2 haftadır yorgunluktan mahvolduk kızlar. Oğlum 5 gün boyunca 40 derecelere varan ateşle hasta yattı. Tam ateşini kontrol altına aldık, bu sefer kızım hastalandı. Aynı şekilde 39 derecelere kadar çıktı ateşi. Allah'tan onun ateşi inatçı çıkmadı da 2 güne kontrol altına alabildik ama geniz akıntısı çok fazla. Çok rahatsız oluyor. Yaklaşık 1 haftadır uyku uyumuyorum, ateş nöbeti tutuyorum. Çünkü oğlum mutlu mesut uyuyor zannederken ateşi 40.7'ye kadar yükselmiş, kontrol edeyim diye gittiğim zaman farkettim. Uyuyor diye bıraksam havale geçirecek çocuk uykusunda..
Böyle olunca uyku tutmadı tabi. Saat başı kalkıp ikisini de kontrol ettim. Nasıl uyuyabilir ki insan..
Kızım geniz akıntısı çok olunca yatamadı tabi süt kuzum, ben de kucağımda uyuttum bütün gece. Kolumu yastıklarla destekledim, kafasını göğsüme koydu öyle uyudu. Arandığında hemen emzirdim, ağlatmadım hiç. Sesi kısık zaten, kedi yavrusu gibi ağlıyor.
Ben insanlıktan çıktım ama bu kadar kısa sürede. Geçen hafta cumartesi gününden beri en fazla 2 saat uyumuşumdur günde. Ertesi gün iş tabi.. Eve gelince yine çoluk çocuk malum işler..
Allah sağlık versin, iyi olsunlar da.. Ben kucağımda da uyuturum, nöbet de tutarım.
Neyse, öyle bir iç dökme oldu benimki :)