Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet herkes oyle diyor insallah bakalim. Benim yuzumden eksik birseyler olsun istemem :/ gerci ilk 3 ay iyi beslenemesen bile bebek depolardan besleniyo diyolar.İnşallah canım dün benim de aşırı kötüydü bugün biraz daha hafif gibi.Hamileligin sadece su belirtisinden iyice nefret ediyorum ilk üç ay kilo almak yerine veriyor çoğu kadın zaten 3 aydan sonra bulantı kalmaz diye düşünüyorum
İlk çocukta bende göbeğime bişeyler sürmüştüm pek çatlamadı
Ama bacakların o kadar çatlayacağını düşünemedim çok kötü oldu maalesef
Merhabalar bende sata gore 28 Nisan annesiyim. Insallah rabbim saglikli bi gebelik nasip eder
Kızlar hayırlı geceler .Sabah ,13.40 randevum var bebisimi görüp İnsAllah kalbinin sesini duymak için bol bol dualarinizi bekliyorum. Heyacandan uyuyamiyorum Rabbimin izniyle İnsAllah görüp duyarım
Kızlar bu arada çatlaklar için ne zaman başlayacaksınız krem sürmeye ? Şimdiden baslasak mi acaba,? Bide hangi ürünleri kullanacaksiniz
Selam kızlar. Dün öğrendim ben hamile olduğumu. 1 yıllık evliyim.. Çubukta iki kırmızıyı gördüm sonunda allaha çok şükür. 23 Nisan diyor doğum.. Ay nasıl heyecanlıyım ne diyeceğimi de bilemedim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
6+4 te duyamadımm
Kizlar herkese gunaydin. Bulantilarim uyandirmaya basladi beni dünde dogru duzgun birsey yiyemedim cok uzuluyorum. 1.5 kg verdim. Faydali seyler yiyorum genelde ama 2 gundur bulanti olunca panik oldum. Insallah boyle devam etmez
İnşallah canım dün benim de aşırı kötüydü bugün biraz daha hafif gibi.Hamileligin sadece su belirtisinden iyice nefret ediyorum ilk üç ay kilo almak yerine veriyor çoğu kadın zaten 3 aydan sonra bulantı kalmaz diye düşünüyorum
Günaydın
Günaydın kızlar. Hayırlı güzel mutluluk dolu bir gün olsun bebişlerimizle. Ben dün gece iki saat ancak uyuyabilmişimdir gözümü kırpmadım. Ondan önceki iki gece deliksiz uyumuştum. Hayrolsun ama kötü oldu biraz. İnanılmaz bağırsaklarım hareketliydi kabız olsan ayrı dert ishal olsan ayrı dert
Hadi hayirlisi cnmGunaydin kizlar beta artisimi kontrol etmek icin hastaneye geldim bakalim neler olacak
Gunaydin kizlar beta artisimi kontrol etmek icin hastaneye geldim bakalim neler olacak
Evet herkes oyle diyor insallah bakalim. Benim yuzumden eksik birseyler olsun istemem :/ gerci ilk 3 ay iyi beslenemesen bile bebek depolardan besleniyo diyolar.
Henüz kilo almadım kilo almaya başladığım an kakao yağı şimdilik yetersiz geldiğini anlarsam başka şeylerde araştıracagım inşallah bi kalp atışını duysaydım öncelikleKızlar bu arada çatlaklar için ne zaman başlayacaksınız krem sürmeye ? Şimdiden baslasak mi acaba,? Bide hangi ürünleri kullanacaksiniz
Günaydınlar iğne vurulmaya gittim erken uyanınca moralim çok bozuk olmaya başladı başıma, gözüme vuruyor biraz uyurum inşallah
ben ankaradayım bu arada ankadara hamilelerde bi ishal salgını varmış ve bende 3 gündür ishalim sizlerdede varmı böyle bir durum??Kızlar aranızda Ankarada olan varmı ?
ben ankaradayım bu arada ankadara hamilelerde bi ishal salgını varmış ve bende 3 gündür ishalim sizlerdede varmı böyle bir durum??
Düşük önleyici iğne haftada 1. Vuruluyorum.Ne iğnesi canım? başıma-gözüme vuruyor derken?
Musluktan su içmediğim halde. Haliyle yemek ve çayda etkiliyorben ankaradayım bu arada ankadara hamilelerde bi ishal salgını varmış ve bende 3 gündür ishalim sizlerdede varmı böyle bir durum??
nisanda olur inşallah benimde sat 14 temmuz doğum 20 nisan gösteriyor :)Kizlar ben de araniza katilicam buyuk ihtimal
Son adet 13 temmuz
15 agustos beta hcg 23.25
23 agustos beta hcg 1358.46
Sizce dogum.nisanda olur mu. Ilk hamileligim pazartesi kese olusumuna bakicak doktor
rabbim hiçbirimize asla yaşatmasın ama bir terslik olursa kanama ve kırmızı lekelenmeler olur .Kızlar bir konuda endişeliyim.
Şimdi doktor bana bayramdan sonra gel dedi. Arada bayağı zaman var. Bu süreç içerisinde olumsuz bir şey olur da ben anlamassam diye korkuyorum.
Olumsuz bir durum olsa anlaşılır değil mi ?
aramıza hoşgeldin canım rabbim sağlık sıhhatle kucağımza almamızı nasip etsin inşallahSelam kızlar. Dün öğrendim ben hamile olduğumu. 1 yıllık evliyim.. Çubukta iki kırmızıyı gördüm sonunda allaha çok şükür. 23 Nisan diyor doğum.. Ay nasıl heyecanlıyım ne diyeceğimi de bilemedim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
hiç sorma canım bende idrar yolu iltihabından bi ilaç almıştım o ishal yaptı sanıyordum dün doktora sordum o ishal yapmaz ankarada bi salgın var dedi kültür istedi 3 günde çıkıyormuş muhtemelen bayramdan sonraya kalırAaa evet bendede var 2 gündür bende diyorum ne yedimde ishalim diye.
Bende 2 kg verdim. Bana bulantı olunca ufak birşey yemek bazen iyi geliyor dene istersen.Kizlar herkese gunaydin. Bulantilarim uyandirmaya basladi beni dünde dogru duzgun birsey yiyemedim cok uzuluyorum. 1.5 kg verdim. Faydali seyler yiyorum genelde ama 2 gundur bulanti olunca panik oldum. Insallah boyle devam etmez
2018 Nisan Anneleri
Kaç Kişiyiz Anne Adayı Yaş Şehir Meslek Sat Tah. Doğ. Tar. Kaçıncı Çocuk Kalp Atışı Cinsiyet Bebişin Adı 1. wendy
32
Kayseri Eczacı 23 Temmuz
29 Nisan
2
Bekliyor Bekliyor
yaş 34,şehir ankara, meslek elektrik elektronik mühendisi , sat 14 temmuz ,tahmini doğum 20 nisan, 2.çocuk , kalp atışı bekleniyor,Kızlar merhaba. Tablomuzu oluşturdum. eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek ya da özel mesaj atarak bilgilerini göndersin, listemizi güncelleyelim.
bende gözümü açıp yiyom ama ona bakarsam sabahtan akşama sürekli yemem lazım şükür daha asıl bulantılarım başlamadı ama :) normaldede midem rahatsız zaten bakalım rabbim bu süreci kolay atlatmayı nasip etsin inşallahGunaydin annecikler... gozumu actigim gini cubuk kraker yiyorum tutuyor deneyin