Denedim maydanoz suyu susam suyu ananas suyu tarçın suyu yok bana mısın demiyor bol bol dua edin nolurKıyamam yaadaçayı iç diyeceğim hani normalde dusuge sebep olur ya ya da bol maydanoz maydonoz suyu tuket. Bunlar dusuge sebep olan şeyler ama senin durumunda zararı olur mu inan bilmiyorum Allah yardımcın olsun canım inşallah gönlünden geçen en güzel vakitte tekrar hamile kalır sağlıkla alırsın yavrunun kucagina.
Canım geçmiş olsun ya neler yasamisin. Bana da sezaryen inanılmaz zor geldi bir daha çocuk yapmayı düşündürmeyecek kadar zor:) neyse ki her acı her sevinç geçiyor unutuluyor Allah yavrularimiza sağlık versin.3850 ayrıca bende pıhtılaşma bozukluğu vardı. Hem çok yırtığım oldu hem de kılcal damarlarım çatladı çok kan kaybettim. Plesantamın parçası da yapıştı biraz da onla uğraştılar. Gözlerimin içi kıpkırmızı ve birsürü dikişle çıktım doğumdan. Ardından kan verdiler. Şimdi iyiyim çok şükür.
Allah'ım kurtarsın tez zamandaDenedim maydanoz suyu susam suyu ananas suyu tarçın suyu yok bana mısın demiyor bol bol dua edin nolur
Çok teşekkür ederim. Haklısın oğlumu görünce hepsi geçti gitti. Onun için herşeye değerCanım geçmiş olsun ya neler yasamisin. Bana da sezaryen inanılmaz zor geldi bir daha çocuk yapmayı düşündürmeyecek kadar zor:) neyse ki her acı her sevinç geçiyor unutuluyor Allah yavrularimiza sağlık versin.
Oh masAllah ne güzel olmuş açıklığın . Ben cok stres yapıyorum belki de ından gelmiyor sancim BilemiyorumBende devlette doğum yaptım. Benim kaygım cok artınca doktorum psikiyatristen bana yazılı onay getirirsen yaparım demişti. Ama tabi bende genel kaygı bozukluğu var. Haftası doğurdum gerek kalmadı. Ben her gece tuvalete kalkıyordum. İdrar gelince sancı oluyordu yataktan kalkınca. Yine aynı şekilde oldu ama bu defa saat başı uyandım 3-4 defa sonra artmaya başladı sıklığı. Anlamaman imkansız zaten. Ben hemen doğumun başladığını anladım. Sabaha kadar evde çektim sancımı hastaneye gitmedim. Artık inanılmaz bi baskı ve kasılma olunca hastaneye gittim. Gittiğimde 8 cm açıklığım vardı. Doğumhaneye girdikten 15-20 dakika sonra doğum oldu. Benim icin sonrası zordu. Doğumdan saatler sonra çıkabildim aksilikler oldu. Ama çok şükür şimdi oğlum da ben de iyiyiz :) darısı sana inşallah. Hiç stres yapma
Bak canım bende kendim düşürdüm küvetin varsa içini sıcak su doldur içine otur valla yaptım sonra ki gün dustu kesemArkadaşlar 4 gündür düşük yapmaya çalışıyorum doktorlar kendin düşürüceksin diyolar ısrarla avuç içi kadar kan pıhtısı geliyor hep beyaz kese düşürücekmişim 8 haftalık ağrımı azaltıcak düşüğü hızlandırıcak ne yapabilirim?
Annemin bir lafı vardı kızken anlamazdım kadınlar kadar utanmaz insan yok derdi niye dedigimde doğumda o kadar acı çeker asla getirmem çocuk der bir kaç ay geçince yine ister bebek o acıları unutur dediCanım geçmiş olsun ya neler yasamisin. Bana da sezaryen inanılmaz zor geldi bir daha çocuk yapmayı düşündürmeyecek kadar zor:) neyse ki her acı her sevinç geçiyor unutuluyor Allah yavrularimiza sağlık versin.
Merak etme kız orda kalacak değil ya illa çıkacakOh masAllah ne güzel olmuş açıklığın . Ben cok stres yapıyorum belki de ından gelmiyor sancim Bilemiyorum
Kalbi durmuştu bana düşük yap içerde parça kalırsa kürtaj olacaksın diyorlar 5 günde sürer 1 haftada 10 günde dediler şaştım kaldım gece ağrıdan uyuyamıyorum duşa girdiğim zaman banyoda insan öldürüp doğranmış gibi ciğere benzer kan pıhtısı ve kan geliyor psikolojim yerle bir oldu dayanıcak halim yok artık
Bak yeni bir şey öğrendim duvarın dibine otur sırtını duvara ver ayaklarını uzat ve sağ ayağını sol ayağının üstüne koymaya calis eğer koyabiliyorsan 1 hafta var demek yok eğer ayağın anca sol ayağının baş parmağa kadar çıkıyorsa 1 2 gün belkde daha az kalmis demekmisOh masAllah ne güzel olmuş açıklığın . Ben cok stres yapıyorum belki de ından gelmiyor sancim Bilemiyorum
Doğrudur canim. Ben bilemiyorum ya hamileliğin son iki üç ayı, dogum ve sonraki 20 gunde yaşadıklarımız bende ve eşimde travma oldu bilemiyorum tekrar düşünür müyüz. Emin olduğumuz tek şey müthiş bir duyguymuş Allah isteyen herkese yaşatsın dünya bir yana yavrumuz bir yana, ama toz pembe değilmiş kesinlikle hiçbir şeyi. Anlatılmayan o kadar cok sey varmış ki... hep lay lay lom kısmını anlatmışlar.Annemin bir lafı vardı kızken anlamazdım kadınlar kadar utanmaz insan yok derdi niye dedigimde doğumda o kadar acı çeker asla getirmem çocuk der bir kaç ay geçince yine ister bebek o acıları unutur dedi
İşte zorluk olmadan güzellik olmuyor Allah daha güzel günler yaşatsın insallahDoğrudur canim. Ben bilemiyorum ya hamileliğin son iki üç ayı, dogum ve sonraki 20 gunde yaşadıklarımız bende ve eşimde travma oldu bilemiyorum tekrar düşünür müyüz. Emin olduğumuz tek şey müthiş bir duyguymuş Allah isteyen herkese yaşatsın dünya bir yana yavrumuz bir yana, ama toz pembe değilmiş kesinlikle hiçbir şeyi. Anlatılmayan o kadar cok sey varmış ki... hep lay lay lom kısmını anlatmışlar.
Gelmiş geçmiş olsun canım3850 ayrıca bende pıhtılaşma bozukluğu vardı. Hem çok yırtığım oldu hem de kılcal damarlarım çatladı çok kan kaybettim. Plesantamın parçası da yapıştı biraz da onla uğraştılar. Gözlerimin içi kıpkırmızı ve birsürü dikişle çıktım doğumdan. Ardından kan verdiler. Şimdi iyiyim çok şükür.
O da birsey mi. Bende 3 parmak kaburga dan mide boşluğu kısmına geliyorsa yani o boşluğa geliyorsa dogum 1 hafta içinde oluyormusBak yeni bir şey öğrendim duvarın dibine otur sırtını duvara ver ayaklarını uzat ve sağ ayağını sol ayağının üstüne koymaya calis eğer koyabiliyorsan 1 hafta var demek yok eğer ayağın anca sol ayağının baş parmağa kadar çıkıyorsa 1 2 gün belkde daha az kalmis demekmis
O da birsey mi. Bende 3 parmak kaburga dan mide boşluğu kısmına geliyorsa yani o boşluğa geliyorsa dogum 1 hafta içinde oluyormus
Tolga sağolsun
Bebegm 3kilo geldi bugün 37+5 teyz cok iri bir bebekte degil sadece kafası iki hafta büyük iste normal dogurabilir miyim acaba yaa