- 1 Şubat 2017
- 377
- 172
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşalllahh sağlkkla kucağımıza alırız canım. Bu arada okul işini nasıl yapacaksınız ben ilk 3 ay için çok çekimserim okulum hep küçük öğrenci ve aşırı kalabalık maalesef riske atmak istemiyorum bu dördüncü tedavim ve ilk defa pozitif aldım
Canım ilk 3 ay kullanılacak folic.Kizlar folik asidim bitmisti doktorum 120lik folik asit yazmis simdi gordum. Biz daha ne kadar kullanicaz ki fazla geldi bana
ekledim kuzucum :)
tekrar deneyim canım ama olmadı ya - işaretinden dolayı.
Canım doktorum yatınca geçtiği ve kanama olmadığı sürece korkma dedi ağrı ve batmalardanCanım ilk 3 ay kullanılacak folic.
Bu arada sağ kasığımın alt trafına yakın bir saattir arar ara iğnelenmeler oluyor. Birazda acıyor açıkçası sizdede kasık ve bel ağrıları devam ediyor mu kızlar
Mrb kizlar oncelikle Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. bende Tarih ögretmenligi mezunuyum 1 sene özel bi kolejde Sosyal Bilgiler Ögretmeni olarak calistim. Bu sene calismiyorum. Seneye de dusunmem sanirim. Sizin branslar ne devlette misiniz?İnşalllahh sağlkkla kucağımıza alırız canım. Bu arada okul işini nasıl yapacaksınız ben ilk 3 ay için çok çekimserim okulum hep küçük öğrenci ve aşırı kalabalık maalesef riske atmak istemiyorum bu dördüncü tedavim ve ilk defa pozitif aldım
Kasık ağrısı hep olacak korkma dedi benim doktorum canımCanım ilk 3 ay kullanılacak folic.
Bu arada sağ kasığımın alt trafına yakın bir saattir arar ara iğnelenmeler oluyor. Birazda acıyor açıkçası sizdede kasık ve bel ağrıları devam ediyor mu kızlar
Canım gittiğimde 5+0 idi sat kesede 5+0 idi haftasıyla uyumlu dedi Dr Um .gözün Aydın canım benimki tüp bebek belki seninki geç döllenmedir
Canım adet tarihi neKızlar bizim gelin de hamile değerleri 2 katı artıyor sorun yoktu .Bugün kese için gitti keseyi doktor görememiş .Hem vajinadan bakmış hem karından .Beta istemiş sonuç 7452 çıkmış bu sonuca göre görmesi lazım dun.karında çok gaz var demiş sizce sebep ne olabilir ?
Evet bende de ara ara oluyor kasik agrisi. Bel agrim da gecmiyo:) bulantim olmasin da herseye raziyimCanım ilk 3 ay kullanılacak folic.
Kalp atışı ve bebekcanım benim ilk gebeliğim de bşey sorcam bu keseden sonra ne görülüyo bebeği mi görüyoruz 2 hafta sonra bıdaha cagrıdıda
Kalp atışı ve bebek
benide ekleyebilitmisin :))
Meslek: Tasarımcı
İlk çocuk
Sat : 17 temmuz
Tahmini doğum: 23 nisan
Kalp atışı bekleniyor
ekledim
Allah iyiliğini versin guldurdun beni ayni seyi bende yasamisyim ilkinde o aklima geldi iste insan tecrubesi olunca.... evet bebek gorunecek vr kalpzatisi dinlenecek brnde ilkinde keseyi brbk sanmistim o ne oyle demistimcanım benim ilk gebeliğim de bşey sorcam bu keseden sonra ne görülüyo bebeği mi görüyoruz 2 hafta sonra bıdaha cagrıdıda
Allah iyiliğini versin guldurdun beni ayni seyi bende yasamisyim ilkinde o aklima geldi iste insan tecrubesi olunca.... evet bebek gorunecek vr kalpzatisi dinlenecek brnde ilkinde keseyi brbk sanmistim o ne oyle demistim
wendy yas 29. Meslek ogretmen. Sat 7temmuz. Sehir istanbul. Beklenen d.tarihi 13 nisan. 2. Cocuk kalp atisi duyulduKızlar merhaba. Tablomuzu oluşturdum. eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek ya da özel mesaj atarak bilgilerini göndersin, listemizi güncelleyelim.
bu dusunceye katilmamak mumkunmu. Kiz cocuk can dir.Aynen. Erkek cocugu bilmem ama insanin illa ki kızı olmali:))
tum sendromlari sildim altim. Ne sendrommus bu beee.. Canimiza okudu. Ustelik daha 2 yasinada girmedi oglum. Girince nolcak bakalimm. Gunduzde uyumazlarsa yanariz.. Uyut sen onu bi sekilde yogurt yedir bol bol olmazsa oglumun uyku saatlerini iple cekiyorum..Kızlar oğlum ay sonu 30 Ay'ı dolduruyor gündüz uykusunu Bıraktı sabah 6:30 -7:00 de Uyanıyor akşam 21:00
Da uyuyor.ama çok haraketli 2 YAŞ sendromu malum .gündüz çok uykum oluyor 2-3 gündür ama oğlum varken uyuyamam.ki normalde gündüz asla uyuyamam ...hamilelikten sanırım gözüm kapanıyor