2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Evde idrar testi yaptim pozitifti. Daha doktora gitmemistim adet tarihim gectikten 5-6 gun sonra kahverengi akinti oldu iki kere. Hemen doktora gittim keseyi goremedi ama karindan bakmisti. kimyasal olabilir dedi kan testi istedi. O gun 500 kusur cikti. Ertesi gun tekrarla dedi. Ertesi gun de 400 lu bisi cikti. Deger dustugu icin kesin kimyasal bu dedi. Bir haftaya kalmaz cok siddetli regl olacaksin dedi. Gercekten de dedigi gibi oldu:KK43: 3 senedir olmadigi icin heveslenmistik uzuldum baya. Bu sene tup bebek yaptik en sonunda. Ama sende dusme yok sadece artis yavas. Benden farkli yani.

Üzüldüm canım. Denemeye devam edin. Tüp bebek beklerken normal yolla da hamile kalan olabiliyor. Nasip onun nasibi ne zaman geleceğini biliyor yavrular.

Kızlar kontrolüm vardı keseyi gördük kalp atışlarıda olusmus ama suan duyamıyoruz dedi 2 hafta sonra cağırdı :) Yolculuğu merak eden arkadaslar kendini cok yormadan yapabilirsin dedi yani sakıncası yokmus ama tabi herkesin durumu farklı olabilir o yüzden kontrole gidip sorarak yola cıkmak en güzeli :)

Kızlar kontrolüm vardı keseyi gördük kalp atışlarıda olusmus ama suan duyamıyoruz dedi 2 hafta sonra cağırdı :) Yolculuğu merak eden arkadaslar kendini cok yormadan yapabilirsin dedi yani sakıncası yokmus ama tabi herkesin durumu farklı olabilir o yüzden kontrole gidip sorarak yola cıkmak en güzeli :)
hayırlı olsun canım kaç haftalık hamilesin kese kaçıncı hafta da göründü

Senin kaç haftalık canım

Üzüldüm canım. Denemeye devam edin. Tüp bebek beklerken normal yolla da hamile kalan olabiliyor. Nasip onun nasibi ne zaman geleceğini biliyor yavrular.
Canim simdi tup bebekle hamileyim zaten:)
Bu yasadigim kimyasal gebelik gecen seneydi. Dadli sorunca sureci anlattim

hayırlı günler arkadaşlar leke gören arkadaşlarda bi sıkıntı yok sanırım okuduğum kadarıyla çok şükür rabbime combo combo aslla aslla inşallah bir daha olmaz. Dadli Dadli sen naptın doktora gidiyordun onu kaçırdım gününüz nasıl geçiyor doktorlarınıza yolculuk konusunu sordunuz mu ? kafama takılan bir kaç sey var sizlere sorayım ben bitki çayı tükene biriyim adaçağının zararlı olduğunu biliyorum bunun dışnda hangilerini tüketmememiz lazım bilen varmı ben 4 yılda bildiğimide unutmuşum :) ve odada sabah sabah sezeryan muhabbeti döndü benim ilk çocuğum sezeryanla doğdu bundada sezeryan düşünüyorum şimdi ben 3. çocuğuda sezeryanla doğuramazmıyım tehllikelimi sezeryan olunca sadece 2 çocukmu olması gerekiyor beynim sulandı sabah sabah :)
Ben dün doktora gittim
Kesede bir sıkıntı yok
Ama yinede çok tedirginin

Canım, bana çubuk kraker ve zencefil çayı çok iyi geliyordu. Taze zencefilden bir dilim kesip kaynar suda 5dk bekletip içiyordum. Belki sende de işe yarar :)
Şu zencefili bende deneyeyim nette de iyi geldiği yazıyordu bir umut belki iyi gelir. şuan limon iyi geliyor gibi ama baznde işe yaramıyor tüm gün midem bulantı halinde.

Evde idrar testi yaptim pozitifti. Daha doktora gitmemistim adet tarihim gectikten 5-6 gun sonra kahverengi akinti oldu iki kere. Hemen doktora gittim keseyi goremedi ama karindan bakmisti. kimyasal olabilir dedi kan testi istedi. O gun 500 kusur cikti. Ertesi gun tekrarla dedi. Ertesi gun de 400 lu bisi cikti. Deger dustugu icin kesin kimyasal bu dedi. Bir haftaya kalmaz cok siddetli regl olacaksin dedi. Gercekten de dedigi gibi oldu:KK43: 3 senedir olmadigi icin heveslenmistik uzuldum baya. Bu sene tup bebek yaptik en sonunda. Ama sende dusme yok sadece artis yavas. Benden farkli yani.
Yarın belli olacak canım Düşüş olup olmadığı

Şu zencefili bende deneyeyim nette de iyi geldiği yazıyordu bir umut belki iyi gelir. şuan limon iyi geliyor gibi ama baznde işe yaramıyor tüm gün midem bulantı halinde.
Zaten bulantı döneminde herşey geçici olarak rahatlatıyor. Azıcık sabırlı olmak lazım, genelde 12.haftadan sonra azalır ve geçer bulantılar. Ben de öyle olmuştu en azından. 7. haftada başlayıp 12.haftada bıçak gibi kesilmişti.

Zaten bulantı döneminde herşey geçici olarak rahatlatıyor. Azıcık sabırlı olmak lazım, genelde 12.haftadan sonra azalır ve geçer bulantılar. Ben de öyle olmuştu en azından. 7. haftada başlayıp 12.haftada bıçak gibi kesilmişti.
İnş canım benim çok erken 4.haftada başladı 12.haftaya kalmadan kesilir ins diğer gebeliklerim de öyle olmuştu ama hayat enerjimi sömürüyor resmen ...

bende 3 diye biliyorumda illa 2 diye tutturdular benimde kafam karıştı :) o sancı bendede biraz şiddetli ama kese yerleştiğinden büyüdüğünden dolayıdır diye düşünüyorum takmamaya çalışıyorum yerleşme kanamasımıymış seninki
yerlesme kanamasi daha erken olur dedi dr. Bu arada sabah baska bi dr gittim. Her turlu kanama hamilelikte risktir dedi. Onlem alinmali. Progestana baslatti. Ve kandan progestan miktarina miktarina bakalim. Ona gore takviye miktarini ayarlayalim dedi. Ayrica yiyecekler ile ozellikle et sut sebze yogurt agirlikli beslen. Pekmez bal hic yeme. Tam bugday ekmegine gec.Gunde 12 15 bardak suyu sakin ihmal etme dedi. Ev isi sakin yapma 15 gun kadar dinlen mumkun oldugunca yat.

X