Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum canım bendende her hamilelikte 2 sayfa tahlil istiyorlar bundan daha istemedibugun birsuru tahlıl aldı benden özellikle tsh sordu yaptırmadım dedim tsh önemi nedir biliyormusun canım senın kactı
2 yaşa girdimde Görwendy yas 29. Meslek ogretmen. Sat 7temmuz. Sehir istanbul. Beklenen d.tarihi 13 nisan. 2. Cocuk kalp atisi duyuldu
bu dusunceye katilmamak mumkunmu. Kiz cocuk can dir.
tum sendromlari sildim altim. Ne sendrommus bu beee.. Canimiza okudu. Ustelik daha 2 yasinada girmedi oglum. Girince nolcak bakalimm. Gunduzde uyumazlarsa yanariz.. Uyut sen onu bi sekilde yogurt yedir bol bol olmazsa oglumun uyku saatlerini iple cekiyorum..
Ne dedi kuzum DrKizlaar kontrolden geldim. Bebisimi gorduuum coook guzell. Bulantimda ilerlemedi hafif hafif var. Cok sukur ..
Ne mutlu sana tebrikler. Kalp atisi da duydunuz mu. Bende yarin sabah gidecegimKizlaar kontrolden geldim. Bebisimi gorduuum coook guzell. Bulantimda ilerlemedi hafif hafif var. Cok sukur ..
4 ayKizlar folik asidim bitmisti doktorum 120lik folik asit yazmis simdi gordum. Biz daha ne kadar kullanicaz ki fazla geldi bana
2 hafta sonra bebeğide görürsün kalp atışınıda dinletirler canım :) bende bayramdan sonra gidecem bu 13-14 gün bana geçmez artıkcanım benim ilk gebeliğim de bşey sorcam bu keseden sonra ne görülüyo bebeği mi görüyoruz 2 hafta sonra bıdaha cagrıdıda
Canım genelde 3. Aya kadar kullanılıyorKizlar folik asidim bitmisti doktorum 120lik folik asit yazmis simdi gordum. Biz daha ne kadar kullanicaz ki fazla geldi bana
canım tsh baktırdınmı
Kalp atışını duyduk çok şükür artık rahatım:)
wendy
Yaş 28,şehir: İstanbul, meslek:ev hanimi, sat:3 temmuz ,tahmini doğum :9 nisan, 4.cocuk kalp atışı duyuldu
wendy yas 29. Meslek ogretmen. Sat 7temmuz. Sehir istanbul. Beklenen d.tarihi 13 nisan. 2. Cocuk kalp atisi duyuldu
2 hafta sonra bebeğide görürsün kalp atışınıda dinletirler canım :) bende bayramdan sonra gidecem bu 13-14 gün bana geçmez artık .hatta ayın 5 ine randevumu internetten aldım şimdi ohhhhhhcanım benim ilk gebeliğim de bşey sorcam bu keseden sonra ne görülüyo bebeği mi görüyoruz 2 hafta sonra bıdaha cagrıdıda
Kizlar folik asidim bitmisti doktorum 120lik folik asit yazmis simdi gordum. Biz daha ne kadar kullanicaz ki fazla geldi bana
canım benim ilk gebeliğim de bşey sorcam bu keseden sonra ne görülüyo bebeği mi görüyoruz 2 hafta sonra bıdaha cagrıdıda
Kızlar bizim gelin de hamile değerleri 2 katı artıyor sorun yoktu .Bugün kese için gitti keseyi doktor görememiş .Hem vajinadan bakmış hem karından .Beta istemiş sonuç 7452 çıkmış bu sonuca göre görmesi lazım dun.karında çok gaz var demiş sizce sebep ne olabilir ?
1 ay sonra gel. Tatli yeme dedi. Bi de son 3 aydaki kan sekeri ortalamasini gosteren bi tahlil varmis adini yazdi getirkende bunu yaptirip gel dedi. Ve bi daha tatli ekmek pilav makarna yok dedi. Anlamadim bu doktoruda hepsi bi cins.zaten ben tatli degil eksi yiyorum bu aralar. Hayirlisi ileee insallahNe dedi kuzum Dr
kalp atisini pazartesi 6+3 te duymustuk. Bugunde eski tahlillerimi gorucektim kaydedecekti. Gitmiskende bebegede bakalim dedi. Oyy kuzucuum . Simdi hamileyim artik kizlar havaya girdim iyice..Ne mutlu sana tebrikler. Kalp atisi da duydunuz mu. Bende yarin sabah gidecegim
2 hafta sonra bebeğide görürsün kalp atışınıda dinletirler canım :) bende bayramdan sonra gidecem bu 13-14 gün bana geçmez artık .hatta ayın 5 ine randevumu internetten aldım şimdi ohhhhhh
tiroidle ilgi,li herhangi bi sıkıntım yok canım, t3 bakmışlardı normal sınıtlar içerisinde o da. bununla ilgili konuşmadık o yüzden hiç.
ekledim sizleride :)
Bugun izinliyim. Giydim bikinileri ciktim balkona gunesleniyom bulanti mulanti kalmadi. Sanirim bize d vitamini lazimmis:)