2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Anladım şimdi diğer konu başka bi arkadaşın açtığı konuymuş bende diyordum niye kimse yazmıyor meğer herkes burdaymış:) o zaman merhaba diyelim :)

kızlar bide sağlık ocagına illa gitmekmi lazım ilk gebelipim benim pek bilgim yok
Evet canım aşı falan olmamız lazım ama hemen değil 5. Ayda başlıyor Du aşılar yanlış hatırlamıyorsam bebeğin hareketlerini ilk hissettiğimiz zamandı ilk hamilelikte öyle dedi bana sağlık ocağı

Aynen bende rahatlıyorum iyi geliyor. Şimdilik herşey güzel gidiyor bi sıkıntı yok şükür Sadece oğlum sürekli beni istiyor kucağımı istiyor o biraz yoruyor. Yemeklerde de sıkıntı yok yapıp yiyebiliyorum ama 2 haftaya kalmaz başlar mide bulantım. :KK43: senin ilk bebek mi
Evet canım Rabbim izin verirse ilk olacak :KK200: Seni çok iyi anlıyorum anlamda çok zorlaniyordu. Dua et canım belki başlamaz mide bulantin. Benim su an hiç bir belirtin yok sadece arada kasiklarim ağrıyor . Normal mi acaba. Sende varmı hiç belirti:KK68:

Evet canım Rabbim izin verirse ilk olacak :KK200: Seni çok iyi anlıyorum anlamda çok zorlaniyordu. Dua et canım belki başlamaz mide bulantin. Benim su an hiç bir belirtin yok sadece arada kasiklarim ağrıyor . Normal mi acaba. Sende varmı hiç belirti:KK68:
Yok canım bendede bişey sadece baldırlarım ağrıyor yürüyünce. Bide kasıkta ve karnımda bazen sancı oluyor anlık

hanimefendiler sizlerin hcg degeriyle beraber progesteron degerine bakildi mi? hc degeri surekli iki katina cikmayan var mi acaba?
Hayır progesteron değerlerine bakmadı doktor. Hamdolsun 2 kere baktirdim artmıştı beta hcg değerin. En son dün Bidaha verdim pazartesi bakcam sonuca. Sizin öyle mi oldu acaba

Aynen bende unutuyorum :) bursada yaşıyorum canım sen? :)
Ankaradayim bende canım. İyi bakalım bebislerimizle ilgili gelişmeleri yazalım buraya . Bazıları için fikir olur hem paylasinca rahatlıyor insan . Herzaman da birbirimize bol bol dua edelim İnsaAllah.:KK68:

Hayır progesteron değerlerine bakmadı doktor. Hamdolsun 2 kere baktirdim artmıştı beta hcg değerin. En son dün Bidaha verdim pazartesi bakcam sonuca. Sizin öyle mi oldu acaba
benim de ilk degerim artmisti fakat bu cuma cikan hcg degeri oncekiyle ayni, doktor pztesi tekrar yaptir dedi ama ben bu haftasonu nasil gececek bilmiyorum :KK43:
sanki birseyler yolunda gitmiyor diye korkuyorum.

benim de ilk degerim artmisti fakat bu cuma cikan hcg degeri oncekiyle ayni, doktor pztesi tekrar yaptir dedi ama ben bu haftasonu nasil gececek bilmiyorum :KK43:
Canım acil de yaptırabilirsin sonuç 1 saatte çıkıyor. Ben olsam pazartesiyi bekleyemezdim :KK43:
Çokta sıkıntı yapma kendine canım bebeğin de etkilenir.

Sakin korkma ,üzülme .. Bol bol dua et canım . İçini ferah tut. Bende senin için çok çok dua edecegim

X