2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
wendy wendy yas 29. Meslek ogretmen. Sat 7temmuz. Sehir istanbul. Beklenen d.tarihi 13 nisan. 2. Cocuk kalp atisi duyuldu

bu dusunceye katilmamak mumkunmu. Kiz cocuk can dir.

tum sendromlari sildim altim. Ne sendrommus bu beee.. Canimiza okudu. Ustelik daha 2 yasinada girmedi oglum. Girince nolcak bakalimm. Gunduzde uyumazlarsa yanariz.. Uyut sen onu bi sekilde yogurt yedir bol bol olmazsa:anne: oglumun uyku saatlerini iple cekiyorum..
2 yaşa girdimde Gör

canım tsh baktırdınmı

tiroidle ilgi,li herhangi bi sıkıntım yok canım, t3 bakmışlardı normal sınıtlar içerisinde o da. bununla ilgili konuşmadık o yüzden hiç.

Kalp atışını duyduk çok şükür artık rahatım:)
wendy wendy
Yaş 28,şehir: İstanbul, meslek:ev hanimi, sat:3 temmuz ,tahmini doğum :9 nisan, 4.cocuk kalp atışı duyuldu

wendy wendy yas 29. Meslek ogretmen. Sat 7temmuz. Sehir istanbul. Beklenen d.tarihi 13 nisan. 2. Cocuk kalp atisi duyuldu

ekledim sizleride :)

Kızlar 6.haftanın içindeyiz biz. Bulantı kusma yok ama mide yanması var çok ya. Kasık ağrısına yine dayanıyorum da mide yanması mahvediyor beni. Daha önce yoktu bende. Benim gibi olan var mı?

canım benim ilk gebeliğim de bşey sorcam bu keseden sonra ne görülüyo bebeği mi görüyoruz 2 hafta sonra bıdaha cagrıdıda :KK70:
2 hafta sonra bebeğide görürsün kalp atışınıda dinletirler canım :) bende bayramdan sonra gidecem bu 13-14 gün bana geçmez artık .hatta ayın 5 ine randevumu internetten aldım şimdi ohhhhhh

Kizlar folik asidim bitmisti doktorum 120lik folik asit yazmis simdi gordum. Biz daha ne kadar kullanicaz ki fazla geldi bana

folik asit önemli canım, doktorun bırak diyene kadar iç mutlaka.

canım benim ilk gebeliğim de bşey sorcam bu keseden sonra ne görülüyo bebeği mi görüyoruz 2 hafta sonra bıdaha cagrıdıda :KK70:

kese/kalp atışı/ 2'li test/3'lü test/tam tarama sonra da bebişi görmeye gidiyoruz işte. ağzı yüzü belli oluyo iyice :emir_bebek:

Kızlar bizim gelin de hamile değerleri 2 katı artıyor sorun yoktu .Bugün kese için gitti keseyi doktor görememiş .Hem vajinadan bakmış hem karından .Beta istemiş sonuç 7452 çıkmış bu sonuca göre görmesi lazım dun.karında çok gaz var demiş sizce sebep ne olabilir ?

canım aklımıza kötü şeyler getirmeyelim inşallah gazdan görememiştir doktoru.

Ne dedi kuzum Dr
1 ay sonra gel. Tatli yeme dedi. Bi de son 3 aydaki kan sekeri ortalamasini gosteren bi tahlil varmis adini yazdi getirkende bunu yaptirip gel dedi. Ve bi daha tatli ekmek pilav makarna yok dedi. Anlamadim bu doktoruda hepsi bi cins.zaten ben tatli degil eksi yiyorum bu aralar. Hayirlisi ileee insallah
Ne mutlu sana tebrikler. Kalp atisi da duydunuz mu. Bende yarin sabah gidecegim
kalp atisini pazartesi 6+3 te duymustuk. Bugunde eski tahlillerimi gorucektim kaydedecekti. Gitmiskende bebegede bakalim dedi. Oyy kuzucuum . Simdi hamileyim artik kizlar havaya girdim iyice..

tiroidle ilgi,li herhangi bi sıkıntım yok canım, t3 bakmışlardı normal sınıtlar içerisinde o da. bununla ilgili konuşmadık o yüzden hiç.

ekledim sizleride :)

anladım canım benımde herhangi bir sıkıntım olmadı sımdıye kadarda nette sonuclarıma baktım tsh 3,64 cıkmış iyi mi bilemedim pek anlamıyorum

kızlar bişey srocam mesela 4+3 filan gidiyor ya, 4+6 sonra 5+0 mı oluyor 6dan dıger haftaya nasıl gecıyor sayılar

X