2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdim sizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm
Canım doğum tarihlerimiz aynı günü gösteriyor ben daha gitmedim doktora kendisi dedi 25 Ağustos'ta gel rahat rahat keseyi de bebeği de görürüz diye sakin ol daha minikler belli ki haftaya görürüz inşallah

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdim sizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm

Üzme kendini kan testi ver. Ben 1 hafta gecikmeyle kan testi yaptırdım. Çıkmadı 15 gün geçti sıkıntılardaydım o zaman çıktı. Nasipte var ise çıkar.

Bendede aynı durum.korkuyorum bende. Insan midem bulanmıyor diye üzülür mü :) birşeymi var aceba
gebeliklerde herkesin midesi bulanacak diye birşey yoktur zaten mide hastası olanlar daha ağırlaşır bazılarında tiksinme olur bazıları sadece ögürür bazıları gece gündüz istifra eder inanın bulantınız olmaması bi veli nimet ve hergün bulantım olmasın diye dua ediyorum çünkü çokta çekilesi birşey değil amin ol hayattan soğuyabiliyorsun bence üzülme ve keyfine bak canım

Hangi Koru bilmiyorum. Birden fazla oldugunu da bilmiyordum ama kaçak çalışan doktor yüzünden bir bebek felçli şu an ve fazla da yasamaz deniyor. Asıl doktor gelmemis, hemsireler oyalamak icin ustuste epidural vermisler fln. Aman uzak durun bu seferkinde.

Gece okudum durdum bulamadım korktum açıkçası.Ben çok memnun kalmıştım doktorlarından doğum yaptığım doktora gitmeyi düşünüyordum ama evet kaçak muayene ediyorlardı sanki akşamları bı araştırma yapayım teşekkür ederim

Genelde kız çocukta bulantı olur derler oğluma hamileyken hiç bulantı yaşamadım inşll busefer hafif bulantılarla tatlı bir kızım olur benimde :emir_bebek:
Allah gönlüne göre versin cümlemizin benimde 2. Hamilelik ilki erkek.hic bulandım olmadı diyebilirim ilkinde bunda başlardan beri hafif hafif var gösterge degil ama bakalim senin ilişki ne zamanlar oldu canim dikkat ettin mi

X