2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 118 51,3%
  • Erkek

    OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

    OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

    OY: 3 1,3%
  • İkiz, Bir Kız Bir Erkek

    OY: 3 1,3%
  • Üçüz

    OY: 1 0,4%

  • Ankete Katılan
    230
Kızlar benim minik hasta oldu burnu akıyor arada oksürüyor ne yapabilirim bilgilerinize ihtiyacım var
 
Kızlar benim minik hasta oldu burnu akıyor arada oksürüyor ne yapabilirim bilgilerinize ihtiyacım var
Burnunu mutlaka temizle tıkalı kalmasın. Artık bebislerimiz büyüdü illa serum fizyolojik kullanmak zorunda değiliz, sprey gibi olan okyanus suları var, biraz tazyikli olduğu icin sıkınca yavrunun burnunu da kısmen açıyor ben ondan kullanıyorum. Dr bize öksürük şurubu olarak prospan vermişti çok dogslmiymis neymiş, asma yaprağından üretiliyormuş bu da ise yaradı bizde.
Cam rendede bildiğimiz soğanı rendele, suyundan geceleri bir cay kaşığı ver. Doğal antibiyotik, ateş düşürücü. Ben faydasını gördüm.
Burnu tıkandıysa bir kuru sogani dört beş parçaya böl, başucuna koy. Soğanın Gazi burnunun açılmasına yardımcı olacak; bunun da faydasını gördüm.
Ha bir de en iyisini dr bilir ben sipama denediğim, iyi gelen seyleri ve dr un verdiklerini paylaştım. bi dr a görün icin rahat etsin arkadasım.
Acil şifalar diliyorum hiçbir bebis hasta olmasın ya kiyamam(
 
Kizlar kizim atesli hasta diyordum ya, bugun doktora goturdum tekrar. CRP yuksek cikti.. epey yuksek hem de. Diger kan degerlerini guzel gordu doktor. 1 haftada 100gr vermis.

Simdi 7 gun antibiyotik kullanacagiz. Ondan sonra tekrar kontrole gidecegiz. Giderken oglumu da 30 ay muayanesine goturecegim.

Atesten, hastaliktan suzuldu iki cocugum da. Allah caresiz dert vermesin en kotusu bu olsun ama vallahi yiprandik bu sefer.
 
Çok geçmiş olsun tez zamanda toparlanın insallah
 
Adetleriniz duzenli mi.gecen ay ilk adetimi oldum. Ikinci adetim camur.gibi lekelenmeler oldu kesildi.... eşim çok sıkı korunuyor ama delirmek üzereyim. Zaten iki yavruyu zor idare ediyorum. Psikolojk olarak sacma sapan seyler aklimda ((

Icimi rahatlatin ya bizdede oldu normaldir diye. Emzme döneminde olurmu bole....

Doktora da persembe randevum
 
normaldir bence ben daha olamadim ama ara ara ilk adet başlangıcı gibi pembe kahverengi akıntı geliyo peceteye silince
 

Cok geçmiş olsun gözlerinin icine bKarken hasta olmalari cok daha fena insallah değerleri duzelir cabuk atlatirlar,biz daha hic kan tahlili yapmadik bi sorun yokken cocugun canini acitmaya gerek yok dedi doktor
 
normaldir bence ben daha olamadim ama ara ara ilk adet başlangıcı gibi pembe kahverengi akıntı geliyo peceteye silince

Dogum kontrol hapi kullaniyor musunuz? Ben ilk adetimi 68.gunumde oldumda yani 40im bitince bi ay sonra su andada duzenli oluyorum ama ilac kullaniyorum dogumdam sonra adet olmayan biri icin okumustum bikac hafta kullanio birakinca basladigini ama ne kdr dogru bilemiyorum
 
Seni çok iyi anlıyorum canım, çünkü ben de aynı şekilde oldu :) İlk adetim gayet düzgündü, sonraki gecikmeli çamur gibi oldu. Saçma sapan birşeydi. Adet miydi anlayamadım bile. Sonraki yaklaşık 58 gün sonra oldu.. Nasıl çıldırdığımı tahmin edersin :) Ki bende spiral olmasına rağmen 3-4 tane gebelik testi yaptım nolur nolmaz diye.

Tabi ki en güzeli yine doktora gitmek, ben 58 gün sonra olduğum adetimi tarlusal kullanarak oldum. Gebelik öncesi düzenime bakarak bugün yarın olmam lazım ama bakalım. Pek umudum yok. Ama bu sefer endişem de yok. Çocukların hastalıkları sağolsun, eşimle kardeş kardeş takıldık bu ay :)
 
Hayr csnim hap kullanmiyorum ama doktoruna sorcam yarin.
Uzun bi ohhhhh cektim suan. Sorunca cogu kiside bu ikinci adet bu sekikde camur gbiymis cok ilgincccc.

Bende spiral istiyorum. Ama rahim agzi yetmezligim var ve spiral kayma riski varmis. Doktorum degisik bi spriralden bahsetti. Rahmin ust tarafina sabitleniyor kayma riski yok. E fiyati braz yuksek diye bikac beklemem lazim. O zmaana kadar da hap onermesini istiycem. Yarin bakalim ne dicek.

Aslinda kardes kardes dedgin gbi en guzeli :))))
 
Ben de taktırdıktan 2 ay sonra eşim spirali hissediyorum deyince noluyor diyerek kontrole gittim. Meğer spiral aşağı kaymış. Aşağı kayınca ipi de otomatikman aşağı kaymış ve eşim onu hissetmiş. Bu şekilde de korurdu ama eşinizin rahatsız olması normal dedi adam. Tekrar taktırmış oldum.

Doğum kontrol hapları sütte azalma yapıyor canım, haberin olsun. Yani kullanmak istersen ona göre kullan diye söyledim.
 
Evet biliyorum bunu. Ama care yokki..... kondomdan korkuyorum, igneler asiri hormon alt ust edio bunyeyi. Spirale vakit var . Mecburum malesef
 
Herkesin bunyesi farkli tabi ben hep hapla korunmustum ,o yuzden spiral bana hep soguk gelmisti yani cesaret edemiyorum diyelim,hap icin bazilarida sutun tadını degistirir dedi ama cok sukur bn bi sorun yaşamadim.
Peki adetleriniz onceki gibi mi yani agrisi,gunu ? Hep dogumdan sonra gecer agrilar derlerdi ama dogumdan onceki gibi benim 3gun oncr basliyo adet sancilarim
 
yok ben hiçbişey kullanmıyorum ilk cocugumda 8. Ayda olmuştum bakalım bunda nasıl olacak
 
benim geçti sayılır eskiye oranla adet agrilari
 
Kizlar oglumun ust disi patladi sonunda kac aydir sismisti iyicekivraniyo ucunu yirtmis artik yanindakide geliyo altlar gibi beraber cikcaklar bu dis jeli etkili mi?ogluma masaj yapiyorum ama hi
 
Kizlar oglumun ust disi patladi sonunda kac aydir sismisti iyicekivraniyo ucunu yirtmis artik yanindakide geliyo altlar gibi beraber cikcaklar bu dis jeli etkili mi?ogluma masaj yapiyorum ama hi


Dış jeli yerine sogan suyu kullandım 2 disimiz var üstler çıktı çıkacak. Sorun yaşamadık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…