- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.545
- 38
Teşekkürler arkadaşlar cevaplar içiniki küçük çocukla hayat çok zor gercekteb yakınında annen ya da k.valide yoksa hele tek başına çok zor. Acaba yeterince ilgilenemiyorum mu endişesi var o yüzden sizlerden bilgi almak istedim.tekrar çok teşekkürler
biraz daha bekle istersen bazı cocuklar ağırdan aliyor benim kızım nerdeyse 8 aylıkken emekllemeye başlamıştı ama oğlum 5. Ayin içindeyken başladı ufak ufak
Hic endiselenme. Kizim 8 aylik oda sürünmiyor. Sadece yuvarlaniyor. Bazi bebekler tembel bizimkiler de oyle. Aman brak nekadsr gec surunse okadsr iyi. Okadar gec peslerinden kosmak.zorunda kalacağız. Yememe konusu ayni dert. Vee benim de kizim 3 yasinda. Iki kucuk cocuk hakketteb cok zor aşırı sabir gerektiriyor. Allah yardimcmiz olsun
Canım, benim oğlan 8 aydan sonra sürünmeye, 12 aydan sonra emeklemeye, 15 aylık da yürümeye başladı. Kızım ise 2 aylıktı yatakta dönmeye başladığı zaman. Şu an 7 ay 1 haftalık, tek kolu üzerinde sürünmeye başladı. Tahminin 1-2 aya sıralamaya başlar.. Bebekten bebeğe değişiyor.