- 23 Ağustos 2012
- 14.262
- 37.500
yaş 34,şehir ankara, meslek elektrik elektronik mühendisi , sat 14 temmuz ,tahmini doğum 20 nisan, 2.çocuk , kalp atışı bekleniyor,
ekliyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaş 34,şehir ankara, meslek elektrik elektronik mühendisi , sat 14 temmuz ,tahmini doğum 20 nisan, 2.çocuk , kalp atışı bekleniyor,
Amin amin insallah. Kizim da alismks uyandigi gibi anne cubuk dio beraber oturup yiyoruzbende gözümü açıp yiyom ama ona bakarsam sabahtan akşama sürekli yemem lazım şükür daha asıl bulantılarım başlamadı ama :) normaldede midem rahatsız zaten bakalım rabbim bu süreci kolay atlatmayı nasip etsin inşallah
bende grisini açtım sabah hemen kızımda istedi arabada onu okula bırakırken ikimizinde ağzında grisini vardı bu kız çocukları yokmu ahhh rabbime bin şükür nasip etmiş :)Amin amin insallah. Kizim da alismks uyandigi gibi anne cubuk dio beraber oturup yiyoruz
Aynen. Erkek cocugu bilmem ama insanin illa ki kızı olmali:))bende grisini açtım sabah hemen kızımda istedi arabada onu okula bırakırken ikimizinde ağzında grisini vardı bu kız çocukları yokmu ahhh rabbime bin şükür nasip etmiş :)
allah söyletti zaar :)2.cocuk pardon wendy
hem kızı olmalı hemde kızının kız kardeşi olmalı bence :) o yüzden rabbim erkek çocuk nasip ederse bi çocuk daha düşünürüm kız olabilir diye :)Aynen. Erkek cocugu bilmem ama insanin illa ki kızı olmali:))
2.cocuk pardon wendy
Yaş:24 şehir: ankara Ev hanımı şuan sat 17.temmuz beklenen 23.nisan ve 2.cocukKızlar merhaba. Tablomuzu oluşturdum. eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek ya da özel mesaj atarak bilgilerini göndersin, listemizi güncelleyelim.
Ay yok kizlar tek kese gormustukikiz mi acaba
ankaranın neresindeydin canımYaş:24 şehir: ankara Ev hanımı şuan sat 17.temmuz beklenen 23.nisan ve 2.cocuk
2.cocuk pardon wendy
Ayni dusunce bende de var biliyirmusun bu erkek olursa ucuncuyu de ilerde düşünebilirim. Rabbim eli kolu saglam evlat versin ins hepimize:)hem kızı olmalı hemde kızının kız kardeşi olmalı bence :) o yüzden rabbim erkek çocuk nasip ederse bi çocuk daha düşünürüm kız olabilir diye :)
Yaş 25 şehir adana meslek ingilizce öğretmeni sat 15 Temmuz beklenen doğum tarihi 21 Nisan :) 1. CocukKızlar merhaba. Tablomuzu oluşturdum. eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek ya da özel mesaj atarak bilgilerini göndersin, listemizi güncelleyelim.
Canım merhaba. Daha duyamaman normal gibi. Millet 7 ve 8 haftada duyuyor herhalde genelde. Karından mı baktıGittim bugün doktora ben 6+3 bana göre doktora göre 6+2'de. Kalp atışını dinletemedi ama gördüm bilemedim sevinsem mi üzülsem mi. 2 ay önce kalp atışı olmamasından gebeliğim sonlandırılmıştı.