- 18 Ekim 2017
- 388
- 247
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunOğlum bir aylık olduğu gün Babamı kaybettim memleketteyim. Kontrole gidemedik, sanırım şimdilik sorun yok sütümün gitmesi hariç, bir on gün daha kalip İstanbul’a döneceğim ins hasta etmem çocuğumu gidene kadar.
Canım benim de öyle olduCanım ben de senin gibi bekledim her gece sancımı, kendi sancımla doğuma gitmeyi ki oldu da çok şükür. Biraz özel olacak ama ilişki ve sonrası sıcak banyoyla gece uykumdan uyanıp sancım geldi.
Var bebek insallahAdetim çok düzensiz yıllardır çocuk istiyorum polikistik överim adetim 2 gün geçti test yaptım hiç belirtim yok test yanıltırmı varmıdır sizce yardım istiyorum son adet 16 mart
Benim adet ağrısı tarzında başladı canım 7-8cm de bel ağrısı dahil oldu böyle belim ikiye ayrılıyormuş gibi bir histiDogum sancisi gelen arkadaslar direkt kasiklariniz mi ağrımaya basladi benim gecmek bilmeyen bel agrim var , sanci olmadigini biliyorum fakat belden ağrısı baslayan var mk
Benim de ilk böyle silik çıkmıştı bence kan testi yaptırın en kesini o. İnşallah vardırAdetim çok düzensiz yıllardır çocuk istiyorum polikistik överim adetim 2 gün geçti test yaptım hiç belirtim yok test yanıltırmı varmıdır sizce yardım istiyorum son adet 16 mart
Beni merak eden arkadaşlar hastaneye sabah geldim 1 cm açıklık vardı simdi 4 oldu epidural aldım bekliyorum bugün 40+5 im
Benim adet ağrısı tarzında başladı canım 7-8cm de bel ağrısı dahil oldu böyle belim ikiye ayrılıyormuş gibi bir histi
Tm canim tesekkur ederim benim yorulmaktan oldu galiba şimdilik gecti cunku , bu gidisle suniyi gorcem galiba
Ben regly olmama 2-3 gün kala idrar testi yapmıştım ve çok silik bir çizgi çıkmıştı sonra kan testinde 34 civarında bir değer gördük çok şükür arttı.. hayırlısıyla sizin de artar inşallahSonuç bu doktor emin olmak için cuma günü gel dedi tekrar test yapıcaz sonucun ikiye katlaması lazım kimyasal gebelikmi diye anlamak için dedi dua edin lütfen sizlerin ilk sonucu böyle az çıkıp sonra güzel olan varmı
Bende de aynısı oluyor, kasıklarımda acı hissediyorum ama düzenli değil ve bel ağrım yok. Olsa da çok hafif oluyor.
Doğum sancısı olsa başka olur dediklerinden emin de olamıyorum. Bugün takvimde bitti. Bakalım ne zamana gelecek bizim tontiş.
İnşallah canım çok sağol cumayı bekliyorum sabırsızlıklaBen regly olmama 2-3 gün kala idrar testi yapmıştım ve çok silik bir çizgi çıkmıştı sonra kan testinde 34 civarında bir değer gördük çok şükür arttı.. hayırlısıyla sizin de artar inşallah
Tez zamanda kurtul inşallah bir avazdaBeni merak eden arkadaşlar hastaneye sabah geldim 1 cm açıklık vardı simdi 4 oldu epidural aldım bekliyorum bugün 40+5 im
Beni merak eden arkadaşlar hastaneye sabah geldim 1 cm açıklık vardı simdi 4 oldu epidural aldım bekliyorum bugün 40+5 im
Takviminde bittiyse nasil oluck canim kontrolün filan var mi ? Cok soru soruyorum fakat yasayan birine sormak daha iyi
Yarın kontrolüm var ama zaten geçen hafta doktor 25’ine kadar bekleyeceğiz demişti. 25’inde yeniden kontrole alıp ultrasona gönderecek.
Ben yurtdışındayım, burada öyle nst ultrason falan yok, klinikte yani sağlık ocağında ön kontrolleri yapıyorlar, günü geçince hastaneye yönlendiriyorlar.
Acil olmadıkça hastaneye gidemezsin :)
A
Ynem bende yurtdisindayim.canim bu aralarda nst cekilmemiz lazim ama bende sadece acile gittigimde cekildim en son kasilmalarim var diye doktorum klinikti ama dogum yapmadığından hastaneye gönderdi artik daha randevumda yok son gunude olmazsa gelin dediler , ama su an bebek ne durumda sanci var mi yok mu hic bisey bilmiyorum
Aynı durumdayız canım yaaainşallah ikimiz içinde hayırlısı olur bakalım. Yarın nst ye sokar mı yoksa alttan mı muayene eder bilemiyorum.
Geçen hafta çok kapalı ama yumuşak demişti, eğer yarın açılma varsa suni sancı teklif etmeyi düşünüyorum ama kabul etmezler..