- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
Doktoruna mutlaka soyle cnm. Uygun gaz damlasini önerecektir. Kullancaz mecbur kacisi yok. Bize zinco damla verdi. Tam olarak duzenli kullanmaya baslamadim. Buyuk kizimada kullanmstim kc cesit damla. Bi bu ıyi gelmstiKızlar bebeğin gazını sırtını sıvazlamak dışında çıkarmanın bi yolu var mı? Saatlerce sırtına vuruyorum, ovalıyorum, altını açtığımda karnına masaj yapıyorum ama yok!İnanılmaz gaz sancısı çekiyor. Sabah 11'den 6'ya kadar uğraştırdı bugün beni. Sürekli emmek istedi ağladı bacaklarını kendine çekti çırpındı. Uyurken bile sesler çıkarıyor ağlamaklı. Bu gazın çaresi ne bilen söylesin
evet cocuklar dogdu dogucak hala aa hamile misin diyenler oluyo bazen diyorum ki biliyo larda laf olsun diye konusuyolar sanki
Demekki biz en sona kalicaz sayfada benimde oglum olucak bu ogluslar simdidem gözümüzü yollarda birakcak
Hah bire bir aynı durumdayız. 2 hafta önce doktorum yoktu, ben yokken gelir bu diye doktor bile ayarladı, aradan geçti o kadar, şimdi tık yok
Yürürken diyorum aha bu sefer geliyor sonra bakıyorum ki teheee umrunda değil çocuğun. Birde kız benimki. Güya kızlar 9 ay olmadan yada olur olmaz gelirdi ama benimki bana çekmiş, üşeniyor yavrum doğmaya
Senininide merak ettim şimdi, bakalım ne zaman gelecek bizim bebişler.
Akşamdan Beri yokluyor benim sıpa.alttan alttan iğne batar gibi agrilarim oluyor. Ama geçiyor sonra. Kisa sürüyor. Ama umutlaniyorum valla. Ha geldi gelecek diye. Evet bencede biz en sona kalicaz gibi.
Cok sukur büyük cogunlugumuz şuan mis kokulu bebislerini kucağına aldı ve nihayet kavuştular.
Yapacak hicbirsey yok maalesef. Ne zaman hazır hissederlerse o zaman gelecek bizim canavarlar
Rabbim tez zamanda kavustursun insallahÇok şükür kurtuldun bende bu gün olma sini çok istedim ama nasip iste bakalım ne zaman gelecek yavrum
Canım kuru incir bende çok işe yarıyor bir de humana çay. Bir dene istersen. İnşallah bir an önce gelirKızlar sütüm gelmiyorhemşireler emzir sürekli gelir diyorlar ama yavrum boş çekmekten yoruldu ben de paikolojik olarak yoruldum
Merhaba canım, inşallah gönlüne göre bi doğum yaparsın. Şekli nasıl olursa olsun bebisin sağlıkla gelsin inşallah.Doktora gittim bugün. Suyun çok güzel değil, çok bekleyip riske atamam dedi. Çarşambaya kadar beklerim, Çarşamba hala gelmemiş olurda rahmin yumuşamamış olursa yatışını verir sezeryanla alırım dediSuni sancı dedim şimdi ki gibi sert olursa etkilemez, sonu yine sezeryan olur boşuna sancı çekersin dedi. Çok su içiyorum ama plasentadan yeterince geçmiyor demek ki dedi. 35 haftadır normale hazırlanıyorum ama şu an aldı bir korku. Doğumu tetikleyen yürüyüş ananas yeme, çömelip kalkma hareketlerinden başka taktik bilen var mı?
Butun gece bende kasildim saga don sola don en sonunda uyumus kalmisim , hala rahatlari iyi sanirim kasiklarimda kucuk batmalar oluyo ama surekli degil
Nasil oldun devam ediyor mu agrilarin
Yapma yaaa nasil grip oldu bu cocuk daha 10 gunluk.... ilac fln vermedimi cnm. Sormustum da Bana hani ateş falan olursa bir cay kasığı calpol verebilirsiniz demisti gecen gun. Burnuna dikkat et acik olmazsa yavrum zor emer gec iyilesr. Allah sifa versin.merhabalar arkadaslar dogum yapanların gözü aydin yapmayanlarinda darisi basina diyorum
ben 4nisanda sezeryanla dogum yaptim kuzum sarikik oldu bir gün fototerapide yattik gobek kordonu iltihapli gibiydi doktor yaktı duzelmeye basladi yine biraz sizinti var birde grip oldu 4gündür grip benim bu kez bilmiyorum neden 2.sezeryanim ameliyat yeri degilde karin kaslarim cok sgiriyor doktor normal okdugunu soyledi gecmeye hic firsatim olmadi cok uzgunum çünkü hem 2.5 yasindaki kizimin psikolojisi bozuldu ayrica bu kadar kucuk bir bebek nasil grip oluyor cok moralim bozuk boyle biaeyle karsilasan varmi cevresinde doktor okyanus suyu verdi
Yok ya ne devam etmesi. Beni kandırıyor iste.Nazi anca bana geçiyor tabi
Yürüyüşte n geliyorum yine. Keyfi gıcır. Tik yoookkkk.
Dun baya umutlandim ama. Gece yine sancı gelir gibi olmuştu. Sonra yine normale döndü :)
Tek sıkıntı dünden beri bagirsaklarim uyuyor. Karnım patlamak üzere. Hareketsiz de değilim aslında ama nedense bi turlu mutluluğu yakalayamadik
Sen nasil oldun ?
doguma bende karnim rahat gitmek istiyorum bakiyorum hep ama salata yiyin diyolar tabi onunla dpymuyorumYok ya ne devam etmesi. Beni kandırıyor iste.Nazi anca bana geçiyor tabi
Yürüyüşte n geliyorum yine. Keyfi gıcır. Tik yoookkkk.
Dun baya umutlandim ama. Gece yine sancı gelir gibi olmuştu. Sonra yine normale döndü :)
Tek sıkıntı dünden beri bagirsaklarim uyuyor. Karnım patlamak üzere. Hareketsiz de değilim aslında ama nedense bi turlu mutluluğu yakalayamadik
Sen nasil oldun ?
Doktora gittim bugün. Suyun çok güzel değil, çok bekleyip riske atamam dedi. Çarşambaya kadar beklerim, Çarşamba hala gelmemiş olurda rahmin yumuşamamış olursa yatışını verir sezeryanla alırım dediSuni sancı dedim şimdi ki gibi sert olursa etkilemez, sonu yine sezeryan olur boşuna sancı çekersin dedi. Çok su içiyorum ama plasentadan yeterince geçmiyor demek ki dedi. 35 haftadır normale hazırlanıyorum ama şu an aldı bir korku. Doğumu tetikleyen yürüyüş ananas yeme, çömelip kalkma hareketlerinden başka taktik bilen var mı?
Benimde aynı bizimle oyun oynuyolar galiba , sabah temizlik yapip yuruyuse ciktim simdi geldim biliyorum kaldiklari hergun onlar icin daha saglikli ama bizimde artik onlari öpüp koklamaya hakkımız varburda havalarda pek iui degilki cikip cikip yurusem insallahh daha cok bekletmezler bizi bakalim once hangiso gelicek
Ne kadar ise yariyor bilmiyorum fakat hurma dogumu kolaylaştırır diyolar carsambaya kadar ye istersen
Ben yarım saat önce o işi hallettimdoguma bende karnim rahat gitmek istiyorum bakiyorum hep ama salata yiyin diyolar tabi onunla dpymuyorumihlamur denedin mi belki ise yarar