalnız o yaşadığm 13 saatten sonra cesaretim çok kırıldı yoksa anne ve bebek içinde normal doğum en sağlıklısıda napalım kısmetimde yokmuş

Merhaba kızlar :) 14 aylık bir oğlum var, kısmetse bu ikinci gebeliğim olacak. Henüz keseyi görmedik, haftaya cumartesi gideceğiz keseyi görmeye. Sat a göre nisan annesi olacağım gibi görünüyor, inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

hayrlı olsun canım sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah

merhaba hanimlar anne adaylari ben dayanamayip erken gebelik testi yaptim adetime 4 gun kala sonucum hafif silik cikti kendimi adet olacak gibi hissediyorum 2015 nisan dogumlu kizim var sezeryan olacagim icin nisan annesi yine olacagimi dusunuyorum beni aranizda kabul edermisiniz 2017 mart ayinda dusugum var bakalim bu nasil olacak hepinizi tebrik ediyorum Allah kucaginiza nasip etsin

inşallah keseyide kalp atışını duyarız. Korkuyorum 1500 olunca gören çok benim değere göre görünmesi lazımdı

Nasıl bir süreç geçirdiğini anlatırmısın canım
Evde idrar testi yaptim pozitifti. Daha doktora gitmemistim adet tarihim gectikten 5-6 gun sonra kahverengi akinti oldu iki kere. Hemen doktora gittim keseyi goremedi ama karindan bakmisti. kimyasal olabilir dedi kan testi istedi. O gun 500 kusur cikti. Ertesi gun tekrarla dedi. Ertesi gun de 400 lu bisi cikti. Deger dustugu icin kesin kimyasal bu dedi. Bir haftaya kalmaz cok siddetli regl olacaksin dedi. Gercekten de dedigi gibi oldu 3 senedir olmadigi icin heveslenmistik uzuldum baya. Bu sene tup bebek yaptik en sonunda. Ama sende dusme yok sadece artis yavas. Benden farkli yani.

Kızlar hangi şehirde ne kadar ödüyorsunuz dra? Ben Konya'da 75 ödüyorum.

Özele gitsem 52 tl falan burada. Hastanesine göre değişir. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Doktorum özeldekileri aratmıyor sağolsun. Ne yapılması gerekiyorsa yaptırıyor. Sağlık sigortası olan arkadaşlar özelde çok avantajlı bir çok şeyi karşılıyorlar. Ancak doğum öncesi yapılıyor o sigortalar bildiğim kadarıyla. Yine de bir sigorta şirketi ile konuşulabilir.

Sen bunları düşünme benim SAT a göre 2 aylık hamile olmam gerekirken ultrasonda 6 + 4 çıktı. En güzeli o değerleri öğrenmek. Geç döllenme olabiliyor. Zaten bu değerlerde bildiğim kadarıyla 2 hafta döllenme süresi içinde oluyor. 40. haftada doğan bebek aslında 38 haftalık gibi bişey.

Özelde tahliller çok pahalı canım ya.

Ay ekmek az yemek gerek. Hiç ekmeksiz olmuyor. Çavdar, kepekli, tam buğday tercih ediyorum. Benim gece bazen çok midem kazınıyor. Domates salatalık doğruyorum. Daha masum geliyor. :)

Karışık bitki çaylarının içeriğine dikkat etmek gerek.

Erken öğrenmek beklenti içine girmek evhamlar yaşamak çok kötü. İlk ay sürekli acabalarla geçti benim için. Midem bulanıyor kusmuyorum. Göğüslerde hassasiyet var, bir bakıyorum geçti gibi oluyor. Başım bir dönüyor bir dönmüyordu. Yorulunca kasık ağrıları oluyordu. Regl sancısına benzediği için yine bir acaba. Çok yıpratmadan kendinizi yormadan günlük hayatınıza devam edin. 7. haftayı görünce rahatlayacaksınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…