- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
bulantım şükür daha başlamadı ama öyle halsizimki işten çıkıp eve gidiyorum sadece uzanıp pineklemek istiyorum :) yoksa 3 haftadır yürüyüşe başlıcam ah ahhhhhİns canım niye olmasın 40yasina kadar yolu var yaşında ne varmış. Rabbim isteyen herkese istediği kadar versin inşallah çocuk gerçekten güzel bir nimet. Hastaliginada Geçmiş olsun hamileyken hasta olmak çok zor ilaç kullanmadan iyileşmek bayaga zaman alıyor. Sen yinede doktoruna danışmadan fazla içme canım. Sadece maydonizu normal ölçülerde yersen bı sıkıntı yokta bir bağ maydonozun suyu düşük yaptırabiliyor diye biliyorum canım soğan suyu da öyle.
Beslenmenin yanına hafif tempolu birde yürüyüş eklersen çok fazla alamazsın inş. Şuan halim yok aşırı halsizim ama şu mide bulantıları falan geçsin ben başlayacağım yuruyuse
ilkinde kontrollerim devletteydi yalnız 4 yıl önce hastanemde yenidoğan yoğun bakım olmadığından sancım gece gelirse diye riske atamadm son 4 kontrolü özele gittim ve bin pişmanım 13 saat verilen şiddetli sancı sonrası sezeryana alındım yavrum pancar gibi kızarmıştı yoksa ben normal doğum isteyen biriydim. şimdi nede olsa sezeryan olcak kendi hastanemde olayım dedim daha rahat olacağıma eminim :) SSVD var bu konuda başarılı doktorlarda var yalnız o yaşadığm 13 saatten sonra cesaretim çok kırıldıBana ilk hamileliğimde abartmadan ıhlamur tüketebilirsin demişti doktoeum ama pek bilgim yok birazdan kontrole gideceğim yolculuğu soracağım :) Benimde ilk doğumum sezeryan doktoruma ikinciyi normal yapmak istiyorum demiştim risk almaya gerek varmı demişti :) Bide ilk doğumunuda devlettemi yaptın ben bu kez devlete gidicemde memnun kaldınmı :)
hayrlı olsun canım sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız inşallahMerhaba kızlar :) 14 aylık bir oğlum var, kısmetse bu ikinci gebeliğim olacak. Henüz keseyi görmedik, haftaya cumartesi gideceğiz keseyi görmeye. Sat a göre nisan annesi olacağım gibi görünüyor, inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)
Evet bende yeniden açtım doğumdan sonra pek giremedim. ama öncesinde bakarım hepPeki 2016 nisan annelerine takıldınmı hiç...ssenindee nickin değişti galiba...
Bendede oluyo o sancilarBenim adet sancısı şeklinde ağrılarım var çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz
Yormamaya calis kendini dinlen bol bolKeseye baktı canım kesede sıkıntı yok etrafında kanama falan yok
İyi dedi
Ama yinede düşük önleyici iğne yaptı
inşallah keseyide kalp atışını duyarız. Korkuyorum 1500 olunca gören çok benim değere göre görünmesi lazımdıHayır canım karından baktı görünmedi. Sadece rahim kalınlaşmasını gördü. Alttan bakarsam görebilirim dedi. Ben de ilk defa gitmiştim o doktora izin veremedim. 2 hafta sonra gidicem hem kese hem inş kalp atımı için. Yoksa doktor iki güne bir cagırıyor ben de stres oluyorm
Nasıl bir süreç geçirdiğini anlatırmısın canımBenim gecen sene kimyasal olmustu. 500 kusurden 400 kusure dustu bir gunde.
Evde idrar testi yaptim pozitifti. Daha doktora gitmemistim adet tarihim gectikten 5-6 gun sonra kahverengi akinti oldu iki kere. Hemen doktora gittim keseyi goremedi ama karindan bakmisti. kimyasal olabilir dedi kan testi istedi. O gun 500 kusur cikti. Ertesi gun tekrarla dedi. Ertesi gun de 400 lu bisi cikti. Deger dustugu icin kesin kimyasal bu dedi. Bir haftaya kalmaz cok siddetli regl olacaksin dedi. Gercekten de dedigi gibi olduNasıl bir süreç geçirdiğini anlatırmısın canım
Ben oğluma hamileyken bende ilk 3 ay boyunca vardı o sancılar, doktorun birşey demediyse korkma. Şimdi yine var, ben takılmıyorum pek.Benim adet sancısı şeklinde ağrılarım var çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz
Kızlar hangi şehirde ne kadar ödüyorsunuz dra? Ben Konya'da 75 ödüyorum.
kızlar herkese merhaba :) ben de ilk defa hamile kaldım çok heyecanlıyım :) ayın 11nde değerim 75ti. doktor ümitlenme çok sevinme daha çok erken fln dedi ne olduğunu anlayamadım zaten. 2 gün sonra özel bir hastaneye gittim değerim 460 çıkmış ama kese yok. zaten daha erken dedi haftaya salı falan anca gözükür dedi onu bekliyorum. son adetim 2 temmuz ama hamile kaldığım gün 23 temmuz. bu durumda bebiş ne kadarlık oluyor? normalde adetten 14 gün sonrası yumurtlama olur ama sanırım benim döngüm biraz uzun. bu yüzden aklım biraz karışık. siz 5+2 ya da 4+3 diye nasıl net söyleyebiliyorsunuz :) doktorunuz mu söyledi? normale göre hesaplayamıyorum çünkü ben :/
bende farkli yerlerde yaptirdim . Olmasi gereken araliklar farkli gozukuyor.. Ama sonucun cok ta farkli cikmamasi lazim.. Ozeller cunku harbiden isin abartisina kaciyor. Tum tahlillerimle gittim doktora . Sadece 2 tane tahlil eksik dedi 100 tl.. Peki ya 5 kagit dolusu tahlili yaptirsaydim kac alacaklardi acaba..
ayy bilemiyorum Allahim korusun. Esim aksam 10 da geliyor. Sanci azaldi gibi sanki ama yinede icime kurt dustu iste..
Canım, bana çubuk kraker ve zencefil çayı çok iyi geliyordu. Taze zencefilden bir dilim kesip kaynar suda 5dk bekletip içiyordum. Belki sende de işe yarar :)Bulantilar basladiiiii
a. Diğerlerinde normal beslenmistim ama bunda diyetteyim ekmeği çıkardım tamamen eve sokmuyorum tatlı zaten tiksindim yiyemiyorum. Mide bulantıları geçtiğinde de kendimi frenlerim diye düşünüyorum. İnş çok kilo almadan sağlıklı bı şekilde tamamlariz
Aynen canım ekmek tatlı çıkarttım hayatımdan akşam geç saatte yemiyorum. Bakalım bende normal kilolarda tamamlarim inş böyle giderse ama yinede stres oluyor insan.
Bitki cayini bende merak ediyorum özellikle şu form çaylarını kabızlığa falanda iyi geliyor ama en iyisi doktora sormak bence ben biraz araştırdım kimi doktor form çayı içebilirsin demiş kimisi icemezsin.