2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
İnşallah canım dün benim de aşırı kötüydü bugün biraz daha hafif gibi.Hamileligin sadece su belirtisinden iyice nefret ediyorum :KK43: ilk üç ay kilo almak yerine veriyor çoğu kadın zaten 3 aydan sonra bulantı kalmaz diye düşünüyorum
Evet herkes oyle diyor insallah bakalim. Benim yuzumden eksik birseyler olsun istemem :/ gerci ilk 3 ay iyi beslenemesen bile bebek depolardan besleniyo diyolar.

İlk çocukta bende göbeğime bişeyler sürmüştüm pek çatlamadı
Ama bacakların o kadar çatlayacağını düşünemedim çok kötü oldu maalesef

kızlar krem sürerken gögüslerinizi unutmayın.

Merhabalar bende sata gore 28 Nisan annesiyim. Insallah rabbim saglikli bi gebelik nasip eder

hoşgeldin aramıza canım, amin inşallah hepimiz hayırla alırız kucağımıza :)
Kızlar hayırlı geceler .
smmmm
:anne:Sabah ,13.:KK24:40 randevum var bebisimi görüp İnsAllah kalbinin sesini duymak için bol bol dualarinizi bekliyorum. Heyacandan uyuyamiyorum Rabbimin izniyle İnsAllah görüp duyarım

hadi bakalım, güzel haberlerle gel canım inşallah :)

Kızlar bu arada çatlaklar için ne zaman başlayacaksınız krem sürmeye ? Şimdiden baslasak mi acaba,? Bide hangi ürünleri kullanacaksiniz

ya daha 8 ayımız var, acele etmeyin bıkarsınız :)

Selam kızlar. Dün öğrendim ben hamile olduğumu. 1 yıllık evliyim.. Çubukta iki kırmızıyı gördüm sonunda allaha çok şükür. 23 Nisan diyor doğum.. Ay nasıl heyecanlıyım ne diyeceğimi de bilemedim :KK48: Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

aramıza hoşgeldin canım, amin hepimiz hayırla alalım kucağımıza inşallah :)

6+4 te duyamadımm :KK43:

canım üzülme, 7'den önce duyulması zor oluyo zaten.

Kizlar herkese gunaydin. Bulantilarim uyandirmaya basladi beni dünde dogru duzgun birsey yiyemedim cok uzuluyorum. 1.5 kg verdim. Faydali seyler yiyorum genelde ama 2 gundur bulanti olunca panik oldum. Insallah boyle devam etmez

Günaydın canım, ne güzel bebişin sağlıklı ki bulantın oluyo bak :) öyle düşün rahatlat kendini.

İnşallah canım dün benim de aşırı kötüydü bugün biraz daha hafif gibi.Hamileligin sadece su belirtisinden iyice nefret ediyorum :KK43: ilk üç ay kilo almak yerine veriyor çoğu kadın zaten 3 aydan sonra bulantı kalmaz diye düşünüyorum

9 ay bulantı çekenler de oluyo hanımlar. inşallah öyle olmayız. bulantı iyi bişi. üzülmeyin. bebiş sağlıklı ne güzel.

günaydın :)

Günaydın kızlar. Hayırlı güzel mutluluk dolu bir gün olsun bebişlerimizle. Ben dün gece iki saat ancak uyuyabilmişimdir gözümü kırpmadım. Ondan önceki iki gece deliksiz uyumuştum. Hayrolsun ama kötü oldu biraz. İnanılmaz bağırsaklarım hareketliydi kabız olsan ayrı dert ishal olsan ayrı dert:sus:

geçmiş olsun canım, yediğin bişi mi dokundu acaba?

Gunaydin kizlar beta artisimi kontrol etmek icin hastaneye geldim bakalim neler olacak

güzel haberler veririsin inşallah hadi bekliyoruz :)

Evet herkes oyle diyor insallah bakalim. Benim yuzumden eksik birseyler olsun istemem :/ gerci ilk 3 ay iyi beslenemesen bile bebek depolardan besleniyo diyolar.

aynen öyle, bebiş kendine buluyo, depoları boşaltıyo, biz kendimiz için dikkat etmeliyiz.

Kızlar bu arada çatlaklar için ne zaman başlayacaksınız krem sürmeye ? Şimdiden baslasak mi acaba,? Bide hangi ürünleri kullanacaksiniz
Henüz kilo almadım kilo almaya başladığım an kakao yağı şimdilik yetersiz geldiğini anlarsam başka şeylerde araştıracagım inşallah bi kalp atışını duysaydım öncelikle

Günaydınlar iğne vurulmaya gittim erken uyanınca moralim çok bozuk olmaya başladı başıma, gözüme vuruyor biraz uyurum inşallah

Kizlar ben de araniza katilicam buyuk ihtimal
Son adet 13 temmuz
15 agustos beta hcg 23.25
23 agustos beta hcg 1358.46
Sizce dogum.nisanda olur mu. Ilk hamileligim pazartesi kese olusumuna bakicak doktor
nisanda olur inşallah benimde sat 14 temmuz doğum 20 nisan gösteriyor :)

Kızlar bir konuda endişeliyim.
Şimdi doktor bana bayramdan sonra gel dedi. Arada bayağı zaman var. Bu süreç içerisinde olumsuz bir şey olur da ben anlamassam diye korkuyorum.
Olumsuz bir durum olsa anlaşılır değil mi ? :dua:
rabbim hiçbirimize asla yaşatmasın ama bir terslik olursa kanama ve kırmızı lekelenmeler olur .

Selam kızlar. Dün öğrendim ben hamile olduğumu. 1 yıllık evliyim.. Çubukta iki kırmızıyı gördüm sonunda allaha çok şükür. 23 Nisan diyor doğum.. Ay nasıl heyecanlıyım ne diyeceğimi de bilemedim :KK48: Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
aramıza hoşgeldin canım rabbim sağlık sıhhatle kucağımza almamızı nasip etsin inşallah

Aaa evet bendede var 2 gündür bende diyorum ne yedimde ishalim diye.
hiç sorma canım bende idrar yolu iltihabından bi ilaç almıştım o ishal yaptı sanıyordum dün doktora sordum o ishal yapmaz ankarada bi salgın var dedi kültür istedi 3 günde çıkıyormuş muhtemelen bayramdan sonraya kalır :KK43:

Kizlar herkese gunaydin. Bulantilarim uyandirmaya basladi beni dünde dogru duzgun birsey yiyemedim cok uzuluyorum. 1.5 kg verdim. Faydali seyler yiyorum genelde ama 2 gundur bulanti olunca panik oldum. Insallah boyle devam etmez
Bende 2 kg verdim. Bana bulantı olunca ufak birşey yemek bazen iyi geliyor dene istersen.

Kızlar merhaba. Tablomuzu oluşturdum. eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek ya da özel mesaj atarak bilgilerini göndersin, listemizi güncelleyelim.

:KK200: :nazar: 2018 Nisan Anneleri :nazar: :KK200:

Kaç KişiyizAnne AdayıYaşŞehirMeslekSatTah. Doğ. Tar.Kaçıncı ÇocukKalp AtışıCinsiyetBebişin Adı
1. wendy wendy
32
KayseriEczacı23 Temmuz
29 Nisan
2:emir_bebek::emir_bebek:
BekliyorBekliyor:nazar:

Kızlar merhaba. Tablomuzu oluşturdum. eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek ya da özel mesaj atarak bilgilerini göndersin, listemizi güncelleyelim.
yaş 34,şehir ankara, meslek elektrik elektronik mühendisi , sat 14 temmuz ,tahmini doğum 20 nisan, 2.çocuk , kalp atışı bekleniyor,

Gunaydin annecikler... gozumu actigim gini cubuk kraker yiyorum tutuyor deneyin
bende gözümü açıp yiyom ama ona bakarsam sabahtan akşama sürekli yemem lazım şükür daha asıl bulantılarım başlamadı ama :) normaldede midem rahatsız zaten bakalım rabbim bu süreci kolay atlatmayı nasip etsin inşallah

Kilo verememeye saglikli beslenmeye de ozen göstermemiz lazim. Tamam ilk üç ayda anneden besleniyorlar ama ilk üç ay da butun organlarin oluştuğunu unutmayalim

X