2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
bende gözümü açıp yiyom ama ona bakarsam sabahtan akşama sürekli yemem lazım şükür daha asıl bulantılarım başlamadı ama :) normaldede midem rahatsız zaten bakalım rabbim bu süreci kolay atlatmayı nasip etsin inşallah
Amin amin insallah. Kizim da alismks uyandigi gibi anne cubuk :KK48:dio beraber oturup yiyoruz

Gittim bugün doktora ben 6+3 bana göre doktora göre 6+2'de. Kalp atışını dinletemedi ama gördüm bilemedim sevinsem mi üzülsem mi. 2 ay önce kalp atışı olmamasından gebeliğim sonlandırılmıştı. :110:

hem kızı olmalı hemde kızının kız kardeşi olmalı bence :) o yüzden rabbim erkek çocuk nasip ederse bi çocuk daha düşünürüm kız olabilir diye :)
Ayni dusunce bende de var biliyirmusun bu erkek olursa ucuncuyu de ilerde düşünebilirim. Rabbim eli kolu saglam evlat versin ins hepimize:)

Kizlar meraba bende yeni hamiş haberimi aldim ve araniza katildim.bat 20 agustostu benim.22 agustosta kan tahlili verdim 182.0 cikti bidaha yaptirmadim.sizin degerleriniz nasildi yazarsaniz cok sevinirim.buarada belirti olarak bat gunu yaklastigi siralarda gogus hassasiyetim vardi simdi sadece mide yanmam var.sizde nasil acaba.benimle ayni bat gunu olanlar var mi.

Kizlar meraba bende yeni hamiş haberimi aldim ve araniza katildim.bat 20 agustostu benim.22 agustosta kan tahlili verdim 182.0 cikti bidaha yaptirmadim.sizin degerleriniz nasildi yazarsaniz cok sevinirim.buarada belirti olarak bat gunu yaklastigi siralarda gogus hassasiyetim vardi simdi sadece mide yanmam var.sizde nasil acaba.benimle ayni bat gunu olanlar var mi.

Gittim bugün doktora ben 6+3 bana göre doktora göre 6+2'de. Kalp atışını dinletemedi ama gördüm bilemedim sevinsem mi üzülsem mi. 2 ay önce kalp atışı olmamasından gebeliğim sonlandırılmıştı. :110:
Canım merhaba. Daha duyamaman normal gibi. Millet 7 ve 8 haftada duyuyor herhalde genelde. Karından mı baktı

X