2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Mrb kizlar bende 4+6 haftalik hamileyim daha cok küçük yani cuma gunu keseyi tam görmek icin kontrole cagirdi doktorum inşallah hersey guzel gider. Yalniz ben su hamilelik takvimini yapamıyorum hep hata veriyor var mi bu sorunla karsilasanlar ?

günaydın kızlar
11 haftalık hamileyim bende Allah nasip ederse sanırım mart gibi doğum yapacağım. aklıma birsey takıldı 2 gün önce otobüsten indim eve doğru yürürken çok şiddetli bir ağrı hissettim kasıklarımda tam bilmiyorum ama sanırım 30 sn 1 dk kadar sürdü.dünde daha kısa süreli kasılma oldu 1 kez az önce de 5 sn filan kasık ağrısı oldu yine biraz şiddetli. bunlar normal mi sizce?sizde de oluyor mu ya da oluyor muydu?

günaydın kızlar
11 haftalık hamileyim bende Allah nasip ederse sanırım mart gibi doğum yapacağım. aklıma birsey takıldı 2 gün önce otobüsten indim eve doğru yürürken çok şiddetli bir ağrı hissettim kasıklarımda tam bilmiyorum ama sanırım 30 sn 1 dk kadar sürdü.dünde daha kısa süreli kasılma oldu 1 kez az önce de 5 sn filan kasık ağrısı oldu yine biraz şiddetli. bunlar normal mi sizce?sizde de oluyor mu ya da oluyor muydu?
kasık ağrısı gebeliğin başında sonuna kadar normal canım çok sık ve uzun süreli değilse sorun yok bebek büyüyor rahim genişliyor genişlerkende doğal olarak ağrı oluşuyor benim 4+5 te ve bitmez bi kasık ağrım var :) bazen çok şiddetli eee artık kendini hissettirecek annesi hemde sonsuza dek :)

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdim sizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm

Bos mide bulantilariyla gunaydin:anne:
hemen mideni doldurmaya bak boş mide daha çok bulanıyor çünkü.
kaç haftalıktı canım senin ya 2. çocuk ama kaçıncı haftada bulantımın başladığını hatırlayamıyorum bayramda şehir dışına çıkacam ama bulantım başlarsa durum zora girecek :)

kasık ağrısı gebeliğin başında sonuna kadar normal canım çok sık ve uzun süreli değilse sorun yok bebek büyüyor rahim genişliyor genişlerkende doğal olarak ağrı oluşuyor benim 4+5 te ve bitmez bi kasık ağrım var :) bazen çok şiddetli eee artık kendini hissettirecek annesi hemde sonsuza dek :)
ilk aylarda olunca birde baya şiddetli olunca korkuyor insano_O
teşekkürler canım biraz daha rahatladım:KK15:

ilk aylarda olunca birde baya şiddetli olunca korkuyor insano_O
teşekkürler canım biraz daha rahatladım:KK15:
ilk hamileliğimde çoook fazla kasık ağrım vardı tabi tecrübesiz olunca bende tedirgin oluyordum bi sorunmu var diyee ama şimdi çok rahatım olağan bir süreç bu rabbimin izniyle 39-40 hafta sonra evlatlarımızı kucağımıza alınca itin ağrılarımız bi anda bitecek mutluluğu sonsuz olacak azıcık sabır sadece

Hangi koru acaba? Geçen yıl Sincan koruda doğum yaptım da memnundum ben
Hangi Koru bilmiyorum. Birden fazla oldugunu da bilmiyordum ama kaçak çalışan doktor yüzünden bir bebek felçli şu an ve fazla da yasamaz deniyor. Asıl doktor gelmemis, hemsireler oyalamak icin ustuste epidural vermisler fln. Aman uzak durun bu seferkinde.

X