- 6 Aralık 2016
- 1.784
- 2.046
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlar kahverengi akıntı eski kanama demek diye biliyorum panik yapmayın doktorunuza başvurun. Önce moral Allahın izniyle bisicik olmaz ins, hemen hemen tüm hamilelerde oluyor doktorunuza görünün içiniz rahatlasin.Canım az önce bendede oldu
Ve bende çok korkuyorum
Dediğin gibi peçeteyi dolduracak kadar
Koyu kahve
İnşallah bir sıkıntı yoktur
kan testi sonucum 6701,7 çıktı doktor görünmez sınırda dedi haftaya tekrar çağırdıÜzme kendini kan testi ver. Ben 1 hafta gecikmeyle kan testi yaptırdım. Çıkmadı 15 gün geçti sıkıntılardaydım o zaman çıktı. Nasipte var ise çıkar.
Çok korkuyorum inanCanlar kahverengi akıntı eski kanama demek diye biliyorum panik yapmayın doktorunuza başvurun. Önce moral Allahın izniyle bisicik olmaz ins, hemen hemen tüm hamilelerde oluyor doktorunuza görünün içiniz rahatlasin.
23 Ağustos'ta gidecem canımCanım pazartesi gittim gözükmedi cuma çağırdı.bakalım gözükecekmi sen ne zaman gideceksin
Benim de 6800lerde idi ilk bhcg sonucum, vajinal de de görünmedi, haftasına gittim kese göründü kalp atışı görünmedi, haftasına gittim ben 7 hesaplarken 6+5 dedi kalp atışını da gördük çok şükür.kan testi sonucum 6701,7 çıktı doktor görünmez sınırda dedi haftaya tekrar çağırdı
Hoşgeldin canimmMerhabalar herkese,
Yıl 2011- 29 Haziran idi. Gebelik testinde çift çizgiyi gördükten 10 dk sonra, 2012 Mart Anneleri başlığına hamileyim yazmıştım. Aradan tam 6 sene geçti, canım kızım 5.5 yaşına geldi. Son 3 senedir, her gün çok şiddetli kardeş isteğine galiba bu ay son verdik :)
SAT 'a göre bugün 5 haftalık hamileyim. Haftaya inşallah keseyi görmek nasip olacak
2012 Mart anneleri grubundan ömürlük dostluklara sahip oldum, ailecek görüştüğümüz, çocuklarımızın beraber büyüdüğü. Umarım bu gruptan da böyle dostluklar kuranlarımız olacaktır.
Herkese bu uzun yolda huzurlu ve sağlıklı günler dilerim.
Evet kırmızı ve pembe onemli diye biliyorum ben de. Zaten cok mantikli taze kan kirmizi olur kahverengi eski kanama daha yeni cikiyor bedeninden demek yerlesme kanamasi olabilir. Moralini bozma nolur yat dinlen. onlar şimdi her hissettigimizden etkileniyorlar bak dr un da demiş zaten üzülme. Geçmezse gidersin ama geçecek önce sen inan dua etÇok korkuyorum inan
Sordum hemşireme
Açık kırmızıa dönerse gel yazmış
Ama ben bi doktora gitsemmi
Kızlar hamile kaldıktan sonra özel sigorta yaptırırsak ozel hastanelerin kamlanyalarindan faydalanabiliyor muyuz bi fikri olan var mı? Sanki özel sigortalar sgk dan daha avantajlı gibi geldi bana belli başlı hastanelerde ama çok da bilgim yok acikası.
5618 canimKaç çıktı canım beta? Benim de 5.30da randevum var geçen hafta keseyi görmüştüm bakalım inşallah duyarız kalp atışını
oy maşallah, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
insallah sorun olmaz. Moralim alt ust oldu.. Yapilcak dunya kadar is var. En onemlisi oglum var. Olece durdurcada icten ice yiyorum kendimi..Canım az önce bendede oldu
Ve bende çok korkuyorum
Dediğin gibi peçeteyi dolduracak kadar
Koyu kahve
İnşallah bir sıkıntı yoktur
Malatyadayim burdada 75 benim gittgm doktorKızlar hangi şehirde ne kadar ödüyorsunuz dra? Ben Konya'da 75 ödüyorum.
beklenen dogum tarihlerimiz ayni sayilir. Ne zaman oldu yerlesme kanamasi sende cnm.. Adet zamani yada bikac gun sonra olabilir yaziyo nette. Bat 4 agustostu benim 12 gun gectiKizlar kahve rengi akinti normal.yerlesme kanamasi deniyor ilk gebeligimde de bundada oldu
Ben gidiyorum doktora içim rahat etmediinsallah sorun olmaz. Moralim alt ust oldu.. Yapilcak dunya kadar is var. En onemlisi oglum var. Olece durdurcada icten ice yiyorum kendimi..
İnşallah dediğin gibidir canımKizlar kahve rengi akinti normal.yerlesme kanamasi deniyor ilk gebeligimde de bundada oldu