2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
İnşalllahh sağlkkla kucağımıza alırız canım. Bu arada okul işini nasıl yapacaksınız ben ilk 3 ay için çok çekimserim okulum hep küçük öğrenci ve aşırı kalabalık maalesef riske atmak istemiyorum bu dördüncü tedavim ve ilk defa pozitif aldım:nazar::nazar:

Canım benim okulumdaki öğrenciler de çok küçük ve aşırı yaramazlar adı şanı olan bir bölgedeyim :) ne yapıcam hiç bilmiyorum. Endişeliyim

Kizlar folik asidim bitmisti doktorum 120lik folik asit yazmis simdi gordum. Biz daha ne kadar kullanicaz ki fazla geldi bana
Canım ilk 3 ay kullanılacak folic.
Bu arada sağ kasığımın alt trafına yakın bir saattir arar ara iğnelenmeler oluyor. Birazda acıyor açıkçası sizdede kasık ve bel ağrıları devam ediyor mu kızlar

Canım ilk 3 ay kullanılacak folic.
Bu arada sağ kasığımın alt trafına yakın bir saattir arar ara iğnelenmeler oluyor. Birazda acıyor açıkçası sizdede kasık ve bel ağrıları devam ediyor mu kızlar
Canım doktorum yatınca geçtiği ve kanama olmadığı sürece korkma dedi ağrı ve batmalardan
Benimde geceleri adet sancısı türünde oluyor

M
İnşalllahh sağlkkla kucağımıza alırız canım. Bu arada okul işini nasıl yapacaksınız ben ilk 3 ay için çok çekimserim okulum hep küçük öğrenci ve aşırı kalabalık maalesef riske atmak istemiyorum bu dördüncü tedavim ve ilk defa pozitif aldım:nazar::nazar:
Mrb kizlar oncelikle Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. bende Tarih ögretmenligi mezunuyum 1 sene özel bi kolejde Sosyal Bilgiler Ögretmeni olarak calistim. Bu sene calismiyorum. Seneye de dusunmem sanirim. Sizin branslar ne devlette misiniz?

Canım gittiğimde 5+0 idi sat kesede 5+0 idi haftasıyla uyumlu dedi Dr Um .gözün Aydın canım benimki tüp bebek belki seninki geç döllenmedir

canım benim ilk gebeliğim de bşey sorcam bu keseden sonra ne görülüyo bebeği mi görüyoruz 2 hafta sonra bıdaha cagrıdıda :KK70:

Kızlar bizim gelin de hamile değerleri 2 katı artıyor sorun yoktu .Bugün kese için gitti keseyi doktor görememiş .Hem vajinadan bakmış hem karından .Beta istemiş sonuç 7452 çıkmış bu sonuca göre görmesi lazım dun.karında çok gaz var demiş sizce sebep ne olabilir ?
Canım adet tarihi ne

Off bulanti basladi bende. Ne guzel olmucak boyle gecicek diyodum ama som agzim:KK43: kusmamaya calisiyorum. Sabahlari olmuyo bende ogleden sonra basliyo hep hafif hafif arada siddetlenip yoklayip duruyo. Bulanti icin napiyonuz kizlar?

canım benim ilk gebeliğim de bşey sorcam bu keseden sonra ne görülüyo bebeği mi görüyoruz 2 hafta sonra bıdaha cagrıdıda :KK70:
Allah iyiliğini versin guldurdun beni:KK74: ayni seyi bende yasamisyim ilkinde o aklima geldi iste insan tecrubesi olunca.... evet bebek gorunecek vr kalpzatisi dinlenecek brnde ilkinde keseyi brbk sanmistim o ne oyle demistim:KK8:

Kızlar merhaba. Tablomuzu oluşturdum. eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek ya da özel mesaj atarak bilgilerini göndersin, listemizi güncelleyelim.
wendy wendy yas 29. Meslek ogretmen. Sat 7temmuz. Sehir istanbul. Beklenen d.tarihi 13 nisan. 2. Cocuk kalp atisi duyuldu

Aynen. Erkek cocugu bilmem ama insanin illa ki kızı olmali:))
bu dusunceye katilmamak mumkunmu. Kiz cocuk can dir.

Kızlar oğlum ay sonu 30 Ay'ı dolduruyor gündüz uykusunu Bıraktı sabah 6:30 -7:00 de Uyanıyor akşam 21:00
Da uyuyor.ama çok haraketli 2 YAŞ sendromu malum .gündüz çok uykum oluyor 2-3 gündür ama oğlum varken uyuyamam.ki normalde gündüz asla uyuyamam ...hamilelikten sanırım gözüm kapanıyor
tum sendromlari sildim altim. Ne sendrommus bu beee.. Canimiza okudu. Ustelik daha 2 yasinada girmedi oglum. Girince nolcak bakalimm. Gunduzde uyumazlarsa yanariz.. Uyut sen onu bi sekilde yogurt yedir bol bol olmazsa:anne: oglumun uyku saatlerini iple cekiyorum..

X