2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Selam. Benim de sat 3 temmuz. Ama tup bebek oldugu icin 22 temmuzda transfer yapilmisti. Doktor transferden 15 gun once gibi dusun sati dedi. Yani 22-15=7 temmuz gibi. Senin de iliski 23 temmuz ise sati 8 temmuz gibi dusunebilirsin. Takvimden 8 temmuzdan sonra saymaya basla. Ben senin icin saydim 5 hafta 4 gunluk oluyor bugun.

Kizlar,
Eger tup bebek yapmadiysaniz bosuna hcg nize baktirip da kendinizi strese sokmayin. Hamilelik tespiti icin hcg baktirmak son derece gereksiz. Saglikli gebeligin belirtisi kesenin gorunmesi! Ben ilk hamileligimde hic baktirmadim hatta hcg ne demek sonradan ogrendim. En iyi ozel hastanlerden birine gitmeme ragmen doktor hcg istemedi. Normalde yapmaniz gereken adetiniz gecikince evde idrar testi yapmak, pozitifse bir hafta sonra doktora gidip keseyi gorebilirsiniz (5. Hafta bittikten sonra). Doktor keseyi gordukten sonra sizi yonlendirecek, kalp atisi icin tarih soyleyecek zaten.
Bosuna kan verip verip degerlere takilmayin lutfen!

Hamile oldugun icin icinde dogum olan paket yapmazlar canim. Hamile kalmadan en az bir yil once dogumu kapsayan paket alman gerekirdi. Ama normal policelerden yaptirabilirsin. Fakat ayakta tedavili paket yani muayeneyi karsilayan paket icin cok yuksek fiyat vereceklerdir. Hic degmez yaptirmaya. Sgk gecen iyi ozel hastaneler var. Onlarda ortalama yari fiyatina muayene olabilirsin. Muayene 250 tl ise sgk liya 150 tl oluyo mesela. Dogumda indirim yaparlar mi sgkliya bilemiyorum sormak gerekir.

Kizinin adi Neva degil degil mi?

Arkadaşlar benim ki tüp bebek ayın 7 si:75 ayın 9 U :158 ayın 12 si :572 bunlar aynı özel hastanede yapıldı .ama bu gün ayın 16 sı :1367 çıktı sağlık Ocağında sabah 5 saat sonra ilk yapılan 3 tahlili yaptırdığım hastanede yaptırdım :1196 çıktı Dr olması gerekenden az kimyasal gebelik olabilir.ama 2 bebek koyduğumuz için belkide birini kaybediyoruzdur diğeri duruyordur dedi.kaybettiğimiz bebek kan tahlilinde dalgalanma yaratır dedi iniş çıkış olabilir dedi.ilaçlara devam et cuma testi tekrarla öyle görüşelim dedi.ama benim ümidim yok.

Ah canim yaa lutfen moralini bozma. Artisi az olup hamile kalanlar duyduk sen de biliyorsun. Belki de dedigi gibi ilk rakamlar ikiz icin oldugundan fazlaydi. Hadi cuma iyi sonuc gelir insallah

Canım
canım benim de tüp bebek ben tranfer in 7.günü yaptırdım 59 çıktı tranfer in 11.günü 425 çıktı doktor bi daha yaptırma dedi ben de korktum şimdi tekrar yaptırmam gerekiyor o zaman .Ama bu kadar yüksek değerle kimyasal olur mu bilmiyorum canıö senin değerin yüksek nasıl kimyasal oluyor

Canim epidurali anestezist bile yapmamis hemsire yapmis o kadar kotu bir yer yani. Aile bebegin mr sonuclarini paylasmisti hatta bir kac ay once. Hastane sahip bile cikmadi. Bence risk alma baska yere bak.

Aslında bahsi geçen koru hastanesi daha lüks ve güzel benim gittiğim hastanesi butik gibi küçüktü ve ilgiliydiler tuhaf cidden ama çok inceledim ben de ailenin böyle bir şey atacağını düşünmüyorum kesinlikle hastanenin suçudur çok şikayet var okuduğum kadarıyla

Bilemedim ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…