- 15 Ağustos 2014
- 2.518
- 2.369
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kilo alma hizlari genelde ilk 2 ayki kadar olmaz. Yavaslar. Ac ve sagliksiz olsa anlardin zaten.Kızlar bizde bu ay yani 3.ay kontrolünde 490 gr faln almışız az yani sanırım bebek eskisi gibi emmişti gibi geliyodu bana öyleymiş demek gerçekten sizde durumlar nasıl 3 aylık bebeler için 1 hafta daha sık emzir dedi 1 hafta sonra tekrar bakacaz kiloya
zaten emme sıklığını azaltmıştı bide emzirmek için yatırınca istemiyordu genelde AGliyodu fLn şüphelenmiştim biraz zaten nitekim haklıymışımCanim kilo alma hizlari genelde ilk 2 ayki kadar olmaz. Yavaslar. Ac ve sagliksiz olsa anlardin zaten.
cnm doğum kilosuna da bağlı bu durum benim oğlum 3630 doğdu hastaneden çıkarken 3450 ye düşmüştü su an 3 ay 2 günlük 6500 boy 63 bu ay az aldı kiloKızlar selam.. :) 2 gün sonra 3 aylık olacak oğlummm :)) siz kontrollere gittiniz mi? 3 aylık bebeklerinizin boy-kilosu ne?
Biz tam 3ayda gttigimizde 6200 kilo 58cm boyKızlar selam.. :) 2 gün sonra 3 aylık olacak oğlummm :)) siz kontrollere gittiniz mi? 3 aylık bebeklerinizin boy-kilosu ne?
Ben yaptirdimRotavirus asisi yaptirmayi dusunen var mi
Merhaba biz ağtamil conformil kullanıyoruz doğduğundan beri daha az gaz yapıyorKızlar biberonla verebileceğim mama yazarmısınız bana göğüslerim cok kötü oldu emerken kan geliyor dinlendirmek istiyorum bi gün falan şuan da da doktoruna ulaşıp bilgi alamadım
biz yaşıyor gibiyiz zira uykulu olmadığı surece memede çok az kaliyo ve sürekli hareket ediyo cekistiriyomeme.reddi yasayanlar ?
Ayneeen. Sebebini de bulamiyorum.biberon vermedim.mama hicvermedim nrdir bu cektigimmeme.reddi yasayanlar ?
ben de hiçbirini vermedim geçici bir durum bu genelde etrafı keşfettikleri için boyle hareketli ve sabirsizlar diye düşünüyorum inş kısa sürer sabredecezAyneeen. Sebebini de bulamiyorum.biberon vermedim.mama hicvermedim nrdir bu cektigim
meme reddi mi bilmiyorum ama son gunlerde emerken beni itiyor ama ayni zamanda emmek istiyor. Eliyle bana vuruyor. Eli iste gozu oynasta tabiri caizse. Etrafa bakmak istiyor ama emmek de istiyor. Ayni anda olamayacagi icin degisik bir durum oluyor. Zor zaptediyorum.ben de hiçbirini vermedim geçici bir durum bu genelde etrafı keşfettikleri için boyle hareketli ve sabirsizlar diye düşünüyorum inş kısa sürer sabredecez
aynen vallameme reddi mi bilmiyorum ama son gunlerde emerken beni itiyor ama ayni zamanda emmek istiyor. Eliyle bana vuruyor. Eli iste gozu oynasta tabiri caizse. Etrafa bakmak istiyor ama emmek de istiyor. Ayni anda olamayacagi icin degisik bir durum oluyor. Zor zaptediyorum.
Bebegimin kakasi yesil oluyor arada neden olur ki?
Sadece anne sutu aliyor
Kızlar biberonla verebileceğim mama yazarmısınız bana göğüslerim cok kötü oldu emerken kan geliyor dinlendirmek istiyorum bi gün falan şuan da da doktoruna ulaşıp bilgi alamadım
Ayneeen. Sebebini de bulamiyorum.biberon vermedim.mama hicvermedim nrdir bu cektigim