İnşallah canım, iştahsız bebek çok zor olsa gerek. Ben oğlumda yaşamadım ama kızımda nasıl olur bilemiyorum. Emmesi oğluma göre daha az ama belki kız - erkek farkıdır. Bilemiyorum.Insallah cnm bakalım. Is bebekte de bitiyormus onu anldim. Ilk kızımınn istahsisligindan cok çektim. Buxins bana oyle cektrmeyecek. Yanicoyle gorunuyor.
Sen nasilsin cocuklr nasil ise basladin bebislere kim bakio
Ben iyiyim, hunharca yorgunum :) Kızım 29 günlükken döndüm ofise. Haftanın 3 günü çalışıyorum. Bakıcımız var kızıma o bakıyor. Oğluma da o bakmıştı. Her sabah günüm kaka mesaisiyle başlıyor. İki bebeğin altını temizliyorum :) Arkasından oğlumun kahvaltısı, okul çantası, üstü başı.. Sonra süt sağma faslı.. Derken bakıcımız geliyor. Ben hazırlanıyorum, oğlumu kreşe bırakıp ofise geçiyorum. Akşam iş çıkışı onu alıp eve gidiyorum.
Eğer o gün çalışmıyorsam, oğlumu bıraktıktan sonra evin alışverişini ve eve gelip iki günlük yemeğimi pişiriyorum.
Akşam çocukların banyo faslı.. oğlumla ve kızımla oynamaca.. akşam yemeği.. uyutma faslı..
Gece 10'da biten mesaim sabah 6'da tekrar başlıyor..
Niye bu kadar uzun yazdım.. Bu döngüden çok sıkıldım sanırım :) çocuksuz kalabildiğim herhangi bir aktiviteyi özledim.
Biraz daha büyüsün de kızım, belki biraz daha rahatlarım.