- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Kızlar dua edin doğuma gidiyorum. Çok korkuyorum. Gece ağrım başladı ama çok düzensiz. Açılma 4-5cm olmuş bu yüzden sadece sancıyı düzenleyecek kadar suni sancı verip sonra kesecekler suni sancıyı. Kanamam da var açılmadan diyorlar ama kendime hakim olamıyorum çok paniğim. Nolur dua edin
Merhaba. 3860 doğdu. Kafası 3 hafta önde kilosu ve kemik yapısı 2 hafta önden gidiyordu. Eğer 4'ü geçmezse ve doktorunuz uygun görürse normal olur sizin de umarım :)Merhaba.sağlıkla büyütün inşallah.kaç kilo doğdu bebeğiniz?normal doğum mu?benim de hep 3 hafta kadar önde gidiyor.normal doğum istiyorum ama olacak mı bilmiyorum.
Canım hiç korkma. Hatta gözün aydın bebeğine kavuşacaksın hayırlısıyla. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)Kızlar dua edin doğuma gidiyorum. Çok korkuyorum. Gece ağrım başladı ama çok düzensiz. Açılma 4-5cm olmuş bu yüzden sadece sancıyı düzenleyecek kadar suni sancı verip sonra kesecekler suni sancıyı. Kanamam da var açılmadan diyorlar ama kendime hakim olamıyorum çok paniğim. Nolur dua edin
Ya harikaa ultrason ölçümlerinde bebeginizin bascevresi haftasıyla uyumlu muydu? İlerde cıktıgı oluyor muydu yada bas cevresi kac cm dogdu? Cevaplarsanız cok sevinicemSağol Allah razı olsun canım darısı başına.
Nişan ya da suyum gelmedi akşam sıcak duş alıp yatmıştım sanki hissettim gece sancılanacağımı 3buçuk gibi bel ağrısıyla uyandım yürüyünce ya da yatınca geçmedi ve buna kasılmalarım eşlik etti yani sanki bebek bir kenara toparlanıyormuş hissi karnım semsert oluyordu. Hemen banuçiftçinin uygulamasını açtım kasılma zamanlayıcısı var orda kaç dk da bir olduğunu anlamak için bazen 10 bazen 8dk da bir oldu bu sıralarda ben sürekli çömeldim açılma hızlansın diye ağrım da normal adet sancısı gibiydi bu saatlerde. 5buçuk gibi artık eşimi uyandırdım çünkü kasılmalar daha az sürede olmaya başlamıştı annemi al evde son hazırlık derken 7gibi hastanedeydik ve dr şok 8cm e kadar beklemişim diye. İyi ki evde durmuşum hastanede nst fln yatakta sancı çekmeyi hiç sevmiyorum. Ki artık son sancılar olduğu için şiddeti de çok fazlaydı.
Doğumda dr kesi atmadı iki dikişim olduğunu söyledi.
cnm panik olma lütfen hepsi normal ne güzel ki baya acilman var .saglikla kavusacaksin yavruna inş ona odaklan ona da yardımcı ol beraber basaracaksinizKızlar dua edin doğuma gidiyorum. Çok korkuyorum. Gece ağrım başladı ama çok düzensiz. Açılma 4-5cm olmuş bu yüzden sadece sancıyı düzenleyecek kadar suni sancı verip sonra kesecekler suni sancıyı. Kanamam da var açılmadan diyorlar ama kendime hakim olamıyorum çok paniğim. Nolur dua edin
Benim de tüp bebek canım. Allah sağlık sıhhat versin hepimize ve bebeklerimizeBenimde canim yarin 10.30 gibi operasyon, stres yok bende sadece heyecan var. Nihayet bugunleri gorduk daha once bir dusugum vardi ve bu tup bebek insallah hayirlisiyla kucagimiza alicaz yavrularimizi
Sağol Allah razı olsun canım darısı başına.
Nişan ya da suyum gelmedi akşam sıcak duş alıp yatmıştım sanki hissettim gece sancılanacağımı 3buçuk gibi bel ağrısıyla uyandım yürüyünce ya da yatınca geçmedi ve buna kasılmalarım eşlik etti yani sanki bebek bir kenara toparlanıyormuş hissi karnım semsert oluyordu. Hemen banuçiftçinin uygulamasını açtım kasılma zamanlayıcısı var orda kaç dk da bir olduğunu anlamak için bazen 10 bazen 8dk da bir oldu bu sıralarda ben sürekli çömeldim açılma hızlansın diye ağrım da normal adet sancısı gibiydi bu saatlerde. 5buçuk gibi artık eşimi uyandırdım çünkü kasılmalar daha az sürede olmaya başlamıştı annemi al evde son hazırlık derken 7gibi hastanedeydik ve dr şok 8cm e kadar beklemişim diye. İyi ki evde durmuşum hastanede nst fln yatakta sancı çekmeyi hiç sevmiyorum. Ki artık son sancılar olduğu için şiddeti de çok fazlaydı.
Doğumda dr kesi atmadı iki dikişim olduğunu söyledi.
Canım sakin olmaya çalış..İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Bizi de durumdan haberdar etKızlar dua edin doğuma gidiyorum. Çok korkuyorum. Gece ağrım başladı ama çok düzensiz. Açılma 4-5cm olmuş bu yüzden sadece sancıyı düzenleyecek kadar suni sancı verip sonra kesecekler suni sancıyı. Kanamam da var açılmadan diyorlar ama kendime hakim olamıyorum çok paniğim. Nolur dua edin
Ben kullanmaya devam ediyorum canım ama böyle bişeyden haberim yoktu
Canımm Allah analı babalı büyütsün. Ben de epidurali normal doğum istiyorum. Nasık epiduralden memnun kaldın mıKızlarrr ben doğumm yaptım dün. Sezeryan gunumdu saat 8 de hastane yatış yapılacaktı. Sabah 6 da sancılarım basladı ve nişan geldi normale karar verdim hastanede kontrolüm yapıldıgında saat 9 gibi 3-4 cm açıklık vardı.sonuç olarak saat 4 de epidurallı normal doğum yaptım.oğlusum yanımda :) süt geliyor çok şükür. 10 cm açıklık olduğunda 20 dkda doğdu. Sezeryan gününe kadar(39+3) gelirse normal yapacaktım.doktorum bunlar analı oğullu anlaşmış dedi çok akıllı çok tatlı :) darısı basınıza
Kızlarrr ben doğumm yaptım dün. Sezeryan gunumdu saat 8 de hastane yatış yapılacaktı. Sabah 6 da sancılarım basladı ve nişan geldi normale karar verdim hastanede kontrolüm yapıldıgında saat 9 gibi 3-4 cm açıklık vardı.sonuç olarak saat 4 de epidurallı normal doğum yaptım.oğlusum yanımda :) süt geliyor çok şükür. 10 cm açıklık olduğunda 20 dkda doğdu. Sezeryan gününe kadar(39+3) gelirse normal yapacaktım.doktorum bunlar analı oğullu anlaşmış dedi çok akıllı çok tatlı :) darısı basınıza
geride çıkıyordu tüm gelişimi canım kilosu 3ü geçmişti ondan çok önemsemiyordum. Senin bebişin ileride mi?Ya harikaa ultrason ölçümlerinde bebeginizin bascevresi haftasıyla uyumlu muydu? İlerde cıktıgı oluyor muydu yada bas cevresi kac cm dogdu? Cevaplarsanız cok sevinicem
Kızlarrr ben doğumm yaptım dün. Sezeryan gunumdu saat 8 de hastane yatış yapılacaktı. Sabah 6 da sancılarım basladı ve nişan geldi normale karar verdim hastanede kontrolüm yapıldıgında saat 9 gibi 3-4 cm açıklık vardı.sonuç olarak saat 4 de epidurallı normal doğum yaptım.oğlusum yanımda :) süt geliyor çok şükür. 10 cm açıklık olduğunda 20 dkda doğdu. Sezeryan gününe kadar(39+3) gelirse normal yapacaktım.doktorum bunlar analı oğullu anlaşmış dedi çok akıllı çok tatlı :) darısı basınıza
Daha gelmedi bebis agrilar gece 5 tte geçti bugün 2 saat yürüdümNasil oldun canim gecti mi agrilarin geldi mi bebis , bi yerde görmustum dogumdan once rahim kolay calissin diye vucut kendini temizliyomus sanirim
Daha gelmedi bebis agrilar gece 5 tte geçti bugün 2 saat yürüdüm