- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüm ve armut. Biri eşimin memleketinden Biri benim. Organik olduğundan %100 emin olduğum tek şey sanırımPekmez olarak hangisini kullaniyosunuz ,keçiboynuzu saglikli ama cok mu guclu gelir
Ben halı üzerine battaniye oturduğunda ilk kendini attığımda çarpmasın diye ince yastıklardan koyuyorum .kalın eşofmanını giydiriyorum ama içim rahat etmiyor işte .Bende ayni sekilde halinin ustune buyuk bo battaniye attim emeklerken yda otururken kendini atinca cani aciyo ona ragmen ,surekli gozum uzerinde bekliyorum sinirlarinin disina cikmasin diye
Pekmezi ne için kullanıyorsunuz ?bizim doktorumuz pekmezi vermediÜzüm ve armut. Biri eşimin memleketinden Biri benim. Organik olduğundan %100 emin olduğum tek şey sanırım
Pekmez bildigim kadariyla +9 ay. Ama emin degilim. Soguk sikim keciboynuzu pekmezi tercih edebilirsin.Pekmez olarak hangisini kullaniyosunuz ,keçiboynuzu saglikli ama cok mu guclu gelir
Özel bir nedeni yok ama faydalı ya hani, Demir kaynağı, kan yapar, bağışıklığı güçlendirirPekmezi ne için kullanıyorsunuz ?bizim doktorumuz pekmezi vermedi
Ben sekizinci ay kontrolünde doktorumuza danıştım öğretmenim zaten danam sekizbucuk ayı geçtiPekmez bildigim kadariyla +9 ay. Ama emin degilim. Soguk sikim keciboynuzu pekmezi tercih edebilirsin.
Üzüm ve armut. Biri eşimin memleketinden Biri benim. Organik olduğundan %100 emin olduğum tek şey sanırım
Pekmez bildigim kadariyla +9 ay. Ama emin degilim. Soguk sikim keciboynuzu pekmezi tercih edebilirsin.
Özel bir nedeni yok ama faydalı ya hani, Demir kaynağı, kan yapar, bağışıklığı güçlendirir
vs. Yediklerini çeşitlendiriyorum aklım sıra:)
Ben sekizinci ay kontrolünde doktorumuza danıştım öğretmenim zaten danam sekizbucuk ayı geçti
Ben halı üzerine battaniye oturduğunda ilk kendini attığımda çarpmasın diye ince yastıklardan koyuyorum .kalın eşofmanını giydiriyorum ama içim rahat etmiyor işte .
Parke canım yerler .ya benimki emeklemiyor ,her yere yuvarlanarak gidiyor:) şimdi bir halı daha sereyim diyorum .Evde misafir yokken tum yastiklarimiz yerde canim ilk baslarda hep cevirdim etrafini ama simdi geziyo emekleyip geri oturuyo cok kısıtlamak istemiyorum oln bana oluyo iste hep yanimdayim yerler parke mi tas mi cok soguk kaliyosa bi kat daha battaniye kullan istersen zaten bikac aya ayaklanirlr diye dusunuyorum
Diş çıkarma döneminde kaka sayısı artabilirmişSacma olacak ama Bebekleriniz gunde kac kez kaka yapiyor :) bizimki artti ya 3 kere falan... nedenki acaba
valla benimki 3 4 günde bir yapiyo az yiyoruz biz galibaSacma olacak ama Bebekleriniz gunde kac kez kaka yapiyor :) bizimki artti ya 3 kere falan... nedenki acaba
biraz daha bekle istersen bazı cocuklar ağırdan aliyor benim kızım nerdeyse 8 aylıkken emekllemeye başlamıştı ama oğlum 5. Ayin içindeyken başladı ufak ufakBenim kızım 7 ay 20 günlük ama hala emeklemiyor hatta sürünmüyor . Yerde ona yer hazırlıyorum büyük kızım hiç izin vermiyor o da 3 yasında o oynuyor ona fırsat kalmıyor küçükte hiç yüz üstü durmayı sevmiyor hemen sıkılıyor.zaten hiç ek gıda almıyor nerdeyse.agzini açmak mümkün değil malesef.cok yoruyor yemek mevzu zaten alerjisi de var gerçi ablasindan alerji konusunda tecrübeliyim ama yememesi çok zorluyor.bazi arkadaşların bebeklerinin neredeyse yürüyeceğini okuyunca iyice endişelendim benim kızım çok mu tembelt
Hic endiselenme. Kizim 8 aylik oda sürünmiyor. Sadece yuvarlaniyor. Bazi bebekler tembel bizimkiler de oyle. Aman brak nekadsr gec surunse okadsr iyi. Okadar gec peslerinden kosmak.zorunda kalacağız. Yememe konusu ayni dert. Vee benim de kizim 3 yasinda. Iki kucuk cocuk hakketteb cok zor aşırı sabir gerektiriyor. Allah yardimcmiz olsunBenim kızım 7 ay 20 günlük ama hala emeklemiyor hatta sürünmüyor . Yerde ona yer hazırlıyorum büyük kızım hiç izin vermiyor o da 3 yasında o oynuyor ona fırsat kalmıyor küçükte hiç yüz üstü durmayı sevmiyor hemen sıkılıyor.zaten hiç ek gıda almıyor nerdeyse.agzini açmak mümkün değil malesef.cok yoruyor yemek mevzu zaten alerjisi de var gerçi ablasindan alerji konusunda tecrübeliyim ama yememesi çok zorluyor.bazi arkadaşların bebeklerinin neredeyse yürüyeceğini okuyunca iyice endişelendim benim kızım çok mu tembelt
Canım, benim oğlan 8 aydan sonra sürünmeye, 12 aydan sonra emeklemeye, 15 aylık da yürümeye başladı. Kızım ise 2 aylıktı yatakta dönmeye başladığı zaman. Şu an 7 ay 1 haftalık, tek kolu üzerinde sürünmeye başladı. Tahminin 1-2 aya sıralamaya başlar.. Bebekten bebeğe değişiyor.Benim kızım 7 ay 20 günlük ama hala emeklemiyor hatta sürünmüyor . Yerde ona yer hazırlıyorum büyük kızım hiç izin vermiyor o da 3 yasında o oynuyor ona fırsat kalmıyor küçükte hiç yüz üstü durmayı sevmiyor hemen sıkılıyor.zaten hiç ek gıda almıyor nerdeyse.agzini açmak mümkün değil malesef.cok yoruyor yemek mevzu zaten alerjisi de var gerçi ablasindan alerji konusunda tecrübeliyim ama yememesi çok zorluyor.bazi arkadaşların bebeklerinin neredeyse yürüyeceğini okuyunca iyice endişelendim benim kızım çok mu tembelt
Amiiiiinnn dedi yorgun anne :) Büyük olan 3 gündür ateşli, küçük olan ilk dişini patlattı.. Halimi sen hayal et..Hic endiselenme. Kizim 8 aylik oda sürünmiyor. Sadece yuvarlaniyor. Bazi bebekler tembel bizimkiler de oyle. Aman brak nekadsr gec surunse okadsr iyi. Okadar gec peslerinden kosmak.zorunda kalacağız. Yememe konusu ayni dert. Vee benim de kizim 3 yasinda. Iki kucuk cocuk hakketteb cok zor aşırı sabir gerektiriyor. Allah yardimcmiz olsun
valla benimki 3 4 günde bir yapiyo az yiyoruz biz galiba