Normal artik kilo almalarinin yavaslamasi. Eskisi gibi almazlar. Sutun yetiyordur, ek gida da baslar artik zaten.Kızlar bugün 6 aylık kontrole gittik kilo 7.900 boy 68.5 330 gr aldı bu ay sizinkiler nasıl normal mi boyle alması yoksa artık anne sütü yetersiz mi geliyor
Biz bu durunla karşılaşmadık ama oğlum doğduğu zaman hidroseli vardı, yani testisleri su ile doluydu. (Hastalığın adından eminim ama açıklamasından tam değilim, geçmiş zaman unuttum). Zamanla düzelir dediler, kendiliğinden düzeldi. Eğer sizin durumunuzda doktoru ameliyat diyorsa ama kontrolleri vs ihmal etmeyin. İnsanın içi gidiyor minicik bebeğe ameliyat denince ama merak etme, çok çabuk toparlanıyorlar.Merhaba kızlar. Oğlumun testisi küçücük yani yumurtaları daha inmemiş. 6 aya kadar yumurtaların inmesi gerekiyormuş. İnmezse ameliyat gerekiyor aksi halde kısır kalıyormuş bu durumla karşılaşan var mı.
Egrr ozel degilse, neden memeden keseceksin??Kızlar merhaba. Bebeğini mama ile besleyen annelere bir sorum olacak bebeklerinizin günlük öğünü nasıl? Kaç kere mama kaç kere ek gıda veriyorsunjz ve mamayı kaç ml veriyorsunuz? Memeyi bıraktıracağım ama kafamda öğünleri bir türlü ayarlayamıyorum
Canım bende romatoid artrit var hastalığım atak yapmış durumda ilaçlarımı içmem lazım artık o da malesef emzirirken olmuyorEgrr ozel degilse, neden memeden keseceksin??
Kesinlikle haklisin bu konuda, saglikli bir anneye daha cok ihtiyaci var.Canım bende romatoid artrit var hastalığım atak yapmış durumda ilaçlarımı içmem lazım artık o da malesef emzirirken olmuyorçok üzülüyorum bende ama çocuğumun sağlıklı anneye daha çok ihtiyacı var
Canim benim bebisim 7,5 aylık, öğleden sonraki uykusuna yatırırken dört ölçek mama veriyorum, bir de gece uykusuna yatırırken beş ölçek, gece uyandığında beş yada alti ölçek ne kadar alırsa. Geri kalan gün içindeki tüm beslenmesi ek gıda.Kızlar merhaba. Bebeğini mama ile besleyen annelere bir sorum olacak bebeklerinizin günlük öğünü nasıl? Kaç kere mama kaç kere ek gıda veriyorsunjz ve mamayı kaç ml veriyorsunuz? Memeyi bıraktıracağım ama kafamda öğünleri bir türlü ayarlayamıyorum
Dişi gören bebeğe alır :) Hadi gözünüz aydın :))Kizlar bisi sorcam, dişi çıkan bebek icin; hediye dişi görene mi alınır yoksa dişi gören mi bebeğe hediye alır? Sanırım dişimiz çıktı
Teşekkür ederiz darısı az sancılı bir süreçle basınızaDişi gören bebeğe alır :) Hadi gözünüz aydın :))
Ben Ikea antilop aldım, iyiki de böyle bir şey tercih etmişim çünkü temizlemesi kolay öyle çabuk kirleniyor ki. Böyle kumaş kaplı afilli bir şey alsaydım bu kadar temiz tutamayacaktım, kesin. Kayinvalidemler de e bebekten en sadesini aldılar hatırlamıyorum marka- modelin adini da, antilopun minder-yaslanma kılıfı takılmamış hali. Onun da temizlemesi kolay, antiloptan daha ucuza geliyor. Ama bence antilopun ayakları daha sağlam.Kızlar mama sandalyesi almak istiyorum ikeadan baktım ama karar veremedim aranızda kullanan veya şunu al uçuk fiyatlarsa olmanayan kullanışlı
Benim kızım ek gıdayı halen doyana kadar almıyor o yüzden mama adedini arttırmaya çalışıyorum. Sağol canımCanim benim bebisim 7,5 aylık, öğleden sonraki uykusuna yatırırken dört ölçek mama veriyorum, bir de gece uykusuna yatırırken beş ölçek, gece uyandığında beş yada alti ölçek ne kadar alırsa. Geri kalan gün içindeki tüm beslenmesi ek gıda.
Ama bu aralar diş dönemimiz uç ölçek bile almadığı zaman oluyor geceleri üçten fazla kalkıyoruz iki üç ölçek mama alıp yatıyor
Ben ogluma chicconun afilli sandalyelerinden almistim, lanet ettim temizliginden.. sonra antilop tarzi bir sandalye kullandim, baya rahat ettim onunla. O kirilinca oglum da artik buyudugu icin yukseltici tarzinda sandalyeye monte olan bir mama sandalyesi kullandim ve inanilmaz rahat ettim. Kizima da o yukseltici tarzda olani kullaniyorum simdi. Chicco marka ama teshir urunu almistim. O donem 100 tl vermistim. Cok da memnunum.Kızlar mama sandalyesi almak istiyorum ikeadan baktım ama karar veremedim aranızda kullanan veya şunu al uçuk fiyatlarsa olmanayan kullanışlı
Kızlar bugün 6 aylık kontrole gittik kilo 7.900 boy 68.5 330 gr aldı bu ay sizinkiler nasıl normal mi boyle alması yoksa artık anne sütü yetersiz mi geliyor
Kizlar bisi sorcam, dişi çıkan bebek icin; hediye dişi görene mi alınır yoksa dişi gören mi bebeğe hediye alır? Sanırım dişimiz çıktı