2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana da gecmiyor inan sabah ilk isim telefeondaki gebelik uygulamasindan bebegin gunluk gelisimlerine bakiyorum sonra buraya bakiyorum

inan onu bende hep yapiyorum hatta bi kacini okuyorum sonrasi bile ama her sabah yine okuyorum. sonra doyorumki kendime senin bu gunlerin saltanatin bi tane var zor ediyorum ikinci ne yapacam

Aynen canim bence bekle cunku en az 2 hafta sonra gel bakalim kalp atışına dedi acele etmebir kese icin gitme cunku gormussun zaten vitamin değerlerime bakilan kan tahlili icin bile acele etmedi onu da o zaman geldiginde yapariz dedi

ben normalde zaten bi hafta sonra daha atma calisiyordum ama bayan doktor zor buldum. bide enfeksiyon acisindan gitmek istiyorum. yoksa ultrasyonda pek birsey olcani bende dusunmuyorum. acildeki doktor daha detayli icin git dedi kadin dogum dedim gibi felaketti. kan degerlerim dusuk belki vitamin verir folik asitte kullanmiyorum ama bebek acisindan cok onemliymis bakalim o gun olsunda

kizlar serum hic ise yaramadi cunku ilac koyamazdi icine hatta serum 11 dakkada bitti icin kalbimdr agirlik hissettim karnimdada basinc

Yatmam mumkun degil pek canim benim kizda 3bucuk yasinda sayilir nerdeyse :)
Sadece cok az kahverengi hatta acik,bidaha olmadi.Ilkinde hic olmamisti.

kizlar serum hic ise yaramadi cunku ilac koyamazdi icine hatta serum 11 dakkada bitti icin kalbimdr agirlik hissettim karnimdada basinc

En azindan sivi iyi gelmistir ama yine de git tabii,Allah yardimcin olsun

Ben kesenin heyecanıyla yuvarlak falan bakmadim dikkat etmedim ki ama ultrason fotografina dikkatli bakinca simdi goruyorum hatta 2 tane goruyorum yuvarlak seyler esim diyor birsey gorunmuyor sen gormek istefigin icin oyle diyor bilemedim
Senin ultrasonda yolk kesesi belli oluyodu canım paylaştığın da görmüstüm

Günaydın kızlar dün benimde kahverengi lekem oldu eve gelip dinlendim geçti çok şükür ama cok korktuk sanırım dün çok yürüdük dün kan tahlilinde yaptırdık 365 çıktı Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi hepimize nasip etsin

Yatmam mumkun degil pek canim benim kizda 3bucuk yasinda sayilir nerdeyse :)
Sadece cok az kahverengi hatta acik,bidaha olmadi.Ilkinde hic olmamisti.

En azindan sivi iyi gelmistir ama yine de git tabii,Allah yardimcin olsun

diyom ya bende yatamamistim doktora gittin gun 3 ayri koye bayram gezmesi yapmistik koyde bor suru merdiven in cik yani dogacak olani Allah koruyor seninkide Allaha emanet

Folik asidi eczaneye gidin hemen alın, bir gün daha bile geciktirmeden artık. Bebeğin omuriliğinin kapanmasını sağlıyor. Ama 12. Haftadan sonra bir işe yaramazmış o yüzden doktoru beklemeyin hemen başlayın. Korkutmak istemiyorum ama oyalanmayın diye söylüyorum, tam faydasını görmek için geç bile kaldınız. Doğum öncesi vitamini kullanıyorsanız gidince ondan da alın. Sağlıklı büyüsün bebiş.

Amiinn :) Benimde cok yogun kosturmacalar,dinlenemedim bile,aksam yoldan geldik az daha oldu sonra olmadi.Kana gidecem nasipse bugun
Bana isaret gb oldu daha cok bu lekelenme daha test flnda yaptirmayinca :)

diyom ya bende yatamamistim doktora gittin gun 3 ayri koye bayram gezmesi yapmistik koyde bor suru merdiven in cik yani dogacak olani Allah koruyor seninkide Allaha emanet

Oyle tabii,Allah'a emanetler
Sen nasil oldun daha iyi misin?

Merhaba kizlar hayirli bayramlar

Son gaz bayram gezmeleri devam ediyor. Cok yoruluyorum is yaptigim yok ama bu gezmeler beni yordu. Kv kp biliyor hamile oldugumu ama kimseye soylemedigimiz icin daha illa ki ben de gezmelerdeyim. Insallah bebisler iyi tutunmustur da birsey olmaz hicbirimize. Bayram sonrasi ultrason insallah. 6. Haftaya girmis olacagiz. Daha hic gormedik keseyi insallah ordadir bebis.

Herkese iyi bayramlar ve saglikli hamilelik dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…