2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
offf sende baya zor gecirmissin.. İnsallah bu kolay olur. Ama sanki bende seker var kafam bi guzel oluyor yemekten sonra.. Sebze agirliklida beslenmiyorum. Sebze yesem bisuru de ekmek yiyorum.
Amin kuzum hepimiz sağlık sıhhatli geçirelim hamileliğide doğumuda bebişlerde bizde

merhabalar ben duygu yas 28 Hatay
2. cocuk sat 8 temmuz olasi dogum 14 nisan:)
canim sen de 2015 aralik annelerindeydi degil mi ..hayirli olsun
Kızlar köyü kahve akintim ve göbekten aşağı bir baskı var birazdan doktora gidicez size ne demişti doktorunuz
kesinlikle dinlen ve progestan verir buyuk ihtimal dr. Progestan bende 1 gunde kesti kahve rengi akintiyi. Sonrasindada 4 gun annemde kaldim sanada yattim suan sancim bile yok. Panik yapma ama dr mutlaka git

Beni de ekleyin lütfen. Ben Nur. Yaş 20 ilk bebeğim olacak nasipse. Tahmini Dogum 04 Nisan sat 28 haziran

Aramızda ilk Doğum yapacak sensin büyük ihtimalle :)

Kalp atışını duymuşsundur :)

Ekledim seni de.

Hangi şehirdesin? Ev hanımı mısın?

Aramızda ilk Doğum yapacak sensin büyük ihtimalle :)

Kalp atışını duymuşsundur :)

Ekledim seni de.

Hangi şehirdesin? Ev hanımı mısın?
İnsAllah. Ev hanimiyim evet Ankara. Bugün gittim hamdolsun gördüm bebegimi kalp atışını duyamadim ses bozulmuş şansa ama doktor gayet iyi dedi şükürler olsun hamdolsun. ,:)

27 öğretmen istanbul 2.çocuk sat:8temmuz beklenen tarih:14nisan kalp atışı duyulmadı
ilk bebeğimde özele gitmiştim hep şimdi aşırı pahalılaşmış 6. ya da 7. aya kadar devlete gitmek istiyorum bakalım..
Evet ben de ilkinde hep özele gittim ve bu kadar pahalı değildi sanki. Ya da biz öğretmenler daha fakiriz artık:)

Allah kolaylik versin canim. Benim ilk hamileligim. Calismiyorum da ona ragmen bulanti halsizlik fln zor oluyo pek bisey yapamiyorum. Allah ona gore guc veriyordur. Bu arada sezeryan sonrasi normal dogum yapan doktorlar var (gidisata gore). Istekliysen arastirabilirsin.
Amin canım bende calışmıyorum ilk hamileliğimde hiç bişey anlamamıstım ama bu kez benimde bulantılarım var cok sukur idare ediyoruz :) Evet yapılıyormuş ama belli bi zaman gecmesi gerekiyormus bide doktorum ne gerek var risk almaya demişti o yüzden biraz korktum açıkçası.

Merhaba arkadaşlar Rabbim hamilelere sağlıkla bebişleri kucağına almayı nasip etsin. İsteyenlere de en kısa zamanda hamile kalmayı. Beni de aranıza alırmısınız. Nasipse Nisan annesi adayıyım. Sat 18 temmuz. Benim 4,5 yaşında bir oğlum var 28 yaşındayım ev hanımıyım. Geçen yıl 2 düşük yaşadım ve genetik tahlillerde kan pıhtılaşması riski çıktı. Bu sefer gebeliği erken öğrendik cleaxena iğne ve crınone jel kullanıyorum. Keseyi 5+0 da gördük birdahaki kontrolüm bayram dönüşü 5 Eylülde nasipse. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.:anneadayı::nazar::dua::anne:

Bu arada bende izmirdeyim İzmir'deki arkadaşlar gittiğiniz memnun kaldığımız bir dr varmı devlette. Özeldeki dr umdan memnunun ama bir tane de tahliller taramalar için devlette olsun istiyorum.

X