- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
5400 ile keseyi gorduk bizhayırlı olsun acaba ultrasonda keseyi gördünüz mü benim ki 6701 çıktı kese görünmedi
vajinal 1000 karindan 4000 ile gorunur. Ama her doktorun cihazida ayni kalitede degil elbetbenım doktorum kese 1500de gorunur dıyor cok erken degılmı
vajinal 1000 karindan 4000 ile gorunur. Ama her doktorun cihazida ayni kalitede degil elbet
Canım içini ferah tut inşallah öyle birşey olmayacak. Bebegin biri biraz daha küçük daha geç gelişiyor olabilir.Arkadaşlar benim ki tüp bebek ayın 7 si:75 ayın 9 U :158 ayın 12 si :572 bunlar aynı özel hastanede yapıldı .ama bu gün ayın 16 sı :1367 çıktı sağlık Ocağında sabah 5 saat sonra ilk yapılan 3 tahlili yaptırdığım hastanede yaptırdım :1196 çıktı Dr olması gerekenden az kimyasal gebelik olabilir.ama 2 bebek koyduğumuz için belkide birini kaybediyoruzdur diğeri duruyordur dedi.kaybettiğimiz bebek kan tahlilinde dalgalanma yaratır dedi iniş çıkış olabilir dedi.ilaçlara devam et cuma testi tekrarla öyle görüşelim dedi.ama benim ümidim yok.
Canım benimde 11. Gün 1056 çıktı benim doktorumda tekrar kan verme dedi cuma kese için çağırdı.hamilelik döneminde mecbur olmadıkça kan vermemek daha iyi bebişler büyüyecekCanım
canım benim de tüp bebek ben tranfer in 7.günü yaptırdım 59 çıktı tranfer in 11.günü 425 çıktı doktor bi daha yaptırma dedi ben de korktum şimdi tekrar yaptırmam gerekiyor o zaman .Ama bu kadar yüksek değerle kimyasal olur mu bilmiyorum canıö senin değerin yüksek nasıl kimyasal oluyor
Henüz başlamadım ama hacettepe düşünüyorum.oranın tüp bebek ünitesi güzel benim ikiz olursa daha iyi olurAnkara'dakiler hangi hastane ve doktoru düşünüyor
Canım alttan muayenede gözükebilir.ama karından gözükmüyorbenım doktorum kese 1500de gorunur dıyor cok erken degılmı
Canım alttan muayenede gözükebilir.ama karından gözükmüyor
Evet sanki belirtilerim azalmıştıCanım muayne olmadın değil mi sadece hcg bakıldı .Bi de neden değerlerin normalken tekrar hcg verdin canım farklılık mı vardı Vücudunda
Hayırlısı canım kısmetCanım içini ferah tut inşallah öyle birşey olmayacak. Bebegin biri biraz daha küçük daha geç gelişiyor olabilir.
Canım bence öyle. Ama belki bu gittiğimde alttan bakacak doktorların ne yapacagı belli olmaz onun için birşey diyemiyorum.yine bana kalsa yaptırmam tabikialttam risklimi :)
cuma testi tekrarlamam lazım ama şuan kimyasal sanırımDadli cnm ne oldu sonuç
Nasıl kimyasal ya o kadar yüksek değerle kimyasalmı oluyorCuma t
cuma testi tekrarlamam lazım ama şuan kimyasal sanırım
Uzilme ve bekle.rabbim hayirlisini versinHayırlısı canım kısmet
Riskli degil. İlk haftalarda daha net anlasiliyor vajinalaa bılmıyordum vajınal risklimi peki
Bende bir haftadir hic belirti yokkiEvet sanki belirtilerim azalmıştı
Benim gecen sene kimyasal olmustu. 500 kusurden 400 kusure dustu bir gunde.Nasıl kimyasal ya o kadar yüksek değerle kimyasalmı oluyor
Bugün hepimizde sıkıntı oldu
Allahım yardım etsin
Adet olmam gereken tarih 6 agustostu benim o hafta az az leke şeklinde oldubeklenen dogum tarihlerimiz ayni sayilir. Ne zaman oldu yerlesme kanamasi sende cnm.. Adet zamani yada bikac gun sonra olabilir yaziyo nette. Bat 4 agustostu benim 12 gun gecti
Ne dedi canim doktorİnşallah dediğin gibidir canım
Gidiyorum doktora bakalım